Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Ona być moja, ty rozumieć!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 "Teraz nagraj jak się odwracam na tle tego słupa światła i oddal kamerę, walniemy w czerni i bieli, dodamy heroiczny napis, flagę i będzie gites badass!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nic nie robić przez cały dzień - succes !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Oni paczą jak pacze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie paczaj na nią ty paczałko <tekst mojego kolegi na serio > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Gdy oni paczą jak pacze wtedy ja na nich popacze, a tu co ja pacze oni na słońce paczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Na mnie paczy ona, i wszyscy oni co to paczą na paczajkę w kształcie paczałkowatej paczałki. MINDFUCK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Czuje paczenie, o nie oni pacza na paczacego mnie w paczalki ich wpaczone w moje paczalki i tak paczymy na siebie, a tu o popacze niebo, ale sobie dzisiaj popaczymy Tylko się nie zapacz bo ci się paczały wypaczą i już nie popaczysz Edytowano Lipiec 2, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie odbierzesz mi jej, za nic. Ja tak dalej nie mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 -Słyszałem... już po was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Jak można jej nie lubić. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Jedź...mam więcej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 SPOILER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 "Revolt!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Ignorancja jest siłą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 NyanNyan.pl~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) "Nadszedł dzięń wyzwolenia." (Co do mnie: Nineteen Eighty-Four Orwella. Może zrozumiesz.) EDIT: Zostałem uprzedzon. Zatem "Miłość do osób tej samej płci nie popłaca." Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Wojna jest pokojem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Co ty tam robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Cóż za piękna opowieść,mów dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Lubi rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) " I co się gapicie?" Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Elizabetta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Masz ciasteczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Patrz szybko na mą klatę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Hej mała!Dam ci banana jak mi opowiesz swoją poruszającą historię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się