Kruczek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Vinyl iz da bezt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Nic nie mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 "Yunmy!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Że klacz zmienną jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Taaaa... Ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Too long, didn't read Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Lubię Vinyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 /* Ale fail, zapomniałem ustawić sygny zanim odpowiedziałem w zabawie */ Że lubisz Piłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Dobroczyńca nam się trafił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Fan Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 oto nasze księżniczki i NMM i królowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Fan anime, Spitfire, jest sosną, ma oczywiste słowa w sygnie a po nich trzy emotki. Oprócz tego rysunki i link którego nie chcę otwierać ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Pełna "mądrości" i przepisów na życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Lubisz alicorny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Co najmniej pozytywna, krótka, treściwa, zawiera przekaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Mnóstwo głębokich cytatów Johna Kramer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 "Jestem yedi!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Że każda klacz wygląda ładnie z mokrą grzywą i lubi myć głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Fajne slowa o gospodarce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Too long. Didn't read again. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Vinyl, nic wartego uwagi, choc kolory niezle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Nie wiem... za długie Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Wczesniejsza ocenaBardzo dużo cytatów z piły. Gdyby wybrać jeden i usunąć z niego kolorek... Wyglądałoby to moim zdaniem lepiej. Cytaty o życiu, mądre lekcje. Sam kiedyś preferowałem takie sygnaturki. Bez obrazków, sam tekst: I don't like telephones. Marc Bolan Bardzo dużo kucyków, chociaż bolą mnie te białe kanty :( Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Up: Dobrze powiedziane. A co do sygny, to bardzo ciekawie zrobiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Bardzo dużo kucyków, chociaż bolą mnie te białe kanty :( Jakie białe kanty? "Vinyl is the best pony" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się