Kruczek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Całkiem nieźle wykonany obrazek, cytat w stylu Discorda. 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) >.> Przecie tam jest napisane kto to jest. Zresztą zbyt się różni, aby uznać go za Rainbow Dash A mówcie co chcecie. Jest to tekst, który wypowiada główny bohater mojej książki pod koniec 2. części ________________________ Fajny tekst + odnośniki do różnych kont użytkownika ^^ Sweet Część userów ma nick przy kucyku w swojej sygaturze, dlatego się pomyliłem. Zmylił mnie także znaczek. Natomiast tekst mi się podoba, nie miałem na myśli nic negatywnego. Topic. Kilka cytatów oraz link do tematu o Kramerze. Ostatni z nich jest dość radykalny. Podoba mi się najbardziej. Edytowano Sierpień 26, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Kiedyś się tam dostanę Pinkie po kilkunastu uderzeniach kopytkami w szybę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 "Patrz jaki jestem fajny!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 *Te utwory kocham" Death is the winner in any war Nothing noble in dying for your religion For your country For ideology, for faith For another man, yes Wspaniały utwór z dobrym przesłaniem, tak to lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Applejack: Otoczyli nas, nie mamy szans!! BigMac: Jeszcze się przekonamy... Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 *Dis Is dA BEsT Spitfire EvEr* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 DO BOJU!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 "Jestem bohaterem Changei i lubię Fluffle Puff i Chrysalis!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 zobacz ile mam linków i mam swojego DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Hasło godne filozofa, emotki, ciekawe bannery(mina Spit jest słodziutka ^3^), rysunki i specyficzny link, który boję się otworzyć >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dash która wygląda jak ogier, według mnie, ale art jak najbardziej pozytywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 "Czy będziesz w stanie spojrzeć w głąb siebie i pozbyć się jedynej rzeczy na której przez całe życie polegałeś, po to by móc żyć dalej?""Myślisz, że tylko żywi będą cie osądzać, bo martwi nie mają prawa do twojej duszy?" "Większość ludzi ma szczęście nie widzieć kiedy ich zegar przestanie bić. Ironią tego jest to, że pozwala im to naprawdę cieszyć się życiem, jakby śnili, cieszą się piciem zwykłej wody. Ale czy naprawdę ją doceniają?" "Jeśli jesteś dobry w przewidywaniu ludzkich zachowań- nie ma szansy na pomyłkę" "Jeżeli człowiek nie szanuje życia, nie zasługuje na nie" ~John KramerResocjalizacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Filly Twalot Story Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 "Jak na mnie klikniesz to przeniosę cię na YouTube'a" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Dużooo kucyków w wersji Rarity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Na tym świecie tylko jedna rzecz rozprzestrzenia się szybciej niż światło. Chaos... ~Dqrk&Blitz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Jakieś głębokie życiowe przemyślenia. Osobiście najbardziej podoba mi się : ,,Who am I to judge a priest, beggar, whore, politician, wrongdoer? I am, you are, all of them already '' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) ...Jeśli pozwolicie to ja zrobię to po staremu(czyli tak jak to się robiło na początku tej zabawy) Na obrazek nie patrze "Zobacz moją galerię i mojego OC.Jestem wielkim fanem Mil mi -24 "Hind" oraz F-16 Fighting Falcon" Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Wszyscy spadamy w dół, mało pozytywna, gdy ja mam doła to oglądam jak ludzie upadają na twarz w śmiesznych filmikach i od razu cieplej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) "Każdy ma jakiś talent, więc zacznij coś robić, po jakimś czasie, zacznie Ci wychodzić, wtedy przyjdzie satysfakcja, nikt Ci jej nie odbierze~NDK" Kolor zarezerwowany jest dla ekipy ~ Arjen Wiem. Następnym razem postaram się go usunąć. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Kolor zarezerwowany jest dla członków ekipy, Lisica-chan. Co mówi sygna? Przeczytałem i nie jestem pod wrażeniem, uważam wręcz niektóre jej fragmenty za przygłupie Podoba mi się pomysł z paskiem linków na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Jestem Luna i wahaaha wyczarowałam napis "Arjen" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Chrysalis rządzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 i've got almost all alicorns in MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się