lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Świetnie - parsknęłam, patrząc na wilka. - Nasze kłopoty można ocenić w skali 1 do 10. Ja mówię 11. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Witam, jestem Nivvy < Gwałtownie wstała> Dobra, kto wie jak uporać się z niedźwiedziem? Bo ja ... tak jakby ... no ... do tej pory polowałam tylko na sarny i zające. < Wydukała > Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Uśmiechnęła się i podeszła do Rem'a. Rozłożyła skrzydła. - Pomóc? Jestem Asianna/Nightmare (brzydsze wykreślić). Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dobra, poradzimy sobie jakoś... chyba ... tak mi się wydaje. Rem, jak duży jest ten niedźwiedź? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Witajcie, eee macie jakieś coś do jedzenia bo głodny jestem. - Powiedziałem kołysząc się z boku na bok - Ostatnia rzecz jaką zjadłem było troszeczkę miodu. Głupi niedźwiedź nie chciał się podzielić. - Jak patrzyłem na niego wydawał się duży. Ale wtedy już biegłem i mogłem się pomylić. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -No dobra. W takim razie zapolujemy na misia.- Powiedziałam oblizując się. - Musimy być gotowi, zanim zaatakuje. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Ee ja? Polować? - Za kiwałem głową - Jak by to, nie umiem polować - Odszedłem na skraj polany - Gdy byłem mały i mama zabrała mnie z rodzeństwem na 1 polowanie zgubiłem się. Przez rok sobie jakoś radziłem. Ludzie na mnie polowali za to że kury podkradałem. Były przepyszne. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Rem, może się poczęstujesz? - pokazała krzewy z owocami - Tymczasem ja idę na polowanie z ochotnikami. Kto chce? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Jagody?? - Po czym rdzawy wilk rzucił się do pałaszowania przysmaku - Mmmm jakie pyszne. Lepsze było by mięso ale to też jest dobre. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Ja się zgłaszam. Jestem głodna. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Eee czy mogę dołączyć do was - Spytałem. Pysk miałem fioletowy od jagód - Już dawno nie miałem się do kogo odezwać. Mógł bym być obserwatorem. Mam dobry wzrok. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Oczywiście. - złożyła skrzydła i wyjęła lśniący kamień ze strumyka, który okazał się rubinem. Podrzuciła go i zbiła tym samym jabłko z drzewa obok. Spadło tuż obok Rem'a. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wystraszony, nie wiedziałem co zrobić. Skuliłem się lekko. - Co mam zrobić ? - Zapytałem. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Potrzebna będzie każda pomoc. - Powiedziałam, podeszłam do krzaka jagód i zaczęłam jeść. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zaśmiała się. - Przecież nie dosięgniesz do jabłek. Smacznego. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Aha. Dziękuje ci. Skubnąłem sobie jabłko. Było kwaśne i twarde. Takie mi bardzo smakowały. Popatrzyłem jeszcze przez chwilę na jabłko i chwyciłem całe do pyska. Zadowolony z siebie podszedłem do krzaków i położyłem się w nich z przyzwyczajenia. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Gdzie jest ten niedźwiedź? - Zapytałam zdziwiona ocierając pysk z jagód. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Możliwe że za chwile tu będzie - Jest bardzo nie miłym misiem, próbowałem mu to wyjaśnić. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Jesteśmy przygotowani na jego atak. Prawda ? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Nie mogę patrzyć - Zasłoniłem sobie łapami oczy. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Spokojnie. Poradzimy sobie. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - To prawda. Czyli jedynie Raindrops się zgłasza? Trudno. Ale jesteśmy gotowi. Dziś będziemy ucztować! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nagle z krzaków wybiegł niedźwiedź brunatny średniej wielkości. Popatrzył po wszystkich wilkach i zaczął się powoli cofać. Zaczął ryczeć i ryć pazurami w ziemi. Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Do ataku, moi drodzy! - pierwsza wzbiła się w powietrze i zagrodziła od tyłu drogę niedźwiedziowi. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zachęcony słowami Asiann'y wybiegłem z krzaków i skoczyłem na niedźwiedzia. Nie udało mi się. Był zbyt silny. Odrzucił mnie w bok. Lewy bok mnie bardzo bolał. Wstałem i próbowałem biec, ale nie mogłem. Noga mnie także bolała. Nie mam siły żeby walczyć z niedźwiedziem. Link do komentarza
Recommended Posts