Silma Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Heh ja wczoraj w Carrefour widziałam łopatę do śniegu z MLP w rozmiarze dziecięcym. Poza tym zegarki i kucyki w maskach, brak za to wymienionych w gazetce EG i innych setów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Nie wiem czy to taki gadżet, ale... w kawiarniach Coffeeheaven i Costa można kupić grzany cydr https://costacoffee.pl/news/view/id/67 Oferują się również z muffinami Czyżby ktoś wyniuchał u nich temat z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Czyżby ktoś wyniuchał u nich temat z MLP? Wątpliwe. To nadinterpretacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Wątpliwe. To nadinterpretacja. Ja żartowałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Do sprzedaży trafiły blinbagi z wave 9. Na razie niedostępne w sprzedaży internetowej. Poniżej zdjęcia figurek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Już sześć sobie upatrzyłam Edytowano Listopad 27, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Mi bardzo podoba się kilka figurek. A Mr.Cake musi trafić w moje rączki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 A Mr.Cake musi trafić w moje rączki. Nie lepiej kupić taki zestaw figurek? http://allegro.pl/my-little-pony-mini-kolekcja-delux-a4684-6-figurek-i3712248654.htmlWiem, Pinkie może Ci się powtórzyć, ale Mrs. Cake, jej dzieci i pielęgniarki Red Heart nie można kupić osobno C:Do tego kupując sześciopak łatwo wyliczyć, że wychodzi taniej niż kupowanie blinda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A oto taka nowina, bo w moim malym miescie w biedronce pojawily sie gadzety z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Jeszcze mam informacje że w ELeclercu(tak to się pisze) jest wave 7 Blind packów (sam kupowałem) Edytowano Grudzień 5, 2013 przez haffff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Co? Wybacz ale nie rozumiem tego zdania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 ups przepraszam xD chciałem powiedzieć że w sklepie E.Leclerc są figurki kucyków(blind packi) w wersji Wave 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 http://allegro.pl/przypinki-znaczki-badziki-wzor-wlasny-37mm-1szt-i3780447565.html Mi dzisiaj przyszły przypinki. Polecam tego allegrowicza, szybka przesyłka i dobra jakość. (Paczka została wysłana w czwartek o 13, u mnie była w piątek o 14 :3) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 DZIĘKUJĘ! Zabierałem się do szukania przypinek jak pies do jeża, ale dzięki tobie mam link do aukcji. Nie tyle z kucykami, ale i innymi rzeczami. Jaki to rozmiar? 37mm wydaje się dość dużą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 DZIĘKUJĘ! Zabierałem się do szukania przypinek jak pies do jeża, ale dzięki tobie mam link do aukcji. Nie tyle z kucykami, ale i innymi rzeczami. Jaki to rozmiar? 37mm wydaje się dość dużą.Z braku monet daję porównanie z najzwyklejszym korkiem od butelki http://i.imgur.com/DMmeNlI.png 56mm - korek - 37mm 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) Z braku monet daję porównanie z najzwyklejszym korkiem od butelki http://i.imgur.com/DMmeNlI.png 56mm - korek - 37mmJakby ktoś chciał samemu sprawdzić, to korek z wody Polaris (wiem, bo sam pije ;P) EDIT: Kupilem sobie te przypinki 56 mm, jak dostane dam zdjecie. Kupilem z: -CM Rainbow Dash -Liczba 007 -Czarna Pania na Boomboxie z napisem kapeli Funkadelic -Logiem zespolu RATM -Okladka "Dark Side of the Moon" -Druzyna RED z TF'a (jestem uzalezniony ) Edytowano Grudzień 15, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Może to nie jest oryginalne MLP, ale trudno Szumy są rażące, ale lampa popsułaby tu efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Luna do dekoracji.. Powiedzcie jak mi to wyszło 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Luna do dekoracji.. Powiedzcie jak mi to wyszło Dobre +rep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Wow! Super malowanie. Naprawdę elegancko to wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Obiecalem dac zdjecie, przypinki wyslane w srode Poczta Polska, a przyszly w czwartek. Tak, przyszly na drugi dzien. Poczta Polska! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 W najnowszym numerze gazetki MLP (nr.1/14) dodana została figurka Twilight. Jest to kolejna figurka, zaraz po Pinkie Pie, z gazetkowej Mane 6. Wykonanie jest całkiem przyzwoite, warte zakupu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Muszę czekać do 10 stycznia, niech to.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Meh, muszę czekać do 12 stycznia, aż dostanę kasę na figurkę Pinkie do czesania... A propo, wie ktoś, ile kosztuje w Tesco figurka MLP do czesania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Polecam Leclerc tam są tanie i Real nawet 24,90zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts