Cipher 618 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Tego nie wiesz, przecież to jest DVD, więc może będzie możliwość wyboru języka, choć z drugiej strony to jest jednak tylko bajka, więc może nie być takiej opcji... Tak, to tylko bajka dla dzieci, ale w przypadku innych produkcji mamy: - kilka języków -dodatki -zwiastuny innych produkcji No ale to Galapagos. U tego wydawcy należy podskakiwać z radości, że płyta w ogóle działa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 W najnowszej gazetce Carrefour "Kraina Prezentów", która trwa od 19.11.14 do 31.12.14, można kupić filmy MLP. (Pytanie jednak po co komuś film na DVD, skoro ma komputer i może za darmo oglądać?) Grrr... Samo DVD może i bym kupiła, ale tylko w dwupaku (widziałam na stronie bodajże Empik.com) i tylko jakby było sporo taniej. Ewentualnie egzemplarz używany, bo bez wersji angielskiej tyle im nie zapłacę, mimo że pierwsza część prócz piosenek jako-tako dawała radę, a druga była już bardzo dobra. Chciałabym mieć w celach kolekcjonerskich serię TV, ale jedna płyta kosztuje tyle, że idzie się załamać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 W Croppie można kupić piżamę z mlp starszą generacją za bodajże ok. 70 lub plecak już z postaciami nowszej generacji za 99,99zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) W Croppie można kupić piżamę z mlp starszą generacją za bodajże ok. 70 lub plecak już z postaciami nowszej generacji za 99,99zł. Będzie jeszcze T-shirt z Celestią Edytowano Listopad 23, 2014 przez Karcia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Niech zgadnę, że tylko damski krój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Littlepip, niestety tak. Będzie jeszcze T-shirt z Celestią wiesz może, kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 W Croppie można kupić piżamę z mlp starszą generacją za bodajże ok. 70 lub plecak już z postaciami nowszej generacji za 99,99zł. 80zł, i t-shirt z G1 za coś koło 30zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Ktoś może się orientuje kiedy mniej więcej pojawi się figurka Fluttershy w gazetce mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 2 grudnia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Bardzo dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Dałbym wiele kasy za taki portfel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Teoretycznie taki portfel możesz sobie zrobić sam, kupujesz byle jaki portfel i naszywkę lub wzór do wprasowania z tak zwanym własnym wzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Dwie minuty szukania... 30zł Na innych aukcjach są różne "modele". Chyba kupię, ponieważ "na gwałt" potrzebuję nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 W Ameryce pojawił się nowy wave blindów. Tym razem mamy powrót do przeszłości i poszczególne figurki to po prostu te z wave 1 i (o zgrozo) znowu mamy "tęczowe akcenty" !! http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html#wave12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 i (o zgrozo) znowu mamy "tęczowe akcenty" !! Czemu "o zgrozo"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Czemu "o zgrozo"? Zapewne z tego samego powodu, dla którego ja bym tak powiedziała. Te tęczowe dodatki są obrzydliwe i odstraszają od kupna zabawki x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Czemu "o zgrozo"? Znowu tęcza. Mamy tęczowy rock, tęczową siłę ile jeszcze można ? U Rainbow te akcenty ledwo widać. Czemu nie mogli dać metaliców :c ? Edytowano Grudzień 6, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Powiem tak. Jakiś czas temu, dostałem odpowiedź paczkę z odpowiedzią na moją paczkę W środku znalazłem BB - Cadance z tęczowymi akcentami. Uwaga, pisze to 29 facet - to na serio ładnie wygląda. Nie wiem, może w zależności od kuca, ale "tęczowa" Cadance jest świetna.EDIT. Zwracam honor. Rainbow wygląda jakby utknęła w maszynie nabijającej znaczki Jak zwykle pierdyliard recolorów, w szczególności Pinkie i starej dobrej Twilight. Ciekawe kiedy oficjalnie wrzucą Vinylyl Scratch? Tak jak to było z Lyrą. Pewnie w okolicach 15 fali. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Te tęczowe dodatki są obrzydliwe i odstraszają od kupna zabawki x.x Kwestia gustu. To, co ty uznajesz za "obrzydliwe" i "odstraszające", dla mnie jest urocze. I dla dzieciaków zapewne tym bardziej. Trudno, macie pecha, musicie czekać na inną falę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Jak zwykle pierdyliard recolorów, w szczególności Pinkie i starej dobrej Twilight. Ciekawe kiedy oficjalnie wrzucą Vinylyl Scratch? Tak jak to było z Lyrą. Pewnie w okolicach 15 fali. Od czego są kody. Ja mam apkę "MLP BB Helper". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 W Ameryce pojawił się nowy wave blindów. Tym razem mamy powrót do przeszłości i poszczególne figurki to po prostu te z wave 1 i (o zgrozo) znowu mamy "tęczowe akcenty" !! http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html#wave12 Pozniej pojade sprawdzic sklepa czy sa :> byc moze sobie kupie jednego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Pozniej pojade sprawdzic sklepa czy sa :> byc moze sobie kupie jednego W AMERYCE. U nas nie ma jeszcze nawet poprzedniej fali (chyba że coś przegapiłam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Od czego są kody. Ja mam apkę "MLP BB Helper". Nie to miałem na myśli. Stworzyli Flamów, Fluttershy etc. Reszta to właśnie recolory. Szkoda, że nie mają innych kształtów. PS. Osz kurna i kurcze pieczone... zapomniałem ci coś wysłać! Zrobię to ASAP. Tym razem na serio. Ups... pomyliłem cię z innym użytkownikiem, o podobnym nicku. Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Pozniej pojade sprawdzic sklepa czy sa :> byc moze sobie kupie jednego. Ta fala jest świeżo wyjęta z katonów i nawet nie ma jej w CAŁEJ AMERYCE, a ty chcesz jej szukać w naszej zacofanej polszy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Z profilu Wilczuu: Jestem Nicholas , Tymczasowo mieszkam w Chicago chociaz na stale mieszkam w Lubartowie Kolo Lublina . Moj rocznik to 97 od urodzenia mieszkam w Polsce w Usa jestem dopiero 3 miesiace ale to tez tylko na jakies jeszcze 3-4 lata. Więc wiecie, co jak co ale może jechać zerknąć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts