Wafel Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Dzisiaj rano tata kupił mi dwa fashems'y i w pierwszym była Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Dzisiaj rano tata kupił mi dwa fashems'y i w pierwszym była Rarity Nigdy nie dowiem się co było w drugim... Ja sposobem Silmy wypatrzyłam Applejack. Aha no i śmierdzi jak benzyna czy inne coś od samochodu ;-;. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Rarity też śmierdzi XD jak farba olejna, a w dtugiego nie otworzyłam teraz byłam w biedronce i kupiłam jeszcze cztery, dobrze, że te z MLP nie są takie jak te z Angry Birds, bo kupowałam też dla brata i z AB strasznie się kleją i pewnie zaraz będą całe brudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Sposób Slimy u mnie nie zadziałał - mam Pinkie x 2 i Flutterkę, a chciałam Twalota i Rarity. Przez dziury nie byłam w stanie dostrzec oczu. Tylko Flutter rozpozałam, bo było widać, że jest coś żółtego. No cóż... W poniedziałek chyba znów odwiedzę Biedronkę. Potwierdzam - cuchnie strasznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale pod spodem każdego fashems'a jest kod. 14279 to Pinkie Pie, 14286 to Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 A mi się bardzo wygodnie wypatruje. Trzy trafione cele: Fluttershy, AJ i Rarity. Jednego wzięłam w ciemno i była Pinkie. Musicie patrzeć na kolory. Fluttershy to żółty z różowym. Jak widzisz różowe włosy (takie blade) to od razu wiadomo, że ona. AJ to mieszanka żółtego z pomarańczowym. Łatwo też dostrzec czerwoną gumkę na ogonie. Rarity łatwo poznać bo jasnym fiolecie na włosach, a i białe ciało da się dostrzec. Kilka razy widziałam RD, rzuca się w oczy pomarańczowy fragment grzywy i niebieskie ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Ja jestem ślepa i nie widze żadnych kolorów tam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 14279 to Pinkie Pie, 14286 to Rainbow Dash Nie mam pojęcia, skąd ci się wziął inny numer przy Pinkie, ale opakowanie po mojej Twilight ma identyczny numer co RD. Ba, opakowanie po figurce z księżniczek Disneya TEŻ ma dokładnie ten sam numer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (edytowany) Nie mam pojęcia, skąd ci się wziął inny numer przy Pinkie, ale opakowanie po mojej Twilight ma identyczny numer co RD. Ba, opakowanie po figurce z księżniczek Disneya TEŻ ma dokładnie ten sam numer. Hmmm no toooo.. w takim razie to czysty przypadek ^^' Numer przy Pinkie wziął mi się bo taki był na opakowaniu? (na dwóch bo na 2 Pinkie mi zależało) Edytowano Styczeń 19, 2015 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Numer przy Pinkie wziął mi się bo taki był na opakowaniu? To było "pytanie" retoryczne... W sensie, "co producent miał na myśli". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Znalazłem taką oto książkę... Cena wynosi zaledwie 22.99 zł, a gruba jest na 224 strony. Dostępna jest między innymi w Carrefour. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Znalazłem kolejną ciekawą promocję w Carrefour. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Blind Bagi w Carrefurze zawsze kosztowały 9.99 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 (edytowany) No chyba raczej nie...z tego co pamiętam, przeciętna cena BB w Carrefourze to 12, 13zł Edytowano Styczeń 22, 2015 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Ciekawi mnie jedna rzecz w nowej serii "Cutie Mark Magic". Po cholerę one mają te charmsy/przywieszki . Nawet pojedyncze figurki mają po jednym. W tych większych zestawach są wypustki, aby je tam przyczepić. Ciekawe czy będzie to miało jakiś związek z serialem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 No chyba raczej nie...z tego co pamiętam, przeciętna cena BB w Carrefourze to 12, 13zł W takim razie w Opolskich carrefurach jest za 9.99 Odwiedzam je kilka razy w miesiącu, a już raz na miesiąc conajmniej i zawsze była taka cena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Ciekawe czy będzie to miało jakiś związek z serialem. Nie. Tego typu zabawki nie mają nic wspólnego z fabułą serialu. Chyba że będzie to epizodyczne, jak ostatni odcinek 4 sezonu, ale nic więcej. A mają to, bo najwidoczniej Hasbro nie miało innego pomysłu na uatrakcyjnienie zabawek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Nie. Tego typu zabawki nie mają nic wspólnego z fabułą serialu. Chyba że będzie to epizodyczne, jak ostatni odcinek 4 sezonu, ale nic więcej. A mają to, bo najwidoczniej Hasbro nie miało innego pomysłu na uatrakcyjnienie zabawek... Cóż bez nich dostalibyśmy normalną zabawkę z kilkoma znaczkami więcej (które i tak nie znajdują się z boku zabawki). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Nie. Tego typu zabawki nie mają nic wspólnego z fabułą serialu. Chyba że będzie to epizodyczne, jak ostatni odcinek 4 sezonu, ale nic więcej. A mają to, bo najwidoczniej Hasbro nie miało innego pomysłu na uatrakcyjnienie zabawek... Rainbow Power mialo swoje odzwierciedlenie w serialu, nawet jeśli wlasnie epizodyczne. Podobnie moze byc z CM Magic, ale z Wild Rainbow wolałabym, żeby nic podobnego nie zrobili... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Dlatego wspomniałam o występie epizodycznym, bo nie sądzę, by strzelili sobie w stopę, dając kucom na stałe taki nawał znaczków (co zresztą wg mnie jest niemożliwe do sensownego wyjaśnienia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Zadna seria zabawek innych niż bazowe nie jest na stałe. Ale czesc z nich ma odzwierciedlenie w serialu s czesc nie. Pytanie, czy CM Magic tez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mi się wydaje, że to może mieć odzwierciedlenie w serialu. Choćby epizodyczne. No bo czy wyszła seria kuców G4, która takowego nie miała? Nie przypominam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 (edytowany) No bo czy wyszła seria kuców G4, która takowego nie miała? Nie przypominam sobie. No to źle pamiętasz. Przykładowo kucyki ze skrzydłami:http://www.strawberryreef.com/images/Ponies/FIM/RainbowDashFIMglimmer_300_L_collecjcg.jpg Edytowano Styczeń 25, 2015 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 (edytowany) No to źle pamiętasz. Przykładowo kucyki ze skrzydłami: Edytowano Styczeń 25, 2015 przez Sikorka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 A kuce w maskach? Te co wyszły przy okazji pierwszego EqG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts