Sowenia Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Fakt, ale w tych saszetkach dostepnych np w Smyku, też nie.A właśnie nie. Na tamtych saszetkach masz kod. Wystarczy wejść w internet, zobaczyć jaki kucyk się pod nim kryje i voila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Tak, ale nie każdy jednak ma internet w telefonie, albo tablet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 To prawda, ale chodzi mi o to, że możliwość istnieje. Na upartego spiszesz sobie będąc w domu na kartkę interesujące cię kody, a w sklepie ich poszukasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) No w sumie jeśli ktoś by chciał, to tak.Ale te jajka nazywają się "Jajko Niespodzianka", co sama nazwa wiele mówi.Gdyby była możliwość podejrzenia zawartości, to ułatwiłoby zbieranie kolekcji, ale zepsuło zabawę z szukania jej. EDIT: Edytowano Sierpień 20, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No w sumie jeśli ktoś by chciał, to tak.Ale te jajka nazywają się "Jajko Niespodzianka", co sama nazwa wiele mówi.Gdyby była możliwość podejrzenia zawartości, to ułatwiłoby zbieranie kolekcji, ale zepsuło zabawę z szukania jej.Z tego co pamiętam z tymi jajkami, to na jednego kucyka w nim będzie przypadać kilka niekucykowych zawartości. Co za tym idzie trzeba by było na kupować dość pokaźną ich ilość, aby uzbierać z nich kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 ,,training toothpaste"???Ale co do tematu, rozglądam się za pokrowcem na fona, może być ciekawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Ale co do tematu, rozglądam się za pokrowcem na fona, może być ciekawie...Zapewne możesz sobie gdzieś taki zamówić z wybranym przez siebie obrazkiem. Poszperaj w internetach. Najczęściej widziałam kubki, poduszki, podkładki i portfele, ale może pokrowiec też się znajdzie A jeśli masz hajsy to jest jeszcze ebay. Tam na pewno coś będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 portfele, Sam szukałem takiego portfelu, ale niestety nigdzie nie mogę go dorwać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Sam szukałem takiego portfelu, ale niestety nigdzie nie mogę go dorwać...http://maginarium.pl/pl/100-portfele 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Co do portfela, to w sumie ja mam z MLP, ale jakoś nigdy nie pomyślałam by się pochwalić ^^ Niestety namiaru nie dam wam, bo kupiłam go na jednym z konwentów mangowych. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Fajny,Ile dałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Co do portfela, to w sumie ja mam z MLP, ale jakoś nigdy nie pomyślałam by się pochwalić ^^ Niestety namiaru nie dam wam, bo kupiłam go na jednym z konwentów mangowych.Ten twój portfel w dalszym ciągu bardzo mi się podoba, ale nadal wolę swój z Kyuubeyem, chociaż już się brudzi i zaczyna przecierać więc pewnie niedługo kupię sobie nowy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Ile dałeś?Dałam bodajże 30 zł. Trzyma się dalej bardzo mocno. Polecam dla ludzi którzy lubią duże portfele.Ten twój portfel w dalszym ciągu bardzo mi się podoba, ale nadal wolę swój z Kyuubeyem, chociaż już się brudzi i zaczyna przecierać więc pewnie niedługo kupię sobie nowy xDMi też się podoba. Ta grafika na nim jest zajebista ^^ Zresztą wiesz, że on przykuł mi uwagę jak MLP lubiłam tak średnio xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Zapewne możesz sobie gdzieś taki zamówić z wybranym przez siebie obrazkiem. Poszperaj w internetach. Najczęściej widziałam kubki, poduszki, podkładki i portfele, ale może pokrowiec też się znajdzie A jeśli masz hajsy to jest jeszcze ebay. Tam na pewno coś będzie. Ja mam swój pokrowiec ze strony funnycase.pl i gdy tylko dostałam go w swoje ręcę, to muszę powiedzieć że mnie olśniło. Jakość tego nadruku jest powalająca. Niektóre elementy obrazka są bardziej śliskie co daje fajny efekt. Sam szukałem takiego portfelu, ale niestety nigdzie nie mogę go dorwać...Ja swój dostałam na Boże Narodzenie z sieci sklepów Cropp (gimby znajo i kupujo). Z tego co widziałam to wciąż nie mogą tego sprzedać. Spróbuj tam poszukać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Jeszcze dziś zrobię nalot na miasto, jakby co się pochwalę. Portfel mi by się przydał, ten co mam obecnie jest starszy od niektórych na forum...Edit: princess trollestia jest w kioskach. Zapomniałem że niedziela i sklepy zamknięte... W tesco ostatni pluszak tłajlajt sparkyl i parę mutantów.Hah, jedź kupić kucykowe gadżety Wró z Najtekiem genesis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 W Carrefour już się pojawiły... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Wracając do tematu portfelów i pokrowców na fona, w moim mieście właśnie można takowe zakupić. Łapcie lina - http://aniushop.com.pl/index.php 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Torby, poduszki, kubki i nawet plany lekcji, a wszystko w dość przystępnych cenach Ciekawy sklep. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Plan na siedem lekcji? Dobry dowcip 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Plan na siedem lekcji? Dobry dowcipPrawda, prawda. Taki plan to się przydaje w podstawówce i gimnazjum, a potem dupa, za mało okienek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artemis Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Tak, ale nie każdy jednak ma internet w telefonie, albo tablet. Istnieje aplikacja ,,mlp blind bag helper". Nie potrzebny do niej jest internet. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Istnieje aplikacja ,,mlp blind bag helper". Nie potrzebny do niej jest internet.Jest potrzebny żeby ją pobrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 @up w galeriach, kawiarniach, nawet w zwykłych sklepach (tesco ) z reguły jest hot-spot, więc to nie problem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Kolczyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts