BiP Napisano Grudzień 20, 2017 Share Napisano Grudzień 20, 2017 Tymczasem w Biedronce... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Grudzień 20, 2017 Share Napisano Grudzień 20, 2017 No moi drodzy. A oto i moja kolekcja. Kolekcja dojrzałego nastolatka XD. W każdym razie zapraszam do obejrzenia tej skromnej wystawy. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2018 Share Napisano Styczeń 1, 2018 Nosiłbym, a przynajmniej chciałbym mieć w kolekcji. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2018 Share Napisano Styczeń 6, 2018 Fajne kocie słuchawki, kto oglądał EQG, będzie kojarzył. https://faradayscienceshop.com/products/cat-ear-headphones-with-glowing-ears?t=fb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 7, 2018 Share Napisano Styczeń 7, 2018 (edytowany) Wyglądają całkiem nieźle, ale nie kupiłbym ich. Nie chodzi o to, że są "kocie", ale o to jak je wykonano. - pianka na pałąku jest za mała (całość będzie uwierać) - regulacja pałąka jest tylko plastikowa, a do tego cienka. Szybko się połamie (wiem coś o tym) - kabel do słuchawek jest z dwóch stron (niewygodne) - do tego jest krótki (używam słuchawek gdy gram wieczorem na PS4. Siedzieć metr od konsoli? Podziękował) Edytowano Styczeń 7, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 13, 2018 Share Napisano Styczeń 13, 2018 Taka spoko figurka za 160 zł w Amazonie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 13, 2018 Share Napisano Styczeń 13, 2018 4 godziny temu, BiP napisał: Taka spoko figurka za 160 zł w Amazonie Odkryj ukrytą treść Piękności! *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 Co sądzice o figurkach funko pop?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 20, 2018 Share Napisano Luty 20, 2018 @GlaceCordis Moim zdaniem są słodkie, a te kucykowe wyglądają nawet lepiej niż figurki PoP postaci ludzkich. Sama planuję kiedyś sobie taką zakupić, ale to kiedyś, bo jak dotąd to zawsze znajdzie się jakiś inny wydatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 Nigdy nie rozumiałem czemu ludzie lubią te figurki Funko Pop, dla mnie są jakieś takie nieestetyczne i generalnie brzydkie, nawet w postaci kucyków nie mogę na nie patrzeć xD. Ale cóż, chyba kwestia gustu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 (edytowany) Figurki Funko Pop są po prostu brzydkie i odpychają mnie swoim pokracznym wyglądem. W życiu nie postawiłbym czegoś takiego na mojej półce. No, ale rozumiem, że komuś mogą się podobać. Co kto lubi. PS. To dopiero koszmarne POPy: Spoiler Edytowano Luty 21, 2018 przez Triste Cordis 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 7 godzin temu, Lemi napisał: Nigdy nie rozumiałem czemu ludzie lubią te figurki Funko Pop, dla mnie są jakieś takie nieestetyczne i generalnie brzydkie, nawet w postaci kucyków nie mogę na nie patrzeć xD. Ale cóż, chyba kwestia gustu. Kolekcjonerzy kupią wszystko, co jest związane z danym uniwersum jakie lubią. Ja osobiście wolałbym zbierać figurki, które bardziej oddają wygląd kucy z mlp, niż te. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2018 Share Napisano Luty 21, 2018 @Triste Cordis Te PoPy przedstawione w filmiku to nawet mi się nie podobają, serio paskudne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Wybaczcie za post pod postem, ale minęła ponad doba więc chyba mogę? Znalazłam to w swojej Biedrze, choć myślałam, że już nie będzie. No i teraz ciumkam soczki ~ ♥ Spoiler Butelki z wizerunkiem Rainbow Dash nie było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 12, 2018 Share Napisano Marzec 12, 2018 Znowu post pod swoim postem, ale co poradzę, że nikt się nie chwali...? Zamieszczam zdjęcie figurek, które mam z soczków z posta wyżej. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 12, 2018 Share Napisano Marzec 12, 2018 Przed chwilą, Uszatka napisał: Znowu post pod swoim postem, ale co poradzę, że nikt się nie chwali...? Zamieszczam zdjęcie figurek, które mam z soczków z posta wyżej. Ukryj treść Po prawej zasłonięte "kucyki" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 31, 2018 Share Napisano Marzec 31, 2018 W Carrefour Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 26, 2018 Share Napisano Kwiecień 26, 2018 Kolorowanka i kilka naklejek za 3.99 zł w Inmedio Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 9, 2018 Share Napisano Maj 9, 2018 Niektórzy to mają talent do robienia tatuaży. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 4, 2018 Share Napisano Czerwiec 4, 2018 (edytowany) Spoiler Doczekałem się w końcu swoich ulubionych kucyków ręcznej roboty! Spoiler Patrzcie jak one się ładnie ze sobą bawią! xD Spoiler Spoiler Szybko się z Garfieldem polubiły! Edytowano Czerwiec 4, 2018 przez Cahan Obrazki chowamy w spoilerach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Spoiler Pijałbym z niego! *_* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 Spoiler Sorry że resztę postaci nie mam ale mam zamiar je kiedyś kupić do kolekcji. Biedna Rainbow, nie ma przyjaciół. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2018 Share Napisano Czerwiec 18, 2018 7 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Ukryj treść Pijałbym z niego! *_* Fajny Coś w miarę podobnego można kupić na allegro. Oczywiście tamte kubki nie mają "ogoniastego ucha", ale można dać dowolny nadruk. Sam zastanawiam się nad jednym (Gravity Falls) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 19, 2018 Share Napisano Czerwiec 19, 2018 W McDonaldzie od jakiegoś czasu można kupić kuce. Najpierw była Fluttershy i Twillight, teraz jest Pinkie i Starlight, aczkolwiek mi Starlight nie udało się zdobyć. Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 19, 2018 Share Napisano Czerwiec 19, 2018 figurki w pepco 4,99zł Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts