Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Drugi zostanie torturowany, a następnie zostanie mu odebrana dusza, ciało zostanie rozebrane, itp... Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Wciąż czekam na definicję słowa martwy!- Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Nieoddychający, nieruszający się, a na liczniku ma 0 życia. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Nie oddycham. Nie mam licznika życia. I właśnie przestałem się ruszać. Słyszycie mnie tylko dlatego, że mam syntezator mowy. Wygrałem walkowerem!- Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Masz licznik życia. O, tam! - pokazał tablicę obok areny. Było tam jego zdjęcie i 1000. To samo z Trigger'em. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer: Cóż nie chcę tak skończyć co z moim statkiem? Pilot: Spalony jedyne wyjście to teleportacja Komputer: Ty chyba żartujesz-po chwili namysłu dodał- a niech będzie-załoga razem z komputerem i magnaguardami poszli do teleportera po czym teleportowali się obok szturmowców którzy zaczęli się okopywać Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Widząc licznik, Zwiastun Przemian postanowił działać. W regulaminie nic nie było o zamianie licznika w mydło w płynie. Już po chwili arena pieniła się. Tymczasem na statku flagowym Gandzi. -O, komputer! Miło, że wpadłeś! Jak podoba ci się zaawansowana technologia Sombralandu?- komputer usłyszał za sobą głos Gandzi. Naturalnie za nim nikogo nie było. Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer: Nawet nawet- powiedział patrząc na ścianę- ale i tak moje wojska mają przewagę liczebną czyż nie? Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Gdzie ty widzisz tą przewagę liczebną? Moje wojska rozstawiają twoje, jak chcą. Twoje fabryki ledwo nadążają z produkcją nowych maszyn. Nawet twoja gwiazda została użyta przeciwko tobie. Wygląda na to, że masz małe szanse. Poddaj się, a gwarantuję ci uczciwy sombralandzki proces. Może nawet Jego Mhroczność przyjmie cię na służbę w charakterze samowara.- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer: Już o tym dyskutowaliśmy czyż nie a poza tym skąd bierzesz te dane o moich fabrykach bo są chyba nieaktualne, w stolicy bieguny zamieniłem w miasta fabryk. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Wiesz, że ja zmieniam licznik? Jestem sędzią i komentatorem w jednym. A ty nie jesteś za słaby, żeby walczyć. Wrecking Ball! Pomóż nam! - z tłumu wystąpił Skylander przypominający ściśniętą gąsienicę. Wysunął swój długi język i oblizał Trigger'a oraz Zwiastuna. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Mój mały kalkulatorze, informacje o twoich fabrykach są cały czas aktualizowane. Mam świetny wywiad. Mam naukowców, którzy potrafią obliczyć przyszłość. Zdobycie informacji o twoich fabrykach jest proste.- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer: Weź mnie nie denerwuj lepiej!- jeden z oficerów próbował go uspokoić jednak bezskutecznie-poza tym co mi zrobisz? Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Mikrofalówko, mam tysiące sposobów na sprowadzenie na ciebie zagłady. Mogę zdetonować okręt, bo co mi szkodzi. Mogę poszczuć cię twoją ulubioną bronią biologiczną; Carnifexy tęsknią za tobą. Mogę ewakuować żywą załogę i nakazać przeniesienie statku do piekła, gdzie zajmą się tobą miłe, rogate demony. Mogę też zalać cię morzem moich żołnierzy. Do wyboru, do koloru!- Tymczasem w Nibylandii... -O co chodzi z tym językiem?- zaciekawił się Zwiastun Przemian.- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer: Ech aż mi się ode chciało z tobą gadać-powiedział robiąc facepalma- zmywam się stąd nic tu po mnie- po chwili szturmowcy razem z załogą, magnaguardami i komputerem szli tam gdzie są transportowce Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Mój panie, komputer i jego grupa kierują się w stronę hangarów.- -Rozumiem. Niech transportowce wysadzą swój ładunek i odlatują.- -Zgodnie z rozkazem.- Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Zabezpiecza. Dzięki temu możecie wykonywać jedynie ataki, które spowolnią, osłabią, zmniejszą atak, itp... Nie możecie użyć mocy, którą moglibyście zabić. To magia Wrecking Ball'a. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Bez sensu, ale dobra. Zaczynaj waść.- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Komputer patrząc na odlatujące transportowce wściekł się Komputer: TO są chyba jakieś głupie żarty!- powiedział po czym zaczął walić głową w ścianę- hmm zaraz-włączył komunikator po czym powiedział- potrzebna pomoc podaje swoją lokalizację-kilka minut później jedna fregata wyszła z nadprzestrzeni pod statkiem-kryptą jeden z transportowców wylądował w hangarze Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Jak się okazało, hangar nie był pusty. Gdzieniegdzie dało się dostrzec duże, czworonożne konstrukty, uzbrojone w ciężkie działa, pilotowane przez wojowników Gandzi. Między nimi kręciło się kilka dużych, pająkowatych automatów. Wszystko to rzuciło się do ataku na komputer i jego droidy. Parę pojazdów ostrzelało lądujący transporter. Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Skylander oblizał obu przeciwników, ale ślina natychmiast zmieniała się w iskry. - Została także wstsymana funkcja naprawy w ciele - powiedział stworek o długim języku, kiedy skończył - Mozes jej uzywać jako oddzielny ruch i nie do końca. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Na wieczność, prędzej umrę, niż się doczekam. Na czym polegają ograniczenia regeneracji?- Link do komentarza
Komputer Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 wszyscy którzy umieli się posługiwać bronią strzelali z tego czego się dało, a komputer aż dostał BSoDa Link do komentarza
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Możesz określoną ilość punktów życia wyleczyć. Zamiast ataku. Na arenie czasem będą się pojawiać przedmioty regenerujące życie lub ulepszenia pomagające w bitwie. - wyjaśnił gryf. - Żeby nie było nieporozumień i wyzwisk. To jest Sonic Boom, komentator i sędzia. To jest Trigger Happy, jeden z Wielkich-Żywych-Legend Skylands. To zaś jest Zwiastun Rozpaczy, fascynuje się sekcjami i wycinaniem narządów oraz ich badaniem - dodał Spyro. Link do komentarza
Gandzia Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Sprzeciw! Nazywam się Zwiastun Przemian!- krzyknął stojący na arenie Cryptek. Reszta ekipy zaczęła krzyczeć z trybun. -Postać ustalająca wynik rozgrywki gumowym okryciem kończyny dolnej! Do boju Zwiastun!- Tymczasem w miejscu, gdzie odbywała się akcja masakrowania wojsk komputera hangarze... Maszyny nic sobie nie robiły z ostrzału droidów. Odpowiedziały skutecznym ogniem z dział. Pająki Grobowe przelewitowały do droidów i zaatakowały za pomocą szczypiec. Jedyną drogą ucieczki był korytarz, który zrobił się nagle nienaturalnie ciemny, oraz transportowiec, otoczony przez żołnierzy Gandzi. Link do komentarza
Recommended Posts