Aretra Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 tytuł: Games Ponies Play Data emisji: 09-02-2013 Krótkie info: Princess Cadance invites twilight and her friends to welcome the important equestria games inspector. PL: Księżniczka Cadance prosi Twilight oraz jej przyjaciółki, aby przywitać ważnego inspektora Equestriańskich Igrzysk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zapowiada się ciekawie odcinek, ale wolę nie wyciągać pochopnych wniosków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Tak, zapowiada się ciekawie. Dzisiaj przeszukując jak co dzień YouTube znalazłem Zapowiedz tego odcinka, wiec pomyślałem że się podzielę z wami: http://www.youtube.com/watch?v=hi2kThZpMVk oraz http://www.youtube.com/watch?v=glGmwb57z6U Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zapowiada się świetnie <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Mam nadzieję że nie będzie tak jak odcinek Keep Calm And Flutter On. Sorry za off-top. Czekam, oby tym razem się postarali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Na rzucanie żoną xD albo Igrzyska jak w Londynie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ciekawie będzie, zresztą jak zwykle. Już się doczekać nie mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Odcinek zapowiada się ciekawie. Ja również się nie mogę już doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 tak jeszcze tyle czasu i aż mi się zaczyna odwrotny syndrom Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Teraz jak pozostał jeden dzień to czas się dłuży :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Streszczenie Księżniczka Cadance prosi Twilight oraz jej przyjaciółki, aby przywitać ważnego inspektora Equestriańskich Igrzysk. (Przygody kucyków z odcinka Just For Sidekicks, gdzie obserwowaliśmy Spike'a). W tym odcinku będziemy obserwować Equestriowe Igrzyska odbywające się w Kryształowym Imperium Galeria http://pl.mlp.wikia.com/wiki/Games_Ponies_Play/Galeria i w tym można znaleźć wiele odpowiedzi, ale i wiele pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Widzieliście włosy candace jak zrobiła rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Noo.. Odcinek się fajnie zapowiada. Mystheria gotuj się! Liczymy na Ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Inspektor? No no...! Założę się że Twi będzie wychodziła ze skóry. Dosłownie. Zapowiada się ciekawie, o tak zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Któryś z was chciał zobaczyć jakiegoś rodzica:megusta:? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 O. JA. NIE. MOGĘ. Czyżby to był ojciec RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 O. JA. NIE. MOGĘ. Czyżby to był ojciec RD? Ojciec albo brat. Ciekawe, czy będzie jeszcze kiedyś pokazywany. Tym bardziej nie mogę się doczekać odcinka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 @Dashu - Szykuję się, szykuję, a póki co łapcie kolejny zwiastun z napisami http://www.youtube.com/watch?v=EF7O1_Jv3h0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 @Mystheria - Super, cieszę się, i myślę, że inni też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ojciec RD ma taką samą grzywe i chyba bardzo podobny znaczek? Nie dziękuje :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ojciec RD ma taką samą grzywe i chyba bardzo podobny znaczek? Nie dziękuje :twilight9: O ile dobrze zauważyłam, miał inny(trochę inny?) znaczek. A gdyby nie miał tęczowej grzywy, to RD zapewne też by takiej nie miała. Po kimś z rodziców musiała ją odziedziczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 O ile dobrze zauważyłam, miał inny(trochę inny?) znaczek. A gdyby nie miał tęczowej grzywy, to RD zapewne też by takiej nie miała. Po kimś z rodziców musiała ją odziedziczyć. Co nie zmienia faktu, że z tą tęczową grzywą jej ojciec wygląda trochę dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Co nie zmienia faktu, że z tą tęczową grzywą jej ojciec wygląda trochę dziwnie. Mnie tak się podoba, ale każdy ma inny gust. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk4 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Odcinek ma być bardzo ciekawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Jejku, ile zwiastunów, nie wytrzymam tylu godzin na napisy ;C . Zapowiada się super, ciekawe czy piosenka będzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się