Spoiler Cat Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Czyli jakie macie przemyślenia, na tę chwilę możemy spokojnie o nich pogadać. Tu można będzie również podawać swoje przemyślenia na temat konkretnych odcinków, gdy już poznamy ich tytuły... Pozwolę sobie zacząć. W czwartym sezonie nie widzę wielkiego potencjału dla Twilight, może zostać zepchnięta do roli odbiorcy listów od nowego mane 6. Jeżeli jednak hasbro zdecyduje się zostawić aktualne mane 6, widzę tylko ewolucję reszty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Może być ciekawie,tylko żeby tego nie zepsuli to jest najważniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ja wiem tylko tyle że odcinki będą prowadzone na nowo z nowymi ciekawszymi postaciami. Ale nie jestem do końca pewny, bo nie dołączyli pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 MLP bez starego Mane 6 to nie MLP. Mogli by się skupić na postaciach z tła, ale nie od razu skreślać Święta Szóstkę. Co chciałabym zobaczyć w 4 sezonie? Coś z Octavią! Koniecznie chcę jakąś solówkę na wiolonczelę *.* I obowiązkowo problemy Twilight, która została obdarzona nowymi obowiązkami. No i najprawdopodobniej zrobią nowe intro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspartam Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Nie wiem ile w tej plotce prawdy ale humanizacja mane 6 to już byłoby chyba największe przegięcie https://i.chzbgr.com/maxW500/7060737792/h8FFEDBFA/ Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Muszą wyreżyserować nowe intro chociażby ze względu na Twi, może się różnić takim detalem jak skrzydła nowej alicorn, ale sądzę, że jednak będzie coś więcej... MLP bez starego Mane 6 to nie MLP. To nadal będzie MLP, ale nie takie do którego jesteśmy przyzwyczajeni. Nowe postaci => Nowe możliwośći/powtarzanie tego co było, z nowymi postaciami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terra Sparkle Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Co będzie to będzie. Jeśli zepchną mane 6 lub Twilight na drugi plan, to nie wie czy tak chętnie będę oglądać MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Trzeba będzie zaakceptować nowe postacie i Twi jako mentora. Jestem tylko ciekaw co Celestia na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 To nadal będzie MLP, ale nie takie do którego jesteśmy przyzwyczajeni. Nowe postaci => Nowe możliwośći/powtarzanie tego co było, z nowymi postaciami. I nowe zabawki od Hasbro, żeby kapse im nabić x) Ja osobiście chciałabym coś zobaczyć o plemieniu Zecory. Np. czemu opuściła swój dom, czy coś w tym stylu. No i coś więcej o gryfach Oraz żeby CMC w końcu odnalazły swe przeznaczenie i żeby Applebloom jako ostania w klasie dostała, tak jak Applejack I więcej Luny! I żeby została stała ekipa mane 6! Co do humanizacji naszej 6... jeden taki odcinek może być, jako ciekawostka, byle tylko z tego osobnej serii nie zrobili... xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Może w końcu CMC dostaną Cutie marki? RD dołączy to Wonderbolts? Więc najpierw niech to się stanie, zanim zmienią mane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 I nowe zabawki od Hasbro' date=' żeby kapse im nabić x)[/quote'] Otóż to. Zapominamy, że Hasbro przede wszystkim produkuje zabawki. Seriale robią głównie za reklamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śniący Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 W sezonie IV Śniący objawi się jednorożcom i sprowadzi ich na właściwa ścieżkę guru. Każą kucykom ziemnym chodawać bagienne ziele oraz wydobywać wydzielinę z pełzaczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 W sezonie IV Śniący objawi się jednorożcom i sprowadzi ich na właściwa ścieżkę guru. Każą kucykom ziemnym chodawać bagienne ziele oraz wydobywać wydzielinę z pełzaczy Ktoś tu grał za dużo w Gothica. A co do sezonu IV chcialbym aby .. Derpy częściej była widoczna i się częściej odzywała, aby CMC zdobyli znaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryZenek Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Liczę na pojawienie się na początku 4 sezonu mocarnego wroga. Nowa księżniczka będzie musiała podołać wyzwaniu. Podczas mega epickiej walki przegra tracąc swoje ukochane skrzydełka. Sama jednak przeżyje i powróci jako zwykły jednorożec. Mane6 znowu razem, tęcza, wróg pokonany. Wszyscy szczęśliwi. Wracamy do slice of life. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Bury Zenek - fajnie by było Oprócz tego to oczywiście chciałabym żeby cmc w końcu dostały znaczki i może ... jeśli jednak TS będzie księżniczką na zawsze to przydał by się ,chociażby taki mały lvl up reszty mane6. Np.: RD przyjmują do Wonderbolts. Poza tym przydałby się też jakiś odcinek backgroundowych kucow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 MLP to nie serial gdzie aktor może odejść bo znudzi mu się gra po n sezonach. Obecne mane6 powinno zostać foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Hmm... Jedno nie daje mi spokoju i nie jestem pewna gdzie to zamieścić. W poniższym promie są sceny, które nie zostały ukazane w ostatnim odcinku sezonu 3 (np. zaćmienie słońca, czy ta dziwna niebieska energia na niebie). Czyżby te kilka scen było z 4 sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybiara Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Hmm... Jedno nie daje mi spokoju i nie jestem pewna gdzie to zamieścić. W poniższym promie są sceny, które nie zostały ukazane w ostatnim odcinku sezonu 3 (np. zaćmienie słońca, czy ta dziwna niebieska energia na niebie). Czyżby te kilka scen było z 4 sezonu? To jest fake.Znaczy,fanmade.Prawdopodobnie te sceny są z jakichś innych fanfilmików,animacji,i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ale motyw z potężnym demonem i psychotycznymi kucykami przydałby się, lecz nie zapominajmy, że bajka ta kierowana jest do 6 letnich dziewczynek, a nie do nas starych wyjadaczy ^ ^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Skoro nasza ukochana Twilight jest teraz alikornem to może czekają nas w 4 sezonie przygody poza Ponyville, Canterlotem i terenami okolicznymi, krążą plotki że mamy zwiedzić w nowym sezonie królestwo gryfów ( ale to tylko plotki albo wybujała wyobraźnia ), fajnie by było zobaczyć trochę więcej ich świata. Dobrym pomysłem było by też przybliżyć trochę historię Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Hmm.. Skoro mają być nowi bohaterowie, to na sto procent zrobią nowe intro-to jest pewne nawet. Ja osobiście ucieszyłbym się jakby było więcej Derpy i fajnie będzie jak CMC w końcu odkryją swoje znaczki. Ten sezon nie będzie taki sam, bo 3 sezon był już troszkę inny, ale pożyjemy i się przekonamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 W sezonie IV zobaczymy ślub Discorda i Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 W sezonie IV zobaczymy ślub Discorda i Celestii Tak! Hasbro, proszę. Chcę tego, chcę zobaczyć ich dzieci! Wreszcie coś by się ciekawego zadziało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ja bym tam chciał, by były jakieś dialogi mówione przez Derpy. :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Tak! Hasbro, proszę. Chcę tego, chcę zobaczyć ich dzieci! Podpinam się pod prośbę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się