konrad5 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Według mnie nie ma. I wydaje mi się to oczywiste. Link do komentarza
Juventino Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie ma na to szans, moim zdaniem. Śmierci w MLP nie uświadczymy, i bardzo dobrze. Tzn. ja nie miałbym nic przeciwko uśmierceniu jakiejś postaci pobocznej, która np. pojawia się tylko w tym jednym odcinku, którego tematem byłoby radzenie sobie ze stratą kogoś bliskiego (podobno w pierwotnym założeniu odcinek z Filomeną miał traktować o śmierci zwierzątka). Takie coś byłoby ciekawe, ale i tak mało prawdopodobne. To nie jest zagadnienie poruszane w serialach dla dzieci (a jeśli poruszane, to bardzo rzadko). Zgon ważnych postaci odpada, sam jestem przeciwny takiemu pomysłowi... Nawet gdyby miała to być Diamond Tiara 23 listopada? Super, czyli jednak nie zima Cztery dni przed moimi urodzinami, trudno o lepszy prezent. Swoją drogą, przynajmniej nadejście szarych, jesiennych dni zostanie nam osłodzone. Nie mogę się doczekać. Co do spoilerów - też mam wrażenie, że za dużo ich. Kolejnych (o ile się pojawią) nie zamierzam czytać/oglądać. Chociaż nie wiem czy dam radę... Link do komentarza
Jag_a Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Śmierci w MLP nie uświadczymy Czy to nie Tara w pewnych wypowiedziach odnośnie sezonu trzeciego powiedziała coś w rodzaju: "W Sezonie drugim byliśmy świadkami narodzin małych kucyków, tu być może uświadczymy śmierci jednego z nich" Coś takiego na pewno miało miejsce, pamiętam jak po tym poście cykałem się o Kredens, zwłaszcza w chwili utraty panowania nad zaklęciem (jak jej ta magia z rogu uciekała) Tak czy siak, również mam nadzieję, że owe założenie okaże się błędne Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tara akurat lubi czasem trollować fanów lub też przed nimi zabłysnąć, więc jej słów nie brałbym na poważnie. Link do komentarza
Jag_a Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nie mniej takowe były, a biorąc pod uwagę scenę, byłoby to możliwe, choć dość w skrajnym przypadku. Skoro jednak nie było tego tam, to raczej w przypadku takiego konfliktu interesów raczej nie nastąpi Link do komentarza
PerpetalDuskLuna Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Bronies i Pegasisters,dowiedziałam się z kucykowego źródła, że 1 odcinek 3 sezonu MLP FIM to... The Return Of Nightmare Moon!!! To 1 oficjalny odcinek 3 sezonu!!! To jest to!!! The Return Of Nightmare Moon!!!(Powrót Nightmare Moon) To Powrót Ulubionego Kucyka Niektórych bronies!!! Yeah!!! Tak!!! Ja uważam, że sezon IV będzie kompletną katastrofą.. Jak mogli zrobić z Twilight alicorna?! Da Fug? To, że zrobili z Twi Aicorna, nie znaczy, że sezon 4 będzie katastrofą! Jak już pisałam odcinek pierwszy 3 sezonu będzie o NNM (Nightmare Moon), więc Bronies może się to podobać...Twi na swych nowiusieńkich skrzydłach może przeżywać różne przygody z akcją, albo cała mane 6 zostanie Alicornami. NO CO PRZECIEŻ TWI MOŻE BYĆ ALICORNEM, TO NIE JEST PRZESTĘPSTWO! NIE WYROSŁY JEJ PISTOLETY NA BOKACH! Ja uważam że 4 sezon będzie fajny. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Slowpoke Zwiększenie czytelności, poprawienie błędów, usunięcie nadmiaru emot Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Bronies i Pegasisters,dowiedziałam się z kucykowego źródła, że 1 odcinek 3 sezonu MLP FIM to... The Return Of Nightmare Moon!!! To 1 oficjalny odcinek 3 sezonu!!! To jest to!!! The Return Of Nightmare Moon!!!(Powrót Nightmare Moon) To Powrót Ulubionego Kucyka Niektórych bronies!!! Yeah!!! Tak!!! Link do źródła, inaczej nie uwierzę. Link do komentarza
Niklas Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 że 1 odcinek 3 sezonu MLP FIM to... The Return Of Nightmare Moon!!! Nie wiem czy wiesz, ale trzeci sezon już był Also, źrodło. Link do komentarza
PerpetalDuskLuna Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie wiem czy wiesz, ale trzeci sezon już był Also, źrodło. Bardzo Przepraszam...,Pomyłka :( Link do źródła, inaczej nie uwierzę. Sorry,zaś pomyłka miałam napisać 4 a nie trzeci,DERP A link to tu: http://www.youtube.com/watch?v=olOhjRU5VsQ i oto przedstawiam z napisami po polsku :3 możecie pytać więcej o 4 sezonie! Mówili że 4 sezon ukaże się 2013/2014 w zimę. Nie wiem czy wiesz, ale trzeci sezon już był Also, źrodło. Bo wiesz,napisałam 3 a nie 4 bardzo sorry,DERP Link do komentarza
Mon Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Sorry,zaś pomyłka miałam napisać 4 a nie trzeci,DERP A link to tu: http://www.youtube.c...h?v=olOhjRU5VsQ i oto przedstawiam z napisami po polsku :3 możecie pytać więcej o 4 sezonie! Już wiele razy ten spojler był tu dyskutowany. I to raczej nie będzie powrót NMM, tylko retrospekcja z tego co było 1000 lat temu. Kliknij Linka -,- Ten spoiler był już dawno, w języku angielskim, poza tym jest oddzielny temat do dyskusji o spoilerach. Zresztą w tym linku, który wysłałaś sam tłumacz zwraca uwagę na to co mówiłem, w którymś komentarzu na dole Post poniżej usunięty z powodu dubla. Na następny raz proszę użyć opcji ,,edytuj'' ~Lordek Link do komentarza
Swahili Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mówili że 4 sezon ukaże się 2013/2014 w zimę. Jesteś trochę niedoinformowana, bo całkiem niedawno mówiono o dacie premiery 4 sezonu, a mianowicie o 23 listopada. Warto przejrzeć kilka stron w tył. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Heh ten link to prezentacja spoilerów na ComicConie. Co więcej, nie podaje żadnych faktów na temat tytułów odcinka. Podaje jedynie wybrane scenki z wybranych odcinków. FAIL. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Ale Linds to lepsze niż nic mi podoba się piosenka którą zaprezentowano czyli Apples to the Core bo fajny ciąg się zapowiada nie zapominajmy że w wyniku wydarzeń z Magical Mystery Cure stała się jakby członkiem klanu Apple Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza
Jag_a Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Myślę, że to raczej nie to, ale kto wie? Raczej nie będzie to związane z wizytą rodzinki Pie, bo to miał być inny odc, ale być może ma to związek z tą kwestią o kasie (Której swoją drogą nie ogarniam w tłumaczeniu, więc się nie wypowiem) Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 To z tymi super bohaterkami...no ludzie,srsly ? Piosenka jest świetna ! Już mi wpadła w ucho,Pinkie w rodzinie Apple ? Interesujące,będzie zabawnie ! Nadzwyczajnie ładnie to zaśpiewali Ciekawe gdzie jadą ? I pod koniec...Luna.... *nie otwierajcie tego jeśli nie chcecie dostać zawału a mi - dać bana,przepraszam ale muszę,za kraj... LUNA ! LUNA LUNA! LUNA! TEN JEJ GŁOS,TEN JEJ ŚMIECH, TE JEJ KWESTIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODCINEK PREQUEL :_: MÓJ MÓZG KRWAWI BOŻE BOŻE BOŻE !!?!!?!?!?!?!!?!!?!?!? NIGDY NIE POWIEDZIAŁABYM ŻE TO ZROBIŁO HASBRO :________: JZU.....DLACZEGO JA TAK JĄ KOCHAM !!??!? TA JEJ MINA W 4:26 <33333 JUŻ WIDZĘ TEGO VECTORA NA MOJEJ SYGNATURZE <333 Ogólnie,przepraszam za to xD Link do komentarza
Talar Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Pytanie w ankiecie jest zbyt ogólne, więc sam odpowiem zbyt ogólnie. Tak, sądzę, że sezon 4 My Little Pony Firendship is Magic będzie fajny. Rzadko piszę tak krótkie posty, ale jakie pytanie, taka odpowiedź. Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Talar Link do komentarza
pepeh Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 o sezonie 4 powiem tylko tyle pożyjemy zobaczymy. Link do komentarza
Evexis Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ja nie rozumiem tego tematu, jak można określić czy IV sezon będzie fajny skoro nawet nie do końca wiadomo o czym on będzie? D: Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Chodzi o to,że jak już wyjdzie to tutaj będzie dyskusja. Link do komentarza
Raricia12 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 To wtedy to tutaj będzie temat #1. Ale wracając do NMM to w 4 sezonie jakby to była retrospekcja to Luna miała by włosy krótkie i niefalowane a tam na tych szkicach ma włosy falowane więc to mniej mnie porzekonywuje do retrospekcji ale pożykemy zobaczymy. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie,z tymi z włosami to teoria obalona bo kiedy Celestia przywołuje retrospekcję o wygnaniu Sombry na wieczną zimnę - Luna ma falowane włosy,a było to przed wygnaniem jej na księżyc. Załóżmy że Luna ma proste włosy gdy nie ma mocy,lub jest osłabiona. Co do tego odcinka to jestem w paradoksie...z jednej strony zakładam że Luna jest zazdrosna o Twilight ( jeślii by tak zrobili to zrobili by z Luny całkiem inną postać niż była do tąd) ALE! Jakby miała być o nią zazdrosna jeśli sama brała udział w jej - jakby to powiedzieć - lvl up'ie! Do tego widzieliście jaka była radosna przy koronacji Twilight ? W dodatku mówi tam: "W Equestrii może być tylko jedna księżniczka" ALE, STOP! Przecież już są 4 ( chyba że Cadance się nie liczy ). Cóż,można tak gdybać ale jak to powiedział : (...) pożyjemy zobaczymy. Link do komentarza
Faimy Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 MLP nie może być nudne Link do komentarza
WhiteWarrior Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 MLP nie może być nudne Boję się, że jeżeli będzie zbyt dużo sezonów, to stanie się nudne. Link do komentarza
Magus Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Mam nadzieję że 4 sezon okaże się świetny ale to będzie dopiero można stwierdzić po premierze Link do komentarza
Chrysalis Moon Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Najbardziej smuci mnie to, że czwarty sezon to ostatni sezon. Podobno wszystkie zostaną księżniczkami ( choć tego baaardzo nie chcę). Podobno też Nightmare Moon powróci *U* ale chciałabym żeby w czwartym sezonie Chrysalis była :| Link do komentarza
Recommended Posts