Skysplit Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 A od siebie dodam, że bardzo prawdopodobne, że do końca tego miesiąca wyrobię się z wprowadzeniem nowych funkcjonalności ^.^ Link do komentarza
Fiesta Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Tak szukam, bo mam zaczętego fika i gdzieś go opublikować chcę nie wywalając za dużo z niego Prawdopodobnie jedyne miejsce w polskim fandomie, gdzie coś takiego jest akceptowane to forum MaxyBlacka. Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 @Linds i @Crusier Przepraszam, że się wtrącam... Ale to jest wątek, w którym mamy pisać na temat strony MLPFiction, a w tej chwili wasza dyskusja dotyczy zupełnie czego innego... Ja rozumiem, można o tym podyskutować, ale nie lepiej przenieść waszą rozmowę na PW? Może nie wszyscy chcą czytać, czym różni się fanfik opisujący współżycie kucyka z człowiekiem od współżycia z kosmitą? (już samo to zdanie brzmi groteskowo ) Wiem, że wyraziłam się dosadnie, ale to sądzę o tej wymianie zdań. Przepraszam za offtop. Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 A może najlepiej założyć nowy temat, by wspólnie dyskutować nad granicą, o której mowa w paru wcześniejszych postach End of offtop. Link do komentarza
Zucharski Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Jak usunąć konto z MLPFiction? Link do komentarza
bobule Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 a ja nadal czekam na bannery mlpfiction (i żeby inicjatywa wreszcie ruszyła z kopyta) Link do komentarza
Linds Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ja czekam, aż w końcu zechce mi się napisać kolejne rozdziały do moich ficów. Link do komentarza
bobule Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 coś czuję, że zrobisz to szybciej niż Skysplit Link do komentarza
Skysplit Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Wakacje się zbliżają, czasu mam coraz więcej. Może uda mi się prześcignac Lindsa Link do komentarza
Gość Czubaka Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Mam pytanie. Gdy wchodzę w zakładkę subskrybcje pojawia mi się taki napis : Nie znaleziono System nie może odnaleźć żądanej akcji "fav". Żądany adres URL nie został znaleziony na tym serwerze. Jeśli wprowadziłeś adres URL ręcznie, sprawdź pisownię i spróbuj ponownie. Jeśli myślisz, że jest to błąd serwera proszę skontaktuj się z the webmaster. 2013-06-15 20:22:27 Czy da się ro jakoś naprawić ? Link do komentarza
Linds Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Wakacje się zbliżają, czasu mam coraz więcej. Może uda mi się prześcignac Lindsa Wiesz, przy moim lenistwie i częstym braku weny to bardzo prawdopodobne Link do komentarza
Crea Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 A może mi ktoś powiedzieć, gdy wchodzę na adres fiction.mlppolska.pl, wyświetla mi się tylko strona główna MLPPolska. Co się tu dzieje? Mam Google Chrome. Czy ktoś też ma taki problem? Link do komentarza
Skysplit Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Problem naprawiony ^.^ A ja bym chciał powiedzieć że nie zapomniałem o serwisie i cały czas nad nim pracuję. Najbliższa aktualizacja zapewne usprawni serwis i będzie już z wszystkimi opcjami, jakie powinien mieć. Link do komentarza
pieszy Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Pomysł na stronę świetny, wykonanie też w porządku. Tylko dlaczego tagi nie działają? Za to wielki plus za umieszczanie w epubie. Od razu pobieram na czytnk, bez zabawy we wrzucanie wszystkich rodziałów do jednego pliku i konwersji. Edytowano Lipiec 11, 2013 przez pieszy Link do komentarza
Skysplit Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Pomysł na stronę świetny, wykonanie też w porządku. Tylko dlaczego tagi nie działają? Za to wielki plus za umieszczanie w epubie. Od razu pobieram na czytnk, bez zabawy we wrzucanie wszystkich rodziałów do jednego pliku i konwersji. O kurczę, dzięki za to info z tagami xD @edit Poprawione Link do komentarza
pieszy Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Pobrałem 2 rozdziały w epubie "Efektu motylka". Oba są puste - jest kilka stron, wszystkie białe. Czytam na Nooku Touch, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Z Shipping Googles jest tak samo. I nie działa akceptacja polityki cookies. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez pieszy Link do komentarza
Zucharski Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Przy próbie zmiany adresu email wyskakuje błąd że nie powtórzyłem hasła (a go powtarzałem). Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Dzisiaj świat ujrzała nowa wersja Poprawione są w niej chyba wszystkie błedy, jakie występowały wcześniej. Jednakże - w razie spotkania jakiegoś błędy prosiłbym o jak najszybszy kontakt i informacje gdzie/w jakiej sytuacji błąd się pojawił Wszystkich zapraszam http://fiction.mlppolska.pl/ Link do komentarza
Merszyt Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Czasami jak próbuję wejść na stronę fanfika lub konto użytkownika (nawet na swoje!) pojawia mi się takie coś: 500 Klasa StoryCategoriesView i jej zachowania nie posiadają metody lub domknięcia "noMature". Co to jest? Mam przeglądarkę Google Chrome. Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Chyba już to naprawiłem Acz nie jestem pewien Link do komentarza
Merszyt Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie, nadal się pojawia ;__; Poza tym, gdy wybieram opcję zapamiętaj mnie, dzień później znowu muszę się logować :/ Link do komentarza
Skysplit Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Teraz już naprawiłem na pewno xP Przynajmniej w profilu. Przy fanfiku nie spotkałem się z tym błędem, acz daj znać, jeżeli mimo wszystko dalej występuje ^.^ Link do komentarza
Bester Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Przy próbie oddania głosu wyświetla się taki oto obrazek: http://puu.sh/4o7Tk.png Głos zlicza, ale dziwnie to wygląda. Ponadto, przycisk "Nie obserwuj", chyba nie wygląda tak jak powinien... Przeglądarka to Firefox 23.0.1, na 32-bitowej ósemce. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 A mnie od kilku dni przy pierwszym wejściu na stronę wita komunikat "błąd serwera". Ale po odświeżeniu strony, ta działa Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Da się wprowadzić sortowanie rozdziałów? Wczoraj wrzucałem tłumaczenie, strona zaczęła derpić przy publikacji rozdziałów, wszystkie się pomieszały, nie można ich teraz poustawiać według kolejności. 1 Link do komentarza
Recommended Posts