RedSky Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Kończę pierwszy tom "Dziedzictwa" Ch. Paoliniego. Gorąco polecam. Potem zapoluję na następny tom, już w styczniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Skończyłem "Pomnik Cesarzowej Achai" - bardzo gorąco polecam, ta książka to sprzężenie dwóch różnych światów i czasów zaskakująca oryginalnością. Z niecierpliwością czekam na drugi tom. Uwaga, książka zawiera wulgarny język i scenę erotyczną - just sayin'. Wziąłem się za Zorro - Narodziny Legendy autorstwa Isabel Allende. Również zacna pozycja, ale nie dorasta do w.w. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Dalej czytam Zmierzch i Zbieracz Burz tom 2 :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Aktualnie czytam 3 część podcyklu o Śmierci - "Muzyka Duszy" czyli 16 część Świata Dysku w Ebook'u mam nadzieję kiedyś skompletować całość Podcyklu o Śmierci i podcyklu o Ricenwindzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ja aktualnie czytam "Ani słowa prawdy" Jacka Piekary. Ciekawe, aczkolwiek jest to dla mnie średnia jakość. Demoniczny cykl Petera V Bretta je takie książki na śniadanie. Może fakt że kocham ów cykl każe mi wszystko do niego porównywać i przez to mam zaniżoną(?) ocenę o tej książce. Ale czyta się przyjemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A ja nadal czytam lekturę szkolną xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Szatan z siódmej klasy... Pomyłka!! Satan z Gimbazy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiske666 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Obecnie próbuje przeczytać 'Pentagram' Jo Nesbo, bardzo zaciekawiła mnie tytuł i oczywiście nuda i 'Dwie Wieże' J.R.R. Tolkiena, ale niestety nie mam na to za bardzo czasu, a ostatnio przeczytałem biografię Slayera 'Bez Litości'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 obecnie czytam oczywiście w formie ebook Wiedźmikołaja (eh czy powinien panikować bo to chyba nie jest normalne ::qKFPC:,a niech tam najwyżej zacznę bać się cyfry osiem i zacznę myśleć o żółwiach ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
453 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Właśnie kończę czytać świetną książkę ,,Krwawy Śnieg" Guntera K. Koschorreka. Jak kogoś interesuje 2 wojna światowa to polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 "Wielki Mistrz" z trylogii czarnego maga Trudi Canavan. Jednocześnie zacząłem 2 część "Pan Lodowego Ogrodu"(miałem w plecaku a musiałem DUŻO sam czekać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 A ja teraz czytam "Zeznania Niekrytego Krytyka" oraz lekturę "Kordian". To drugię, bo muszę. A Niekrytego, bo czekałem na tą książke tyle czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askr Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 The Demon of Cliffside, książka autorstwa osoby odpowiedzialnej za napisanie fanficów Off The Edge Of The Map i Apotheosis. Porządna książka, główny bohater ma bardzo obcy punkt widzenia, fabuła jest na tyle zawiła że książka wciąga, ale nie na tyle poplątana że potrzebne są wykresy i notatki. Pięć zadowolonych moli książkowych na pięć możliwych. :giggle::giggle: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daryah Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja czytam "Monster High" - upiorna szkoła potworów ^^ Oraz "Dzienniczek Zakręconej Nastolatki" , o takiej Asi która opisuje swoje życie i zabawne historie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 To ja tu też może powiem, że niedawno kupiłem sobie "Łowcę snów" S.Kinga. Jestem dopiero po 100 str. i już mogę go wam szczerze polecić King jak zawsze jest dobry i... ma to coś za co go kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 "Pachnidło" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Aktualnie jestem po lekturze ostatniej jak narazie książki z serii Felix Net i Nika: Świat zero 2: Alternauci (pokrętna nazwa, no...). Teraz, zaraz po nowym roku zabiorę się za pewien hmm... challenge. Przeczytam cały "Lód" Jacka Dukaja... To będą długie wieczory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 ja natomiast jestem w trakcie trylogii Dziedzictwo, w trakcie drugiej części "Najstarszy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Pod wpływem nagłego impulsu wypożyczyłam "Intruza". Do dziś nie wiem, co mnie do niego przyciągnęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 "Zapałka na zakręcie" - Czy jakoś tak .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 ja natomiast jestem w trakcie trylogii Dziedzictwo' date=' w trakcie drugiej części "Najstarszy"[/quote'] Też czytałam kilka lat temu i to moja ulubiona część ^^ Chociaż 4 i 5 też są dobre ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 "Płomień i Krzyż" alternatywna wersja średniowiecza w której Jezus zstąpił z krzyża i ukarał swych prześladowców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanthorn Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Aktualnie czytam ostatni tom serii Grzędowicza"Pan Lodowego ogrodu", które polecam wszystkim miłośnikom fantasy A co do Dziedzictwa, również lubię tą serie, ale spodziewałem się lepszego zakończenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Rzuciłam "Intruza" i zabrałam się za "Kod Da Vinci". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
453 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 ''Pakt Ribbentrop-Beck" Piotra Zychowicza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się