Akira Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Hahaha:D -To jest yyyy.... -Jakiś Pan! )Oczywiście że wiem:D Za Dzieci Hurina też się zabiorę ale najpierw te dwie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Heh, Inwokacje i pare innych kawalkow Mickiewicza pamietam jeszcze po tylu latach... Upior ftw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 To ile ty masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 20, a Inwokacji i paru innych uczylem sie jeszcze w gimnazjum, w L.O. raczej Norwida. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Póki co czytam o wampirach Dracula Brama Stokera Wywiad z wampirem Anne Rice Wampir John Wiliam Polidori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Tylko czasem nie zabierz sie za Zmierzch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Dracula Stokera jest dobry:) Zmierzch to koszmar... Osobiście nie czytałem ale mamusia miała świra... Co ja wtedy przeżywałem;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Aktualnie czytam ,,Pani Jeziora'' A.Sapkowskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Ja czytam pierwsza czesc Eragona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Ostatnio wciągnęły mnie thrillery Johna Grishama, czytam obecnie "Firmę", polecam gorąco, trzyma napięcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 30, 2012 Autor Share Napisano Marzec 30, 2012 widzę dział ostatnio podupadł, no to czas na małą reaktywację czytam właśnie "Dobranoc, panie Lenin!" Tiziano Terzani'ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 II tom "Mrocznej wierzy" Kinga Koran "Dym i lustra" Gaimana Komiks* "Ghost in the shell" ... i jakieś mało istotne pierdoły na zajęcia. ------- manga - jap. 'komiks', 'rysunek', 'szkic', 'karykatura' (za: Wikipedia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleBoy Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Srsly "komiks" ?To sie nazywa manga :< ja czytam teraz FMA oraz zabieram się za Wieśka Sapkowskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Lektura: Dywizjon 303 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Uniwersum Metro 2033 Piter Szymon Wroczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Ostatnio się wzięłam za "Eragona". Teraz jestem w 3 części kontynuacji "Brisingr" (Christopher Paolini) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Aktualnie czytam Paulo Coelho, "Demon i panna Prym". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 14, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Paulo Coelho - chyba 99% czytelników książek by go najchętniej zbanowało dalej męczę Terzaniego, gość miał łeb. W "Listach przeciwko wojnie" na niecałych 200 stronach streścił sytuację polityczną na świecie w XXI wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Graham Masterton - "Ciało i krew" Uwielbiam horrory tego autora:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Niedawno skończyłem Wiedźmina. Dziś zaczynam : ,,Malowany Człowiek'' Peter V. Brett Potem w planach mam Pieśn Ognia I Lodu , Game Of Thrones Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuniaChum Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Hmm. FF o tematyce Gore lub sad lub drama lub innej mocnej Za radą Slivera opowiadania Lovecrafta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja wlasnie zaczalem 'Piesn Lodu i Ognia', nie mogac doczekac sie nowych odcinkow Gry o Tron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 18, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2012 był Jacek Hugo-Bader? był a że jak złapię dobrego autora to nie mogę się od niego odczepić, to czytam właśnie "Dzienniki kołymskie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Właśnie mam zamiar zacząć ostatni tom sagi o Jakubie Wędrowyczu, czyli Homo Bimbrownikus. A potem zabieram się za opowiadania z serii Forgetten Realms - OJCZYZNA: LEGENDA DRIZZTA tom 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smark354 Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Hamleta ;x Bardzo, ale to bardzo chciałabym przeczytać Pomnik Cesarzowej Achai, ale aktualnie mnie na nią nie stać ; p Czasem czytam zbiór opowieści E.A. Poe, a co wieczór obowiązkowo - Baśnie mojemu chłopakowi przed snem ; p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się