Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Animal była przerażona tym co się działo. Próbowała jakoś naprawić sytuacje ale mówiła tak cicho, że nikt jej nie słyszał. Po chwili atmosfera się złagodziła. Podeszła do Atlantisa. - Um... m-mogę iść z Wami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie ja zaczynałem. - powiedział do Magictecha. Zapakował czekoladę do juk na grzbiecie. - Za moich czasów to kucyki były dobrze wychowane, doceniały pracę innych, były pomocne i nie wtykały nosa gdzie nie trzeba. Nie było Discorda, Nightmare Moon i całej tej hałastry. - ponuro wymruczał pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wszyscy do biblioteki iść nie możemy. - sprytnie zauważył Magic. No, decydujemy się wkońcu na coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ah animal możesz iść,tylko trzymaj się blisko mnie -odrzekł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Umm... Ja osobiście proponuję jechać, uwolnić kucyki z tych miejsc, w których Chrysalis zasysa miłość... - skuliła się - Przepraszam was za tamto... To było moje alter-ego... - kolejne kilka łez popłynęło po jej policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 zamknij się Grimm i może nie ić do biblioteki bo się jeszcze zgubisza czkolad'a psuje zęby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ja mogę iść po jedzenie. Jeżeli nie mogę iść do biblioteki... - powiedział głośno Grim rozglądając się po obecnych. - Słuchaj, magiku. Zażegnajmy ten konflikt bardzo prosto. Ucisz się więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pokemono, nie płacz. Każdy z nas ma swoją ciemną stronę... Nie martw się, proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja z animal pójdziemy po jedzenie. Stwierdził Atlantis. A ty animal nie boj się pomogę ci - szepnął cicho do animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 No to ić po ten prowiant Powiedział zgryzliwie do Grima Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ja pójdę po sprzęt. Kto mi pomoże? - zapytał Magic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra...wybierzemy się po sprzęt.- podszedłem do Pokemony. - Chciałabyś iść ze mną i z Green Flame? - spytałem, uśmiechając się do niej przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Choć Animal przygotujemy się na podroż po prowiant. - rzekł Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pokemona popatrzyła na Grass'a. Pokiwała łebkiem, wstała i podniosła swój nóż. Włożyła go do juk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Grim postanowił nie odpowiadać na zaczepkę. Udał się do lasu w poszukiwaniu owoców i korzonków zdatnych do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MyLittleFluttershy Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 "Wybaczcie towarzysze" Rzekła Riven wychodząc powoli z chatki "Chyba ucięłam sobie krótką drzemkę. Jaki jest plan?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Animal spojrzała na Atlantisa i lekko pokiwała głową na znak gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Dobrze no to chodźmy-ożywiła się momentalnie Green Flame Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dobra. - Magic ruszył za Green, Grassem i Pokemoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Animal musimy znaleźć coś do jedzenia oraz źródło czystej wody. Zanim ruszymy dobrym pomysłem byłoby się spytać zecory gdzie można coś znaleźć do jedzenia co powiesz o tym Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Wiesz jak chcesz możemy spytać Zecory. Tylko chciałabym Ci powiedzieć, że ja wiem gdzie znajduje się dużo pożywienia i czysta woda w lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 ide do biblioteki ale się tylko prześpie PS.prześpie się oznacza że na razie nie mogę uczestniczyć w sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Możemy tam pójść, w takim razie prowadź,dobrze jest mieć ciebie ze sobą ,prawda trevis, w razie czego jestem gotowy stworzyć pole ochronne wokół nas . Rzekł do animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobrze, podążaj za mną. Radzę Ci, żebyś mnie nie zgubił. Las bywa na prawdę niebezpieczny. Powiedziała cicho Animal i zaczęła iść w głąb lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Atlantis razem z trevisem na grzebiecie podążył za Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts