Khornel Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Ile wynosi optymalna cena blindbagów? I gdzie w Warszawie kupić najtaniej? Mam trochę kasy, więc się skuszę, ale nie chcę przepłacać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) Wszystko zależy od sklepu. Powiedzmy, że 8-13zł. U mnie w Rossmanie kosztują 12.99zł. Edytowano Listopad 10, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Skoro Lyra dynda na kluczu to postanowiłem uzupełnić kolekcję. Spisałem kody i znalazłem Cadance. Powiem tak - warto pogrzebać. Wyróżnia się nie tylko wyglądem, ale i wykonaniem. Bardzo mocno polecam. Jakby co, szukajcie na dolnym zgrzewie "AL" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 jakieś nowe kuce w blind bagach? Oo A mi się trafił jakiś szit (czyt.Sassaflash) nie ma to jak wrzucać go blind bagów czegoś czego w serialu nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 ^ Nie ma to jak wrzucać do BB renowacje kucyków z generacji I,II oraz III Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 nie ukrywam że liczyłem na fluttershy no ale proszę Was chociaż rainbow dash haha albo cokolwiek z 4 generacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Mi trafiła się Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Spisać na kartkę symbole kucykow które chcecie mieć oraz te których chcecie unikać. Później sprawdzacie w sklepie. Proste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Popieram kolegę Triste Cordis, że warto poszukać Cadance. Sama ją upolowałam i jestem bardzo zadowolona. Fajne wykonanie, i "własny" kształt, czynią ją pewnego rodzaju rarytasem wśród Blind Bagów Do tego pomysł z zapisywaniem numerów czy też literek w BB, pomógł mi już nie raz odnaleźć konkretnego kuca i uniknąć powtórek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Mnie osobiście odpychają te "specjalne"...brokatowe,przezroczyste czy neonowe figurki i czekam na normalną ....w 9 fali też bedzie i to na dodatek nie przezroczysta Cadance i wtedy ją sobie pewnie zakupie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Mnie też odpychały - dlatego nazywam je "śmiejżelkami". Ale gdy przez Cadance przebiło słońce - nie powiem. Ładnie to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Promocja w empikach - blindbagi najnowsze za 9,99zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Od dziś w Biedronce trójpaki po 24,99zł. U mnie były zestawy z Octavią, z Cherilee i, uwaga! z Kryśką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Potwierdzam, u mnie też są Są jeszcze zestawy z Zecorą i jeszcze jakiś z Celestią jest. Ogólnie jest 3 zestawy. Brawo Stonka(Biedronka)! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Od dziś w Biedronce trójpaki po 24,99zł. U mnie były zestawy z Octavią, z Cherilee i, uwaga! z Kryśką W Katowicach takie same Edytowano Listopad 25, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) W Katowicach takie same Biedra zyskała w moich oczach jeszcze bardziej a tak przy okazji. U Was też nakrapiany owad oferuje kredki z MLP? Edytowano Listopad 25, 2013 przez Cleo3007 vel Sweetie Tram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 U mnie nie ma oo chcem takie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Od dziś w Biedronce trójpaki po 24,99zł. U mnie były zestawy z Octavią, z Cherilee i, uwaga! z Kryśką W Wałbrzychu to samo. Zestawy jakie wyszperałam: Kryśka + Celestia + Twilight Octavia + Lyra + Lyrica Lilac Chereliee + Silver Spoon + Twist Kupiłam to pierwsze, strasznie zależało mi na Kryśce i Tii ale przez to mam już trzy Twailoty xD Edytowano Listopad 25, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Wie ktoś, czy jest zestaw z Kryśką we Wrocławiu? Jeśli tak, to gdzie? Nie kolekcjonuję BB, ale to jest Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopytka Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Wczoraj rzucili w Biedronce po 25 zeta trójpaki z Octavią i Chrysalis w dobrej cenie 25 zeta, może jeszcze gdzieś się uchowały. Szkoda, bo chciałam wziąć dla kumpeli a tylko 2 sztuki zostały o 11 tej. Podobno zeszły na pniu. Kasjerka twierdzi, że powtórki nie będzie, to tylko taka świąteczna jednorazowa akcja. Najśmieszniejsze w tym wszystkim, że człowiek po mleko idzie, a nie po kucyki, a tu niespodzianka. To pierwsze kuce, jakie w ogóle w Biedronce kupiłam, zawsze był Rossmann, Real i Carrefour. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Już widzę oczami wyobraźni te rozczłonkowane zestawy na allegro, gdzie ktoś będzie sprzedawał pojedyncze Chrysalis czy Celestie po kilkadziesiąt zł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Już widzę oczami wyobraźni te rozczłonkowane zestawy na allegro, gdzie ktoś będzie sprzedawał pojedyncze Chrysalis czy Celestie po kilkadziesiąt zł... A to napewno tak się skończy. W końcu biznes jak każdy inny swoją drogą tak samo było jak wprowadzili zestawy z NM i państwem Cake. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Cudem zdobyłam dzisiaj zestaw z Cheerilee..na szczęście w Katowicach jest jedna Biedronka na "zadupiu" (ul Roździeńskiego przy IKEA)...jeszcze zostały tam 1 zestaw Cheerilee, 2x Kryśka oraz 2x Octavia. Edytowano Listopad 26, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Takie same zestawy są w każdej biedronce bo każda jest taka sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Czy ja wiem ...podobno były też gdzieś zestawy z Pinkie Pie i Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts