Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Wave 9 dostępne w TESCO na ul. Stalowej 60/64 w Warszawie. Cena jednej saszetki to 9,99 dodatkowo mają w sprzedaży ten zestaw w tęczowy łuk z brokatowymi kucami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Uwaga, w Gorzowie Wielkopolskim, w Nova Park, w Smyku jest 9 fala, w promocyjnej cenie 10.39zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Wybaczcie mały OT, bo to nie BB tylko potrójne zestawy ale figurki te same. I to jakie! Derpy! Thunderlane i tęczowa Fluttershy Snips, Snails i tęczowa Pinkie Na pudełku info, że jest też zestaw z Twilicornem, tęczową Rainbow i Daring Do, ale przegrzebałem całą półkę i nie było niestety. Aha, znalezione w Tesco w katowickiej Silesii po 45 zeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 BB 9 fali pojawiły się w ToysRus, po 11,99 zł za sztukę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Na pudełku info, że jest też zestaw z Twilicornem, tęczową Rainbow i Daring Do, ale przegrzebałem całą półkę i nie było niestety. Dla zainteresowanych http://www.smyk.com/my-little-pony-trojpak-mini-kucykow,p1097638945,zabawki-gry-dla-dzieci-p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Dla zainteresowanych http://www.smyk.com/my-little-pony-trojpak-mini-kucykow,p1097638945,zabawki-gry-dla-dzieci-p W smyku tego nie widziałem. Takie zestawy były w Auchan i Toys box, natomiast w Tesco były zestawy z Derpy oraz te ze Snipsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Trójpaki ostatnio zakupiłem 2 Daring Pony Story Set & Class of Cutie Mark Co do pierwszego to polecam każdemu bo figurka Daring Do i Princess Twilight za cenę 30 zł to okazja, a są naprawdę świetne. Co do klasy to jest dosyć stary zestaw, ale mam upragnioną Apple Bloom no i też Diamond Tiara nie jest zła, bo fajnie wygląda. Edytowano Styczeń 25, 2015 przez Shun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Co do pierwszego to polecam każdemu bo figurka Daring Do i Princess Twilight za cenę 30 zł to okazja, a są naprawdę świetne. Gdzie dostałeś po 30 zł? Swego czasu wiem, że w Realu były po tyle, a teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Zamówiłem sobie przez neta przybliżyłem do 30, ale z przesyłką wyszło 44 zł(niestety), ale warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Mam taką aplikację na telefon - Blind Bag Helper i tam ukazało się Wave 11, w którym są naprawdę zarąbiste figurki - np. Cheese Sandwitch [nowy model], Neon na modelu Vinyl, Spitfire, jakaś kucka szlachcianka na modelu Lyrici oraz breezies. I to nie jakieś neony czy dziwne brokaty. Wygląda zarąbiście! Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Widziałam to już kilka tygodni temu: http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html#wave11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 U nas chyba nie ma jeszcze 10 fali. Na 11 przyjdzie jeszcze poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Czy widział ktoś jeszcze blind bagi z fali piątej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Ktoś wpadł na pomysł, żeby ze zwykłych BB zrobić... gumki. Na szczęście nie chodzi o saszetki. Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 W Toys box w centrum handlowym reduta jest już 10 fala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Ja byłam wczoraj w Auchan i były Blind Bagi z Wave'u 9 za 9.95zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 ja wczoraj kupiłam sobie saszetkę w Auchan i była tam Nurse Snowheart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Znalazłam Wave 10 w Rossmanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Znalazłam Wave 10 w Rossmanie. Po ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Po ile? Płaciłam kartą ale chyba zabrało mi 10 lub 7zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Dziś w Tesco wyczaiłem promocję: potrójne zestawy po 22,49! Kupiłem set z Thunderlane, Derpy i ztęczowioną Fluttershy oraz tęczową Pinkie, Snipsem i Snailsem. Były też z te z Octawią i się zastanawiam Btw, widziałem też sporo kucy do czesania i lalek EqG ale nie zwróciłem uwagi po ile, bo w tych nie gustuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Wczoraj przez "przypadek" kupiłem w Rossmanie 10 falę - zakup na zasadzie, wrzuć do kosza i idziemy. Wiem co jest w środku (Trixie - 10 oraz znana z tego, że jest nieznana... chyba AR z 9 fali), ale nie otwieram - to na prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 10. fala nareszcie pojawiła się w Opolskim Carrefurze w Turawa Park. Kupiłam sobie jednego w ciemno i trafiła mi się Fluttershy c: To się nazywa mieć szczęście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 10. fala nareszcie pojawiła się w Opolskim Carrefurze w Turawa Park. Kupiłam sobie jednego w ciemno i trafiła mi się Fluttershy c: To się nazywa mieć szczęście Przybij brohoofa sis /) Też ją mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Zazdro Polowałam na nią, ale nie było żadnego BB z nią w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts