Fisk Adored Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zegarmistrz, bo tyle co on się bawi w tych kołach zębatych, a jego już mocno wyrobione. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Zegarmistrz Link do komentarza
Plothorse Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Zegarmistrz, czy arameje? Hmmm... wiem! Dżem! Będzie miał zestaw do muzyki eksperymentalnej oraz zabezpieczania pokrywek! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No to jednak Zegarmistrz ma przewagę... nie wiem, czy takich to się używa do zegarów, ale... Śruboaplikatory lądują u Zegarmistrza! A teraz coś może z okazji dnia Derpy...? Och, już wiem, co masz na myśli! ^^ Naprawdę...? Tak, mam taką fajną poduszkę-babeczkę do rozdania! ^^ Chyba muffinka byłaby bardziej na miejscu, nie sądzisz? Masz coś do moich babeczek? ... No więc właśnie! Niestety prezent nie zawiera modelki w zestawie xP Niemniej wciąż prezentuje się tulaśnie... zaraz, że co? Nie zawiera modelki? Aha... Link do komentarza
Estherenn. Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wygląda jak prawdziwa! Haha, bo modelka jest prawdziwa! ~Discord Ja oddam swój głos na...hmm... Replina Link do komentarza
Nogalik Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ja natomiast zagłosuję na Estherenn. Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ja zagłosuję na Nogalika, niech ma Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Jam zagłosuje na Bellaminę. Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Kirara, ona dużo zrobiła na Derpy Day. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Tutaj muszę zgodzić się z Arjenem dlatego głosuję na Kirarę. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Większość głosów jest na Kirarę, także też na nią zagłosuje. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Hmm... no początku nie mogliście dojść do porozumienia i każdy z Was głosował na inną osobę, ale gdy Arjen nadał prym wszystko się zmieniło... no ładnie x) Babeczkę więc dostaje Kirara! Mhm, swoją drogą ciekawe... Nieważne! A teraz... yyy... Pinkie, pewna jesteś...? Tak, a co? Ostatnio, gdy dałam prezent na urodziny Opal, ta znacznie bardziej zadowolona był z kartonowego opakowania, może komuś z forum też taki prezent się spodoba! ^^ Ale Opal to kot, a tu nie... chociaż w sumie na tym portalu znajdą się różne dziwne indywidua... No właśnie! Więc... kto dostanie zestaw kartonowych pudeł? ;] Link do komentarza
Nogalik Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Głosuję na 67k, te pudła przydadzą mu się na.. nie wiem na co, ale na pewno się przydadzą. Link do komentarza
Lucy Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Estherenn uwielbia pudła, sprawiło by jej to ogromną radość Estherenn! Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Pudła? Pudła kojarzą mi się z Kaomą. Dlatego głosuję na Kaomę! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Yarwin- on jest dziwny spodobają mu się XD Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Widzę, że mamy wielu kandydatów! Jaka szkoda, że żaden z nich nie uzyskał znaczącej przewagi Też racja, hej, ludzie, zdecydujcie się na jedną osobę! Te pudła nie są sprzedawane oddzielnie przecież! Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Yarwin. Tak bez powodu. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Cuddly, mam nadzieję, że wiesz, co mówisz, bo oto tym jednym głosem zwycięża Yarvin! Chyba przeczuwał to, bo ostatnio taki radosny chodzi! Tak myślisz? ^^ Tak! To co teraz?! Myślałem nad taką jedną rzeczą... Ależ, głuptasie, to jest do jedzenia! Niekoniecznie, ostatnio ktoś mnie zainspirował, że można się tym świetnie bawić x) Aha... skoro tak twierdzisz, w sumie nawet wygląda zabawnie! ^^ No tak, więc... kto dostanie taki ciekawy prezent, hmm? ;] Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Mell, pasuje do kisielku. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Melly, podoba mi się ta decyzja. Głosuję na nią ^^. Link do komentarza
Recommended Posts