Xyz Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Allle zabawka xD Dałbym je Elizie która dzisiaj double killa na FFQ i Avanie zaliczyła ;p Link do komentarza
Applejuice Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 JAAAAAAAAAA! Ja chcę katanę! :O ... Proszę :3 Link do komentarza
Ecape Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Katana? Też chciałbym. Ale nie będę chciwcem i niech ją weźmie hm... a czemu nie Luki w sumie? Chyba będzie bezpieczniejsze to u kogokolwiek niż w moich rękach ;p. Link do komentarza
Cahir Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Katana? Pony please. Daj Lightsabera! ^^ Skoro Soczek chce, to niech bierze. xd Link do komentarza
Elizabetta Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Skoro Soczuś tak ładnie prosi. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Luty 27, 2012 Autor Share Napisano Luty 27, 2012 Moje poranne ćwiczenia Mnie też szkoda, lubiłam się nimi bawić jak jesteś w szkole Ty CO?? Nic nic, idź do garażu po coś innego a ja tymczasem wyślę te mieczy Soczkowi Tym razem coś osobistego, coś co mi przyniosło wiele frajdy przy składaniu Czy mnie moje czy nie mylą? Nie to naprawdę jest to co widzisz, rower na kwadratowych kołach! 1.Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek Link do komentarza
Cahir Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Eee....... ... ... ... Vandal niech sobie składakiem pojeździ. ;o Link do komentarza
Vanadiss Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 THIS IS NOT A KATANA, IT'S A SANDWICH! Co do katanki: Popatrz na Stocking, a potem na Ichigo. Jeszcze raz na Stocking i jeszcze raz na Ichigo. Potem znowu na Stocking i znowu na Ichigo. Szkoda, że miecz Ichigo nie wygląda, tak jak miecze Stocking. Ale może, dzięki skorzystania Z TEGO PORADNIKA: Otwórz spoiler. Popatrz, gdzie jesteś, jesteś na forum w temacie o zabawkach z 12-latkiem, który parodiuję reklamę Old Spice Bahamas. Spójrz w jego sygnaturę, bo on ma sygnaturę ze Stocking trzymającą swój miecz. Spójrz jeszcze raz, pod spodem na różowo widzisz napis "RRRURRRUUUUUUUUUU". Wszystko jest możliwe, gdy wiesz, że to słowo znaczy "zasady", a Ichigo ma miecz jak Stocking. Siedzisz przed monitorem. EDIT: Foakk, nie zdążyłem. No cóż, kwadratowe kółka to abstrakcja, a z abstrakcją To Ziomiszczu mi się kojarzy. Link do komentarza
Applejuice Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Zanpaktou Ichigo w formie Bankai jest inny, i już bardziej przypomina miecz tej całej Stocking (to jest jakiś prawdziwy miecz, a nie znalazłam innego obrazka ) Dobra. Co do zabawy... Coś nienormalnego>>Chaos>>Discord>>Edziu Link do komentarza
Vanadiss Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 @offtop http://www.trueswords.com/images/prod/c/bankai_sword_sm3_540.jpg (to jest jakiś prawdziwy miecz, a nie znalazłam innego obrazka ) SWASTYKA, HITLER, HEREZJA, KREW, IT MUST DIE!!!! Armia bezgłowych Kamikadze uczących się Alfabetu nadciąga. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Prawdziwy miecz godny faceta to szabla... katany się mogą schować co do zabawy: Edziu Link do komentarza
Vandal Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Mi tam taki rowerek pasuję. Kolarstwo to jedna z moich większych pasji. No i lubię dość absurdalny humor (co po niektórych postach można wywnioskować). Link do komentarza
Xyz Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 A niech będzie dla Wandala ;p Link do komentarza
Lemuur Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Dobra, zgadzam się z pozostałymi, rowerek dla Vandala Link do komentarza
Porter Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Też bym się nie obraził, poza tym jeżdżę więcej niż Vandal (@Vandal sam o tym wiesz). A jak radziłem sobie ze "zjechanymi" zębatkami to z kwadratowymi kołami teobie poradzę. Link do komentarza
Vandal Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 (@Vandal sam o tym wiesz). No tak, ja w końcu zimą nie jeżdżę. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Luty 28, 2012 Autor Share Napisano Luty 28, 2012 Patrz twój rowerek niejednomyślnie ale idzie do Vandala Bardzo miło mi z tego powodu, może ktoś inny nauczy się łamać prawa fizyki jak my No dobrze, tym razem może coś od twojej siostry damy? Dobrze pójdę się spytać... Co tam masz? Zajrzyj i powiedz co tam jest Yay! Kuchnia! Pamiętam jak się bawiłam taką gdy przeprowadziłam się do Ponyville 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Link do komentarza
Cahir Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Hmm... Kuchnia=dziewczyna. xD AJ już coś ma... Kiry się boję... Zostaje Flutteryay. xd Link do komentarza
Vermik Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Hmm... A Flutteryay nie za młoda jeszcze? Niech się na razie cieszy życiem. *przełyka ślinę* Niech będzie... *unosi lusterko aby sprawdzić, czy nikt nie czai się za jego plecami z olbrzymim nożem (ehueh) kuchennym* Kirara. Link do komentarza
War Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Kira! Ha ha ha! To straszne co robimy, ale to nic. To pomysł Cahusia, na niego będzie. Link do komentarza
Ecape Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Czuję się bezpieczniej^^. Więc: Kirara Link do komentarza
Vanadiss Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Foakk deez sh!t, i tak je nie ma. Ktoś starszy... Nie wiem, Flutter niech coś osiągnie za młodu, a Kiry nie ma, więc... DO GARÓW, KIRO! Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 Zawiodlem się na was, stereotypowo wysłaliście Kirarkę do kuchni... Oj jak zwykle po szkole ciężko ci się myśli. Wysłali kuchnię do Kirary! Masz rację. Ja bym dał Ziomiszowi ale co zrobić... Kirara otrzymuje plastikową kuchnię a Piotrek idzie poszukać następnej zabawki Nie... Nie... Zbyt poważne... niee... To będzie dobre! Oto wspaniały misio!! 1. Klocki - SiewcaYI 2. Grzechotka żyrafa - Kuoth 3. Zestaw małego chemika - Vanadiss, Warmen, Sliver 4. Zestaw Daishō z kominka - Applejuice 5. Rowerek - Vandal 6. Kuchnia - Kirara 7. Pedobear - ??? Link do komentarza
Recommended Posts