megaxsardas Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Yargol bo owca. Link do komentarza
Estelle Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Yargolek, mój uczeń. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 mój uczeń. padłam, leże i nie wstaje xD A tak w ogóle, jakiś opiekun Pinkie pie mógł by uzupełnić kolejne zdjęcie zabawki? Taka kolejna na nowy rok np. petarda. Ja tylko proszę czy można już dać kolejną Link do komentarza
Bafflord Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Wygrywa Yargolek! *Owacja, wiwaty i inne takie* Z okazji nowego roku, postanowiłam podarować komuś tą oto... ...figurkę smoka! Ach, odnosisz się pewnie do Chińskich tradycji i związanych z nimi... Nieee, po prostu lubię smoki! Nie mam pojęcia, czemu Fluttershy się ich boi, przecież są milusie! O ile nie miotają w ciebie kulami ognia. Ten i tak tego nie potrafi. Chyba. Dla kogo by się nadawała taka zabawka? Jak myślicie? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Baffling Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Jajajjjajajajajajajajajajajaajajajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja . . . Och wait - nie można głosować na siebie. ;-; Smok Stachul Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Pewnie, że Stachul. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sam bym to chciał ale nie mogę samemu sobie/ Stachul. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Smoczek Stachulowski. Link do komentarza
Bafflord Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Tak więc, smoka zdobywa Stachul (niebywałe!). Powinni się dobrze dogadywać . Co jest następne w kolejce? Zaczekaj... Fiuu, ziuuu, łups, bach! Eee... co ty właściwie robisz? Używam Czaru Przywołania Kolejnej Zabawki. A co, nie widać? Przecież worek leży zaraz obok ciebie... Tak, dzięki magii! Wcale, że nie, był tu przez cały czas. Bafflingu, spaliłeś tę sztuczkę! Prawdziwy mag nigdy nie wyjawia swoich sekretów! Macie tutaj następną zabawkę, a ja muszę sobie tutaj z kimś poważnie porozmawiać... *Gulp* Pluszowe (?) serce! Kto jest na tyle dobry i miły, lub groźny i psychopatyczny, by je otrzymać? Jak Wam się wydaje? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Sabina. Ona polubi. Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Moja mamusia Sabina Link do komentarza
Bafflord Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Sabina jednogłośnie otrzymała te... urocze, jak sądzę, serducho. Winszuję! Ja też! Cokolwiek by te słowo nie znaczyło! Czeka nas jeszcze wiele pracy. Worek z zabawkami jest wciąż pełny, no i pozostało sporo osób, które... Zobaczmy co jest następne! Uuu, to przecież... ...coś! Wygląda na bardzo skomplikowane, w każdym razie! To prawda, całkiem ładnie się prezentuje. Na pewno sporo osób będzie chętnych na zostanie właścicielem takowej zabawki! Na przykład ja! Ile zastosowań, ile pomysłów! Co prawda akurat teraz nic mi nie przychodzi do głowy, ale przecież zawsze może! Czekamy na propozycje! Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 a) Po Prostu Tomek b) Izy Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Parabellum Edge Link do komentarza
Bafflord Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Wciąż nierozstrzygnięte! Czekamy na kolejne propozycje! Tak! Nawet nie wiecie ile jeszcze ciekawych zabawek mam w zanadrzu! Link do komentarza
Churchille Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Parabellum Edge Link do komentarza
Bafflord Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Tak więc jednak Parabellum Edge! Brawa dla tego pana, otrzymuje swoje własne roboto-coś (przesyłka nie jest wliczona w koszta)! Teraz tylko musi zaczekać aż paczka dojdzie. Jeśli wyślę ją z Equestrii dzisiaj, powinna do niego dojść za jakieś... 132 lata. Tak na oko. W międzyczasie pokażemy wam o co tym razem będzie się toczyć bój: Oto Pan Zimniok! Ooo... Kto by się oparł takiemu słodziakowi? Właściwe pytanie brzmi: kto się na niego skusi? Jak myślicie? Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Losse Edytowano Luty 4, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Recommended Posts