Secretive Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Kto by nie chciał takiej zabawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Mój nauczyciel WF-u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 http://www.derpyhoovesnews.com/eqg-near-final-dolls-leaked/ zabawki D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Moim zdaniem dwie sekundy filmu w zupełności wystarczą za komentarz: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Według mnie to może być całkiem ciekawe, na pewno obejrzę, jednak będę czekała na napisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Jestem ciekaw czy będzie na chomikuj bo chociaż niezbyt lubię robienia z my little pony my little human jestem ciekaw co im wyjdzie . Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez fanRD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Szczerze mam wielką nadzieję, że wyjdzie z tego coś dobrego. Zawsze byłem zwolennikiem dziwnych i radykalnych idei. Ja nawet na napisy nie będę czekał. Oglądam jak tylko wyjdzie na YT/gdzieś indziej. Jak nie zrozumiem to słownik w dłoń and let's go. Chociaż sądząc po grupie docelowej tego filmu, myślę, że będę mógł to obejrzeć w oryginale. Premiera już jutro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ponieważ premiera już jutro mam pytanie: O której godzinie będzie premiera i jak będzie można to obejrzeć (w sęsie jakiś stream czy coś)? Liczę na szybką odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To leci w kinach w USA podobno, więc chyba nie ma możliwości obejrzenia bez bezpośredniego pojechania tam? Chyba, że się mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Poprawka, premiera jest DZISIAJ! Za 3 godziny: http://filmguide.lafilmfest.com/tixSYS/2013/xslguide/eventnote?EventNumber=5571 (U nich godzina 4:00, to u nas 19:00 jak dobrze policzyłam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 A nie 22.00? Ech... jeśli tak, to nie dane mi będzie zobaczyć premiery... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Mogłam się pomylić, ważne że dziś . Ale live nigdzie nie będzie, bo to w kinie xd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Cóż, na różnych borard'ach pojawiają się już spoilery, co było w filmie, ale jak się zbierze tego większa masa, cosik się tu podeśle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nowe spoilery?! Już?! Serio mówisz?! :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To czekamy a w 6 sierpnia szukamy jakiegoś torenta z MLP EqG XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Może ktoś nagra dla nas cały film w kinie? :O Zapewne będzie szybko na torrentach albo gdzieś indziej, a DVD nie miało wyjść? Bo jak wyjdzie to ktoś prześle na pewno ;d Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Może ktoś nagra dla nas cały film w kinie? :O Zapewne będzie szybko na torrentach albo gdzieś indziej, a DVD nie miało wyjść? Bo jak wyjdzie to ktoś prześle na pewno ;d Pod warunkiem, że: 1. DVD będzie miało region 0 lub/i 2. Wyjdzie np w UK (region 2) 3. Będziesz czekać na wersję legalną inaczej... co najmniej do września/października Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 http://www.reddit.com/r/mylittlepony/comments/1gem8c/saw_equestria_girls/ ci co chcą, wchodzą na własną odpowiedzialność, bo tam jest full spoilerów co do filmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Wow, dzisiaj premiera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Jak dla mnie, gdyby nasze światy połączyłyby się, to po kilku miesiącach wyglądało by to tak: http://i42.tinypic.com/6h5emu.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Desperaci już za kilka dni będą mogli obejrzeć w jakości "nagrywane ziemniakiem i pietruszką w roli mikrofonu czyli: -kolorową plamę widać -szumy słychać Ewentualnie jakiś naiwniak rzuci się na tzw DVD-RIPa i ściągnie jakiś film + paczkę wirusów gratis... i oby to nie była "niemiecka wersja językowa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Teraz tylko czekać aż będzie w necie ,bo się do tego troszkę przekonałem i myślę ,że może być bardzo ciekawie. Kuce w świecie ludzi to coś ciekawego i może odnieść jakiś tam sukces którego twórcom tego filmu jak najbardziej życzę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Czytam te spoilery to takie wtf mam teraz ;P No ale cóz przekonam się jak zobaczę całe ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 smuci mnie jak to widze , moglismy miec jakis normalny film o FiM , chocby nawet o CMC , a tu tyle pieniedzy wyrzucane na takie COŚ. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 smuci mnie jak to widze , moglismy miec jakis normalny film o FiM , chocby nawet o CMC , a tu tyle pieniedzy wyrzucane na takie COŚ. Coś takiego, czego jeszcze nie widziałeś, więc lepiej tak nie mów. Jak film zobaczysz, to wtedy możesz mówić takie rzeczy, lecz coś mi się wydaje, że raczej mało osób będzie twierdzić, że wyjdzie to głupio. Ale pożyjemy, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się