Nessie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -ja też byłam- powiedziała i lekko uśmiechnęła się do reszty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Taka moja mała uwaga do wypowiedzi Martini963 : jest bardziej północ, niż południe, tak jak zostało to wcześniej powiedziane. Jest to dość ważne dla mnie, gdyż staram się trzymać wszystkie wątki w równych czasach w stosunku do siebie, więc jeśli byłoby południe musiałbym z innymi nadrobić pół dnia. Gdy Kucyki sobie tak rozmawiały, odgłos kroków wzmógł się, tak, że już każdy mógł go usłyszeć. Był to dźwięk, jaki zwykle towarzyszy małemu oddziałowi idących równo, marszem kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ktoś idzie. I to nie jest jeden kucyk. Mmm. Dość spora grupa. Może też potrzebują pomocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Co to było?Te kroki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -pomocy?,może to patrol- szepnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ojej! Jeśli będziemy cicho mogą nas nawet nie ujrzeć! Jeśli nas ujrzą musimy ich zgubić nie gubiąc się sami ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Mogę wyczarować płomień ktury będą widzieć tylko ci kturych che żeby go widziały więc możemy oświetlać sobie droge i nikt nie zobaczy ognia chyba że ja tego che Szepnął MT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 (który się pisze) -może spróbujmy ukryć balon- szepnęła i zwróciła się w stronę MT- Płomień wytwarza ciepło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To podmieńce czują ciepło? Zawsze mogę wyczarować zimny ogień ale to wymaga więcej skupienia. Nie wież jak trudno jest zmusić płomienie do porzucenia ich natury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Panie Magictech, nauka nie pozwala zrobić zimnego płomienia. Pozwala tylko osiągnąć płomień, charakteryzujący się niską temperaturą spalania. Ale problem jest taki, że i tak wytwarza on światło widzialne przez podmieńce.Kuc zastanowił się chwilę. Nagle wpadł na pomysł.Mam pomysł. Mogę wytworzyć dwie bańki, pomiędzy którymi powietrze będzie miało gigantyczną gęstość porównywalną do kamienia, i oświecić ją od środka szarym światłem. Może uda mi się stworzyć imitację niewielkiego szczytu górskiego. Wystarczy, żebym wytworzył te elementy otaczając nimi balon. Ale ostrzegam: nie wiem, ile będę mógł wytrzymać. Z pewnością kilka minut, ale powyżej dziesięciu mogą być problemy. Czy zgadzacie się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Może być. Mogłem wykonać zimny płomień bo MAGIA na to pozwala ale to wymagało by więcej energii. Ale jak chcesz lepiej żebyś to ty przypatkiem zendlał co nie?ote] Powiedział MT nieco zbyt zgryźliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Różowa klacz ucichła chowając się w chmurce. Nie chciała z nikim walczyć, ani spotykać się z wrogiem oko w oko. Nigdy nie walczyła i nie używała przemocy, jedynie swojego fletu, by rozpędzić smutek i złość w śród kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini963 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Wisdomaction przyjął postawę obronną i wyjął z ekwipunku swój rewolwer. Sprawdził czy w bębnie są naboje i naciągnął kurek. jeśli patrol ich wykryje nie będzie wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 To walczymy czy uciekami? Na wszystkie trybiki tego świata! Ruby złaś tu i pomusz! Z takimi to nie warto iść na wyprawe! #%&* (scenzorowane niecenzuralne słowo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 -Pójdę na zwiady jeśli chcecie.RUBY ZŁAŹ Z CHMURKI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 PEGAZY niby odważne a tchórze. Zróbmy coś w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 PEGAZY niby odważne a tchórze. Zróbmy coś w końcu eeeejjjjjjj ja jestem pegazem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Klacz wychyliła się z za chmurki i cicho powiedziałaDo walki nie jestem zdatna, jeżeli naprawdę będę potrzebna, wtedy zejdę.Nawet nie mam broni i nie potrafię walczyć Ciarki przeszły ją po grzbiecie. Trzeba zakamuflować balon, albo po prostu puścić niech go niesie wiatr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Klacz wychyliła się z za chmurki i cicho powiedziałaDo walki nie jestem zdatna' date= jeżeli naprawdę będę potrzebna, wtedy zejdę.Nawet nie mam broni i nie potrafię walczyć Ciarki przeszły ją po grzbiecie. Trzeba zakamuflować balon, albo po prostu puścić niech go niesie wiatr? MASZ RACJE Z TYM BALONEM.A więc kto potrafi go zakamuflować?RUBY!!!-No chodź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ruby potrząsnęła głową na znak protestu, uporczywie trzymając się kurczowo chmurki. Nie ma mowy, nie puszczę, ja się nie biję, tylko daje radość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Nagle Light Dash puściła Ruby która chyba spadła z chmurki-A może dałabyś radę ich zachipnotyzować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Nagle Light Dash puściła Ruby która chyba spadła z chmurki-A może dałabyś radę ich zachipnotyzować? Tego nie wiem, nie próbowałam przed złymi kucykami. Do końca nie wiem, jakie naprawdę ma możliwości ten flet? Na koniec z chmurki pokazała język Light Dash. Myśląc sobie (zejdę z niej jak będę naprawdę potrzebna, wolę patrzeć z góry, jak na razie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Thermal zaczął zbierać okoliczne powietrze do utwardzenia "bariery". Przestańcie się kłócić i ukryjcie się? Dobrze? Teraz najmniej potrzeba nam kłótni i chaosu. Zauważcie, że z tym właśnie chcemy walczyć. A jak na razie tylko go wzmacniamy. Jeśli ktoś chce się ukryć tutaj to szybko, póki bariera nie jest ukończona. Tylko wchodźcie tuż przy dziobie statku. Zostawię tam dziurę. Ale tylko przez chwilę. Róg jednorożca zaczął świecić się słabym białym światłem. Otaczały go też niewielkie wyładowania atmosferyczne. W bliskiej odległości było czuć opór, jakby ktoś odpychał wszystko od rogu, wraz z niewidzialnym źródłem ciepła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jest nas w końcu więcej obezwładnijmy ich! Mogę też im trochę namieszać w główkach aby na chwilę powariowali. Zróbmy taką cichą dywerchę! Chociaż trzeba uważać aby oni nie zwiali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ruby wskoczyła do balonu. W napięciu czekała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts