Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Atlantis usłyszawszy słowa Nicka odezwał się niemrawo: -Było by miło- Możemy już iść. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Nick podszedł Do Atlantisa i Blue, i pomógł prowadzić wycieńczonego jednorożca do Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Atlantis spojrzał na nicka po czym powiedział: -Wiesz że mamy tylko 10 minut,ale dziękuje za pomoc,ten dzisiejszy dzień mnie wykończył- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 (edytowany) Rebon wstał z ziemi i przetrzepał płaszcz z brudu. Postanowił schować sztabkę żelaza do kieszeni płaszcza bo wwiedział, że mu się przyda. Usłyszał plany Atlantisa co do parasprite'ów i jemu również się nie podobały, jednak specjalnie się tym nie przejął. Cały czas myślał o stworzeniu Złodzieja Dusz i jego mocy. Taka prosta, jak na taki miecz budowa ale jaka siła? Zaczął sobie wyobrażać jak podmieńce uciekają na sam jej widok. Chwilę marzeń zatrzymała informacja Atlantisa o zbliżającym się zebraniu\naradzie. - Zgadzam się. Powinniśmy już iść. Alchemik ruszył pewnym krokiem za towarzyszami z postanowieniem, że nie będzie myślał o broni do póki jej nie zrobi. Edytowano Listopad 11, 2013 przez Rebon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Masked również jak gdyby nie zwracając na nic uwagi wstał i skierował się na zebranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Grim z miną istoty widzącej coś niesamowicie paskudnego minął Atlantisa, udając się na naradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Animal westchnęła i w milczeniu ruszyła za grupą na naradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Sandstorm pewnym krokiem poszła do miejsca gdzie miała odbyć się narada. Wewnątrz niej toczyła się zacięta dyskusja między nią, a jej bratem. Konflikt osobowości był na razie nierostrzygnięty ale jak narazie zamknięty w Shapeshifterze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 wiktor troche speszony wszedł do sali i usiadł przy stole, napił się troche wody z bukłaka i zjadł resztki prowiantu jakie miał.... - mam nadzieje ze będzie miała chilke czasu po akcji - powiedział do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Nick spojrzał na jednorożca. -I co mam z tą wiedzą zrobić? Przecież mam ci pomoc, a nie jeszcze bardziej zaszkodzić. Dojdziemy tam na pewno, a Shadow nie skoczy nam do gardeł ze względu ma minutę spóźnienia.-Uśmiechnął się i urwał na chwilę po czym z przerażeniem zwrócił się do Blue.-Mam rację prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Nie miałabym co to tego takie pewności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Atlantis spuścił głowę, a następnie cicho się odezwał: -Przykro mi jeśli cię uraziłem,ale chciałem zasugerować że nie zdarzymy.A ta cała Shadow sami widziałeś jak była nieprzyjemna i dlatego się trochę obawiam.- Zamilkł i szedł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 -Jednak tu dowodzi, skoro tak to musi mieć w głębi siebie skryte dobro, które ukrywa chociażby po to aby nikt się nie sprzeciwiał.-"trochę to znajome" pomyślał Nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) - W sumie dziwnym faktem byłoby, gdyby okazała się zła. - Dodał Stalowy - Nie żeby coś, ale ja to jakoś się jej chyba boję. Zawsze jak puszcza to swoje spojrzenie w moją stronę, to mnie ciary przechodzą. Edytowano Listopad 27, 2013 przez Rebon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Atlantis ziewnął przeciągle po czym oprał się lekko o Blue,jednocześnie nie zmniejszając swojego tempa.W tej chwili znowu ziewnął, w momencie którym skończył ziewać,zaczął mówić: -Zobaczmy co powie na nasze spóźnienie,nie jestem tym tak zdenerwowany ponieważ za chwilę może dwie padnę ze zmęczenia- Po czym znów ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nick zamyślił się i przyśpieszył zapominając niemal o Atlantisie dopiero jego słowa "padnę ze zmęczenia" sprawiły że przypomniał sobie o kompanie. -Ani mi się waż! Dojdziemy na naradę odmeldujesz się i ewentualnie prześpisz. Ale to po dotarciu do celu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Atlantis potrząsnął głowę,aby trochę otrzeźwieć.Kiedy skończył usłyszał słowa nicka,po czym mu odpowiedział głosem w którym czuć było zmęczenie: -Dobrze, postaram się nie paść ze zmęczenia- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Masked popatrzył po wszystkich i odezwał się cicho pod nosem. -Toż nasz potężny mag co miał mnie zmiażdżyć został zmiażdżony jednym golemem... Spod maski można było usłyszeć leciutki śmiech. -Do tego "prototypem". Edytowano Listopad 27, 2013 przez Thomas Cale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Atlantis spojrzał z pożałowaniem na Maskeda: -Widzę i słyszę, że prawisz o rzeczach o których nie masz wiedzy. Następnie ziewnął,po zaczął mówić dalej: -A to dlatego iż nie użyłem jednego zaklęcia a cała gamę zaklęć i to mnie wymęczyło,więc zatem wygląda na to iż słowa twe żadnej wartości nie mają- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 -Jednak to ty przechwalasz się iż w kilka godzin całą armię ich zbudujesz. w co wszyscy śmią wątpić. Tym razem nie mówił już cicho a powrócił do swego zwykłego choć aż nad miarę wywyższającego się tonu. -A wiedzy posiadam więcej niż byś się spodziewał pyszny smarkaczu. Uczęszczałem do tych samych uniwersytetów co i ty, ponadto to ja nie bałem się posiąść wiedzy która to wykracza poza twoją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Zamknijcie jadaczki - spokojnie, acz niespodziwanie dla wszystkich z sobą włącznie wtrącił się Grim. - W mojej wsi nawet przekupki były spokojniejsze od was. Przejść paru kroków nie można, żeby nie zaczęli na nowo. Przewrócił niezauważalnie dla wszystkich oczyma. Nie przerwał marszu nawet na chwilę, a teraz nawet trochę przyspieszył, żeby oddalić się nieco od reszty. Oczywiście tak, by w razie co był w stanie usłyszeć, czy ktoś nie będzie czasem go obgadywał. Ewentualnie gdyby ktoś go potrzebował. - Wisieliby jak ulęgałki, oj, wisieliby... - mruczał sobie w brodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Atlantis sennym lecz wyraźnym głosem odpowiedział: -I tu widzę różnice między nami,ty nie widzisz jak mogę to zrobić a ja tak.A to dlatego iż jesteś za mało kreatywny- Odsapnął chwilkę,jednocześnie nie przestając iść: -Ach nie ważne,ty i tak myślisz ze jak zacząłeś się uczyć,tego czego uczysz się to będziesz potężniejszy ode mnie w przyszłości,co najwyżej równy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 -Smarkaty głupcze, ja już jestem od ciebie silniejszy. Przechwalasz się jeno wiedzą zdobytą bezwiednie od jakiejś nic nieznaczącej, nieudolnej księżniczki, do tego obalonej. Ja za to za swoją moc płaciłem krwią, bólem i częścią siebie. Ty nie poświęciłeś nic i twoja nikła moc jest równie wiele watra! Po Maskedzie widać było paskudną niczym najgłębsze otchłanie piekła wściekłość bijącą czystym strumieniem magii po jego ciele. Jednak wraz cała jego złość zniknęła zastąpiona nieprzeniknionym spokojem i zimnem jego słów. -Jednak jak słusznie zauważył nasz uprzejmy towarzysz Grimm, nie jest to najlepszy czas na kłótnie... I urwał swą wypowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Atlantis się zakrztusił,po czym odkaszlał i zaczął mówić: -A dwie godziny temu położył ciebie podmieniec,potężny magu. Po czym dodał: -Starczy tej jałowej rozmowy- A następnie ziewnął,żeby pokazać pogardę do marnego adepta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 * Tymczasem Dyskusja w umyśle Shapeshiftera zmieniła nagle temat.* - Mam ochotę spytać się Grimma o łopate albo chociaż sztachete i przywalić nią któremuś z tych magów. Obojętnie któremu... Siostro? - Nie, nie spytam się o to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts