Gryzzli Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (edytowany) Z uwagi na to że jest to mój pierwszy post na tej stronie chciałbym wszystkich powitać! Chciałbym się z wami podzielić czymś na co pomysł przyszedł mi do głowy w czasie kolejnego (suto zakrapianego piwem) kucykowego maratonu. Orkowy komandos o imieniu Warkot zostaje przeteleportowany do lasu Everfree. Tam spotyka dwa kuce i smoka, które chcąc pomóc mu wrócić do swoich zabrierają go do Ponyville. Jak miasteczko i jego mieszkańcy to przetrzymają? Sprawdźcie sami.Rozdział IRozdział IIRozdział IIIRozdział IV Rozdział V Rozdział VI Rozdział VI i pół Rozdział VII Rozdział VIII (Rozdział zmieniony dnia 19.11.2013 Jeśli czytałaś/eś go przed tym terminem to zalecam ponowną lekturę. Przepraszam za zamieszanie.) Rozdział IX Rozdział X Rozdział XI Rozdział XII Edytowano Maj 16, 2015 przez Dolar84 8 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Czytałem kawałek i powiem jedno: . Świetny fanfik, czekam na kolejne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 (edytowany) Ja chcę dalej Pomimo kilku "pseudo" przekleństw i kilku "pseudo" brutalnych scen...."fic" czyta się przyjemnie. Dobrze zrobiłeś kaleczenie języka polskiego w stylu orkowym:fluttershy5: Edytowano Grudzień 12, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ciekawe się zapowiada. Opowiadanie jest przemyślane, logiczne. Przez pierwsze trzy strony zastanawiałem się czy nie pomyliłeś czasem forum z fanficami. Na szczęście kolejna strona rozwiała moje wątpliwości. Zostałem pozytywnie zaskoczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Pisz szybcie co byśmy se poczytali te opowiastki. Przez ciebie gościu polubiłem na nowo orków w Dawn Of War. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Bardzo mi miło Postaram się sprężyć z następnym rozdziałem. Że tak zacytuję pewnego mędrca: "ORKSES IZ DA BEST! WAAAAAGH!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Niezłe opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Całkiem niezłe. Aż chce się sięgnąć po toporek i pobiec z Chopakami na jakąś bitkę. Chcę więcej. Aha. Łap motyw przewodni: http://http://www.youtube.com/watch?v=whxcq4I0kAo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Całkiem niezłe. Aż chce się sięgnąć po toporek i pobiec z Chopakami na jakąś bitkę. Chcę więcej. Aha. Łap motyw przewodni: http://http://www.youtube.com/watch?v=whxcq4I0kAo Moja ulubiona piosenka! Dziękować dziękować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Przeczytałem. Urocze. Po prostu urocze. Dawno się tak nie ubawiłem. Czekam na dalsze części. Dodaj tylko proszę jeszcze jedna tag. Zgodnie z listą fanfik oprócz crossovera musi mieć jeszcze jedno oznaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Świetnie oddane kaleczenie ortografii u orków Poza tym nie mogę się doczekać jak się zakończy spotkanie orkowego chopaka z Fluttershy i Twilight trzeciego stopnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Genialne! Najśmieszniejsza rasa z Warhammer-a spotyka się z kucami, naprawdę chce zobaczyć co z tego wyniknie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Naprawdę świetne opowiadanie! Dobrze napisane, akcja toczy się wartko,dobrego humoru także nie brakuje, a całość wciąga niesamowicie. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy! Choć każdy wie, że Orkowie to cieniasy w porównaniu z potęgą Dominium Tau... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Mogę powiedzieć tylko tyle: A nawet: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 For the Emprah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 ŁAAAAAAAAAA!!! Yyy... Znaczy się update time (double post sorki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ciekawe. Czyta się przyjemnie. Zastanawiam się co z tego wyniknie i jak zaakceptują naszego orka inne kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Druga część genialna....pomysł na fic ogólnie genialny i dobrze realizowany jak na razie:cadanceawesome: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 HAHAHA, to jest genialne! Orkowość jest tu naprawde świetnie ujęta, nie mówiąc już o scenach komicznych. Naprawdę czekam na więcej. (Więcej czasu, więcej możliwości by Warkot coś zmajstrował ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Rozdział drugi równie genialny co jego poprzednik. Co prawda czasem brakuje przecinka, jednak są to błędy na tyle drobne, by nie zaważyć na ocenie. Z niecierpliwością czekam na kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Fluttershy is the best Warboss. Jakieś obiekcje?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Nie. For the Waaaaaa of chief Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzzli Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Flutterwaaagh! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabcok Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ty tam Łysy przestań pisać fajne głupie głupoty i choć na browara. Browar i kucyki same się nie skonsumują. Tylko pamiętaj Orkowie to i tak cioty przy IMPERIALNYCH. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Kolejny świetny rozdział, szefie! Ciekawe, czy z tego powstanie Klan Drszypłoszczów? Ty tam Łysy przestań pisać fajne głupie głupoty i choć na browara. Browar i kucyki same się nie skonsumują. Tylko pamiętaj Orkowie to i tak cioty przy IMPERIALNYCH. Co ty tam wiesz, Orkowie chrupią imperialnych na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się