McKeyPL Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 Kolejny dzień, kolejny crossover. Tym razem Kredke podejmuje się tematu kucyków w kosmosie, łącząc je ze Star Trekiem. Autor: Kredke . Opis (dość krótki): Kosmos, ostateczna granica. Załoga statku "Molestia" podąża z misją badawczą . Poznaje nowe obce światy i cywilizacje . Śmiało zmierza tam gdzie nie dotarł żaden kucyk . Co w środku? Przekonacie się sami.Pony Trek Rozdział II Rozdział 3Rozdział 4 Nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 Co w środku? Prymitywny humor, gierki słowne, brak sensownej fabuły, aluzje do innych fików i fandomu . No to żeś zareklamował xP Sam fic średnio mnie zachęca, już na pierwszy rzut oka widzę błędy interpunkcyjne (m.in. notoryczne ignorowanie kropek na końcu zdania). Ale jak będę mieć trochę wolnego czasu, przeczytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 22, 2012 Autor Share Napisano Marzec 22, 2012 Fic jak widze słaby A tak słaby dziękować znaczy się że nikt nie przeczytał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Czytałem - albo ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem, albo po prostu autor tak mąci, że nie wiadomo gdzie i co się dzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Marzec 23, 2012 Autor Share Napisano Marzec 23, 2012 Teraz jest rozdział 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deveel Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Fic jest dla mnie rewelacyjny - pierwszy polski fic, który naprawdę potrafi rozbawić 2 rozdział zawiera co prawda sporo odwołań do osób z fandomu (głównie z TS-a), co pewnie podwyższa trochę moją ocenę. Tak, czy siak - Kredke umie fajnie pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Fic na mnie nie wywarł większego wrażenia, ale dość przyjemnie się go czytało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 3, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Tak jest już Rozdział 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 O jak się cieszę....Ale na serio na weekend postaram się przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Maj 21, 2012 Autor Share Napisano Maj 21, 2012 Rozdział 4 Nowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Zachęciliście mnie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Pytanie czyta to ktoś w ogóle ? > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Pytanie, będzie jakaś kontynuacja, czy to już koniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravebow Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Będzie, będzie... autor jest zajęty mocno i pisze jeszcze inny FF, więc trochę trzeba poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kredke Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Kontynuacja będzie na 100%. Nie wiem tylko kiedy:/ Ogólnie wracam koncepcją do pierwszych rozdziałów czyli bardziej Pony:) Pewne pomysły już mam, teraz tylko potrzebuje odpowiedniego derpa i czasu, co niestety nie jest zbyt łatwe do osiągnięcia w jednym czasie:) Obecnie zamiast Treka staram się o skończenie kolejnego rozdziału "Wiecznej Wojny" - niedługo może wstawię tutaj (jest na FgE jak coś). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roz Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 No ja liczę, że masz zamiar to kontynuować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Kiedy ukaże się następna część tejże opowieści?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 FF mega. Nie ma to jak porządna dawka bezsęsownego humoru. Polecam wszystkim którzy chcą się trochę pośmiać. Nie mogę się doczekać kolejnej części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Writer Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 FF jeden z moich ulubionych. Czekam na kolejne części (bo po tym co widziałem wyżej wnioskuje, że jakieś będą). Polecam wszystkim, którzy lubią random'owy humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Przeczytane. Ubawiłem się niezmiernie. Zaczynając lekturę wiedziałem czego się pi-razy-oko spodziewać, no i oczekiwania nie zostały zawiedzione. Tony randomu i wrzucenie do tekstu masy kawałów sprawiają, iż trudno go czytać bez wybuchania śmiechem. Powiedziałbym, że jest to niemal niemożliwe. Co prawda czasami poziom absurdu może nieco przytłoczyć, ale krótkie rozdziały sprawiają, iż jest to do przełknięcia bez zbytnich boleści. Zdecydowanie polecam przeczytanie tego opowiadania, a potem zajrzenie do "Legendarnej Przygody" również autorstwa Kredke, która kontynuuje tradycje Pony Treka i to na jeszcze wyższym poziomie. Dodatkowo po uważnej lekturze weryfikuję swoją decyzję co do umieszczenia opowiadania w dziale MLN i przywracam je do działu ogólnego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Pony Trek zawsze spoko. POŁĄCZCIE WASZE MOCE!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Najbardziej zabawny fan fic w fandomie, przeczytać i nie roześmiać się, ba, nie parsknąć śmiechem, jest nie do osiągnięcia. Dziekuje i do widzenia. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się