Airlick Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 *deja vu*Kath, gdzie twoja Dany w avku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 RainSon, ogarnij się i skończ offtop, bo znowu dajesz wyraz swojej frustracji. Z góry dziękuję. Na bank umrę na cukrzycę ;-; Czekolada nie prowadzi do cukrzycy. Może prowadzić do otyłości, która to może prowadzić do cukrzycy, ale nie musi. Bo wypowianie się tak o drugiej osobie nie jest zbyt przyjemnie. I ani trochę nie powinno zostać pochwalone... Powiedział ten, co obraża Sabinę bez powodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabina Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 RainSon, nie jestem Twoją koleżanką, żebyś się tak do mnie odzywał. Nie znamy się nawet... Jeżeli tak do obcych mówisz, bo Ci to poprawia humor to się nie dziw, że nikt Cię nie rozumie. Radzę pracować nad sobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Już tyle razy byłem nieszczęśliwie zakochany, raz dosłownie próbowałem sobie odebrać życie przez to [sic!]. Dlatego wolny, i szczerze? Jak narazie mi z tym dobrze. Czy coś się w tym zmieni? Może... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Zaś to samo. Nie obraża, a droczy się. Nie posłałem w jej stronę żadnego złego słowa. *patrzy na Sabinkę* No chodź tu, daj pyska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Już tyle razy byłem nieszczęśliwie zakochany, raz dosłownie próbowałem sobie odebrać życie przez to [sic!]. Dlatego wolny, i szczerze? Jak narazie mi z tym dobrze. Czy coś się w tym zmieni? Może... Nie no stary, taki przystojniak w takim garniturze i w ogóle taka kultura? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Nie no stary, taki przystojniak w takim garniturze i w ogóle taka kultura? No widzisz, takie życie PS: Po ostatnich latach uroczyście stwierdzam - friendzone to największe zło tego świata ;d . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 PS: Po ostatnich latach uroczyście stwierdzam - friendzone to największe zło tego świata ;d .Ale w Piotrkowie Sasha zawsze będzie na Ciebie czekać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 (edited) @RainSon W sumie twoje głupie docinki można by było zignorować i nie zauważyć ich istnienia gdyby nie to: ,, to się goń'' Niezbyt miły start. Nawet jak na słaby Troll Sorry za offtop. Edited October 28, 2013 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Oh, tak tylko mówisz, by mnie zawstydzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartis Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Zapewne dostane za to warna ale wypadałoby to napisać. Za te twoje teksty do kilku tutaj osób to wpadnij kiedyś do Katowic i spróbuj mi oddzielić szczękę od reszty twarzy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Martinez Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 (edited) No widzisz, takie życie PS: Po ostatnich latach uroczyście stwierdzam - friendzone to największe zło tego świata ;d . Friendzone może w większości przypadków łatwo zmienić w "just friends/friends with benefits", czyli które jest zajebiaszcze :3 Oczywiście zawsze można mówić, że sprawdza się to do czasu, gdy któraś ze stron zechce czegoś poważniejszego lub znajdzie kogoś innego, ale w moim przypadku jeszcze ani razu się na tym nie przejechałem x3 W tej chwili mam parę takich przyjaciółek... Z jedną z nich sytuacja staje się coraz poważniejsza, ale nie przeszkadza mi to, związki nie zawsze ssą :> Może mnie nie zbanują za te herezje XD Edited October 28, 2013 by El Martinez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Oh, tak tylko mówisz, by mnie zawstydzić...A może mówi tak, bo Twój iloraz inteligencji jest na poziomie płyty chodnikowej, a kultura osobista i takt nie reprezentują nic więcej poza rynsztokiem... ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainSon Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Chcesz się bić z inwalidą? Proszę bardzo. Jak kiedyś będę i nie zapomnę, to powiem. O moim IQ mówi mi... a, nieważne. *wciąga kolejną kreskę* Dobra, kto następny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Martinez, wiesz ile ja bym dał za takie friendzony? Byłem kilka razy "zfriendzonowany". Nie, żadna nie chciała mnie jako kochanka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Ja jakoś nie palę, a nadal jestem jakby... forever alone Jak mieszkasz blisko Szczecina to zapraszam na kawę ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 (edited) Mam pomysł Ci co są wolni tutaj, mogą się zejść i tym sposobem połowa wolnych tutaj będzie w związkach. A, żeby nie zbaczać z tematu. Jestem wolna.Fajno. Przyjedzie taka policja, zabiorą takiego Triste Cordisa... i tyle go widzieli (na najbliższe "dzesiąt" lat. No chyba, że jakaś niewiasta z dowodem rzuci obrusem na głowę krzycząc "mój Ci on!" )Martinez, wiesz ile ja bym dał za takie friendzony? Byłem kilka razy "zfriendzonowany". Nie, żadna nie chciała mnie jako kochanka .Udawaj skrzywdzonego przez los przedstawiciela chłopaków którzy bardzo lubią chłopaków. Widziałem na takim filmie. Koleżanka przymierzała z nim ciuchy (wszystkie), dobierał jej bieliznę etc. Miał tylko... ten tego... problem. Bardzo życiowe xD Edited October 28, 2013 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Nie martw się RainSon. Małe przyrodzenie to nie koniec świata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Może zróbcie sobie kącik ogłoszeń matrymonialnych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitsun Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Może zróbcie sobie kącik ogłoszeń matrymonialnych? A ten temat to niby co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 A ten temat to niby co To się nazywa spam i konieczność założenia nowego wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Może zróbcie sobie kącik ogłoszeń matrymonialnych? Taki temat już był Problem w tym, że zgłaszali się prawie sami faceci (jakieś 99%), a poza tym to był wyjątkowo udany trolling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Taki temat już był Problem w tym, że zgłaszali się prawie sami faceci (jakieś 99%), a poza tym to był wyjątkowo udany trolling. No i co, że faceci, (yyy, chłopcy chyba, 13 lat to nie facet, a tego tu mamy najwięcej ) Od czegoś jest bi/homoseksualizm Kurde, glupio mi tak robić spam, nie mam złych intencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) To ja się pobawię w bohatera który was uratuje pisząc coś na temat. Od tygodnia jestem w szczęśliwym związku z bronym. Edited November 1, 2013 by Insomnia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 To ja rozwalę nastrój (szaleńczy śmiech maniakalnego wariata z zaburzonym rozdwojeniem osobowości wyimaginowanego przyjaciela) - zauroczenie z czasem mija Dopiero później czeka Was prawdziwy egzamin ("kiedyś byłeś inny,,,") A tak na temat - nadal sam. I nadal dobrze mi z tym. Ale co ja stary piernik na to poradzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts