Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Zasmuciliście Pinkamenę... Co tak słabo, ludziska! Tutaj ludzie w prawdziwej potrzebie są! No nic... Przyjacielem Amoleka zostaje Farmaceuta, będący fanem Iron Maiden. Ale czy sprzedawca leków władający mocą metalu będzie w stanie pokonać Wroga Amoleka, czyli chorobę leczoną za pomocą babcinych ziółek? Tok tej walki ułóżcie już sobie sami Jako że wypadło tak słabo to... Airlick? Życzę powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Airlick, przyjaciel -El Martinez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Air? Przyjaciel - clopy z Rarcią xD Wróg - idioci chamy dysmózgi warzywa ludzie bez gustu. Nauczcie się czytać na czym polega dana zabawa. Następnym razem będą warny (tym razem nieprawidłowe posty usunąłem) ~warmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Potwierdzacie moją teorię, że gdzie się nie odezwę, tam użytkownicy zaglądać przestają... No cóż, zabawa musi trwać... Przyjacielem Airlicka zostaje El Martinez mający w zanadrzu clopy z Rarity. Jego wrogiem zostają ludzie bez gustu. Wu-hu, cieszmy się i radujmy. Powodzenia Air... TGaP_Syskol, może chociaż Ty na niedobór wrogów czy przyjaciół narzekać nie będziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Przyjaciel - No przecież Matjas! Wróg - Przeciwnicy Trixie, ludzie niesłuchający się Syskola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Tu muszę poprzeć owada Chrysala Przyjaciel: Oczywiście wierny wyznawca Trixie - Matjas Wróg: Wszyscy, którzy uważają, że Trixie nie jest najlepszym kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Znowu, zgodzę się z przedmówcami zarówno co do przyjaciół (Matjas), jak i wrogów (niekochający Trixie). Jeszcze może dorzuciłbym do jego wrogów wszystkich sprzeciwiających się światowej rewolucji ludowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Przyjaciel: Matjas, lol. Jego hifami pozaraża. Wróg: Tępiciele heretyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Przyjaciel oczywiście Matjas wrogowie wszyscy co nie lubią trixy i magi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 No, to teraz winny jestem Syskolowi bombonierkę kupić, bo udało mu się temat z lekksza rozruszać. Tak więc, praktycznie jednogłośnie, przyjacielem Syskola zostaje... Matijas, potocznie Śledziem zwany! Yea! Ale, czy nasz dublet poradzi sobie z całą hordą wrogów, jakimi są... Antywyznawcy Trixie? Wierzę w Waszą Trollin' moc, panowie! Tak więc, następnym człekiem w kolejce zostaje... ThatIsSoSad! Nie zwolnijcie tylko tempa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Przyjaciel: Lemi or... KANAPKA Wróg: Wyznawcy podróbkowych kanapek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Przyjaciel: Lemur. :< Wróg: ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Przyjaciel: KANAPKA ONLY Wróg: hmmm... złe bagietki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 przyjaciel; Bóg kanapki wrogowie antykanaptowicze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Hmmm... No, Sadziu, nie dość, że Ci nick przekręcają (przyznaję się bez bicia :angel:), to jeszcze kiepsko Ci wrogów i przyjaciół znajdują. Ale, nie ma co narzekać, bo i tak jest lepiej niż czasami... A więc, TISS, niespodziewanie, Twoim przyjacielem zostaje... A wrogiem natomiast... Wszystko co przeciwne Yea, gratulujemy, fanfary, dziurawy dywan i co tam jeszcze się znajdzie u dziadka w piwnicy... No to zróbmy mały repeat, tym razem (z narażeniem życia na własną odpowiedzialność!) poszukajcie wrogów dla Tarretha! Kto zaigra ze śmiercią/księżycem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 hmm czy czasem nie znjdowliśmy mu na początku,ale ok Przyjaciel; oczywiście Celestia wróg. tutaj to troche cieżej ale myśle ze wszelkie zło jakie Celestii przeszkadza XD Dlatego prosiłem o poszukanie mu tylko wrogów, gdyż takowych nie ma : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przyjaciel: Inkwizycja, mam nadzieję. Księżniczki. Łóżko, jedzenie, DoW. Wróg: Heretycy, ot co. Seek & destroy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przyjaciel: Celestia, ekipa forum Wróg: Queen Chrysalis ze mną na czele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przyjaciele: Celestia, bóg Imperator, DoW, ekipa starająca się (?) utrzymać porządek na forum Wrogowie: przeciwnicy naszej Wielkiej i Wspaniałej Władczyni Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 przyjaciele: Celestia, mane6 wrogowie: trolle, haterzy, trolle, Discord, trolle, Chrysalis i changelingi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przyjaciel: Księżyc Wróg: Dziurawy ser i wkurzające, fochające się emosie osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przyjaciel - Celestia, wszystkie ogórki z forum Wróg - nieczcący go, nierozumiejący argumentu "Bo Ja" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Drodzy Państwo, mam dla Was małe zadanie...: 1) Wróćcie się do mojej poprzedniej odpowiedzi 2) Przeczytajcie 2 akapit 3) Skupcie się na słowach "mały repeat" oraz "poszukajcie wrogów"... Wiem, że przyjaciół już mu szukaliśmy, dlatego, w nowej edycji zabawy, poprosiłem o "uzupełnienie" jego danych i znalezienie mu samych wrogów : ) Ale to wasz wysiłek, mi nic do tego Co więc pozostaje mi rzec? Oficjalnym, nowo ogłoszonym wrogiem Tarretha zostaje... zostają... Wrogowie Celestii i Queen Chrysalis! A teraz wpuszam tutaj Wodza i sam mu do ręki banhammer przekazuję Dobra, pomysł z szukaniem samych wrogów okazał się nieco inwalidzki, tak więc poszukajcie teraz kogoś dla nowego Avatara Fluttershy, Kubagaw2! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Przyjaciel: Fluttershy <3 Wróg: zUe ludzie : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Przyjaciel: Fluttershy Wróg: Niemiłe zwierzaczki z Canterlot :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts