PlagueOverlord Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Waking Mars - użyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Fractal make blooms not war- Użyty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 McPixel użyte (szkoda że nie zdążyłem się załapać na Dead Island :( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Sosna564 podał mi kod do Dead Island - miłego grania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Dead Island - użyty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 No dobra. Ten kto weźmie kod od bestera wisi mu co najmniej beczkę cydru, a przynajmniej przynajmniej +1 bo takiego zestawu jeszcze nie było. Sosna564 też dodał coś od siebie. Podziękujcie ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulowy Kucyk Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Dead Island: GOTY + Saints Row 3 Full Package użyte dziękuję bester klucz do "Shank 2": JD6XQ-EF3KT-TYTKK Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Cebulowy Kucyk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Ja mam w planach użyć Warhammera za jakieś dwie minuty, jeśli do tej pory nikt nie zużyje. Dziękuję bardzo za ten klucz. Aktywowane, wielkie dzięki. Sosna, jestem ci winny jakąś pierdółkę. Ah, mam nadzieję, że nikt się nie obraził. Kolega polował na Shanka 2, podarowałem mu kod. Tobie też jestem winny pierdółkę. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulowy Kucyk Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) i jeszcze dla użytkowników GoG.com kody do Torchlight'a XLZQ-MJW7-FT9N-VEYB V93H-PUXJ-TQDN-JNFQ R6VM-EE3S-JENJ-LXLS https://secure.gog.com/redeem Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Cebulowy Kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Haha, też miałem kody do Torchlighta, kiedyś GoG supportował mnie. Pozwoliłem sobie przekazać dwa pierwsze kody z Torchlighta od pana wyżej dalej. Niedługo wstawię swoje kody do gier, jak tylko znajdę. Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ok, po krótkiej przerwie: MALYSZ - Wersja testowa DOTA 2 (może nie działać)PVBX8-95GB2-JBHHHbester - Organ Trail: Director's Cut (Steam): QZ38R-7TRDM-E96MJChyba nic nie pominąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Organ Trail: Director's Cut - użyte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 MALYSZ - Blazing Angels 2 - 2BA2-1PV2-PJ3T-LXNF-MY70 (nie wiadomo czy to kod Steam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nie mam akurat kodu do podzielenia się, ale podsyłam link, gdzie za niecałe 4 funty można kupić dziesięć gier. KLIK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 ROCHARD PL - I5E53 - IOKE3 - W8JB6 Uwaga - "I" to na 99,9% "I jak Irena". Zamiast "O" może być "zero" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Rochard użyte Napisz o tym w poście. Wyedytuję pierwszy post później. Cały dzień łaziłem po mieście szykując się do wesela kumpla... padam z nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Sosna564 - Rochard - VGJXJ-7HAEM-Y8IX8 Dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Sosna564 - Rochard - VGJXJ-7HAEM-Y8IX8 Dziękujemy Kod nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Właśnie bo u mnie też nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 to chyba się machłem przepisując przyjdę do domu to sprawdzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 tak machnąłem się . Błąd jest na środku powinno być 7HEAM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Kod na Rochard - użyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Niestety nie kod, a info. Kupując dowolną grę na serwisie G.O.G dostaniemy gratis Wiedźmina PL (pierwsza część, bajery do pobrania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Ponieważ Triste póki co leży w szpitalu, to ja na razie będę zajmował się tymi kodami. Na pierwszy ogień idzie to:MCcrater11 udostępnia kod na 30 dniową subskrypcję do PlayStation Plus. Oto kod: ENMD-M8NE-7KEP. Koniec przekazu Literówka Ci się wkradła ~Decaded Edytowano Październik 17, 2013 przez Vivendius Decaded Literówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Dodam tylko, że kody na PS+ wymagają posiadania połączonej z kontem PSN karty kredytowej. Debetowe mogą, ale nie muszą działać. I z ostatniego CDA: Sanctum PL (FPP zmieszane z Tower Deffense - fajne) - MCN5T-F83WX-64MNE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się