Panda Hippis Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Jeśli można Chrome i Chrome SpecForce, jeśli jeszcze nikt nie ukradł. Czaję się na wszystkie gry od Techlandu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Etherlords 2 Pamiętam tą gierkę jedyne dwie płyty które zatrzymałem podczas czyszczenia szuflady Masz problem z instalacją czy uruchomieniem? Ja mam windows 7, też są problemy ale ponoć się da uruchomić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Skoro już rozmawiacie o problemach z uruchomieniem gier. Ja mam problem z oryginalnymi płytami Titan Quest Złota Edycja i Painkiller Collection. Nie da się ich nawet zainstalować. Mam windows 8 i domyślam się, że to jest problemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Ja pamiętam swoje zdziwienie jak mnie na początku zabiło nie wiadomo co, po trzecim razie zorientowałem się że to snajper na wieży Mam 1 i 2 na Steama więc jeśli chcesz... "dziwej się na ujka, zrób oczy kota ze Shreka, może ci do" IGI 2 miało savey z tego co pamiętam, w jedynce był tylko jeden na całą misję a ginęło się często.Mam IGI 2 na GOG. O ile dobrze pamiętam są checkpointy, ale tak "częste" jakby ich nie było xD Pierwsza misja - siedzenie za głupim kontenerem i uczenie się na pamięć dróg patroli. Aha. Do tego kamery, których było... dużo. To zupełnie inne doznania, niż obecne interaktywne filmy, które ktoś nazywa grami.Pamiętam tą gierkę jedyne dwie płyty które zatrzymałem podczas czyszczenia szuflady Masz problem z instalacją czy uruchomieniem?Ja mam windows 7, też są problemy ale ponoć się da uruchomić...Heh. Wiecie co? Mam na Steam wiele gier, w które chcę pograć lub do nich wrócić. Stary laptop był zbyt stary. Nowy jest zbyt nowy PS. Ciekawostka dotycząca Final Fantasy XIII na PC. Animacje ograniczono do 720p i 30 klatek. Chcecie w to zagrać? TYLKOwersja PS3. Filmiki są przepiękne. To jeden z powodów, dla których żałuję, że sprzedałem PS3.Ciekawostka nr 2. Każdy bierze znane tytuły, omijając nieznane, ale piekielnie dobre perełki. Edytowano Październik 9, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Steam wiele gier, w które chcę pograć lub do nich wrócić. Mam ten sam problem, wiele gier kupionych, do których nawet nie zajrzałem. Więc mam takie postanowienie, że przechodzę alfabetycznie. Jak na razie jestem na Afterfall InSanity i Bastion. Proponuje też sobie zrobić listę gier i np losować, która kolejna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Troszkę się nie zrozumieliśmy Jakiś czas temu, chciałem zagrać w "starego dobrego Doom'a 3". Wersja BFG ssie. Latarka non stop? Come on... Niestety "nie pójdzie". Ostatnio zainstalowałem. Wymagania spełnione "z nawiązką", ale system nie ten. Czarny ekran bo Windows 8. No YAY mać! Ja tam nie mam takich problemów No dobra... raz uparłem się, że ukończę wszystkie MYSTy. Ukończyłem sześć części (URU to też MYST), używając "aż" 3 podpowiedzi. Teraz pora na realMYST Masterpiece Edition. Co prawda poprawili jedynie grafikę, ale skoro jest się maniakalnym fanem serii... no wiecie. Wyszedł "nowy" MYST... "Here's Triste!" PS. Skoro nikt, jakimś cudem nie chce genialnej (w teorii) gry - 3089 – Futuristic Action RPG, przygarnę ją. Edytowano Październik 9, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Chętnie przygarnę Costume Quest do swojego konta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) LYNE wysłane do BezimiennyKotProteus wysłane do arent7Artemis Spaceship Bridge Simulator wysłane do Kamil118Puddle wysłane do UszatkaThe Mysterious Cities of Gold wysłane do Triste CordisPoöf wysłane do Triste CordisLilly Looking Through wysłane do Tempest GaleThe Cat Lady wysłane do UszatkaAquaNox wysłane do Triste CordisDead Effect wysłane do ZegarmistrzIron Storm wysłane do KomputerInfinite Space III - Sea of Stars wysłane do Maćko z Bogdańca Edytowano Październik 18, 2014 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Dead Effect prosze - kto nie lubi walenia do zombie z czego się da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Ja poproszę LYNE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Proteus poproszę... Arhn.eu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Ja bym poprosiła o The Cat Lady i jeśli można jeszcze Puddle :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Prosiłbym Iron Storm :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) The Mysterious Cities of Gold bardzo, bardzo, bardzo... (nieskończone bardzo) proszę... Toż to Tajemnicze Złote Miasta! Nie kojarzycie? Ten motyw główny... Edytowano Październik 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Toż to Tajemnicze Złote Miasta! Nie kojarzycie? Eee... Nope. Ja z dzieciństwa pamiętam tylko Pokémony i Beyblade (nie miałem RTL7 i nie oglądałem DB ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) Ech, młodzi... Puszczali to na Polonia 1. Yattaman zniszczenie pewnego robota... so sad, niczym śmierć Fluttershy - i budowa nowego Two stupid dogs (po angielsku) - odcinek z dziurą w płocie , Dexter (ang), Gigi i jego mania na majteczki Anny (lektor PL). To były czasy... Może są na YT. Było też coś o piłce nożnej, ale mnie nudziło. OP piłkarz Jedi? Nope... Edytowano Październik 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) Jeśli można, to chętnie przygarne Lilly Looking Through. Z góry dziękuję. Ahh seriale animowane z Polonii 1, to były wspaniałe czasy, Yattaman, W królestwie Kalendarza, Generał Daimos. Triste - Kapitan Tsubasa, to o piłce. Co do The Mysterious Cities of Gold - widziałem jakaś nowa serie na nickelodeonie. Edytowano Październik 11, 2014 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 dawno mnie nie było to porzebram o Artemis Spaceship Bridge Simulator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Payday the Heist będzie za darmo na steamie: http://www.cdaction.pl/news-39844/payday-the-heist-zostanie-udostepnione-za-darmo-kiedy.html 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Ok, czekałem i czekałem. Nikt nie chce to ładnie poproszę (szkoda, że na nowym forum jest nowy system rep. ) Poöf Jeśli przez tydzień nikt się nie zgłosi, poproszę o: Aquanox (jakim cudem nikt tego nie chciał? Absolutnie genialny klasyk... ok. Dwójka ssie, ale jedynka?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 @up2 CDA takie szybkie, wiadomo o tym od kilku miesięcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 gog.com rozdaje za darmo Alien vs Predator Classic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 BOOOOM!!!Wiedźmin 2 (GOG) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Chętnie Wieśka przygarnę. Chcę się na własne oczy przekonać, czy rzeczywiscie jest tak dobra, lub tak zła, jak słuchy chodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Przypominam, że już można dodawać Payday do konta Steam. http://store.steampowered.com/app/24240/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się