Vezzie Napisano Wrzesień 3, 2018 Share Napisano Wrzesień 3, 2018 @Chief To ja bym chętnie przyjął 1 godzinę temu, Chief napisał: Psychonauts @Youkai20To w sumie ja bym prosił. Mogę sprawdzić czy jeszcze działają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 To ja poproszę o: Auto Age: Standoff Battle Riders Offensive Combat: Redux! Tumblestone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Będę wdzięczny za Okhlos, jeśli nikt tego nie chciał. Oddaje Shadow Tactics: Blades of the Shogun i Oxenfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 5, 2018 Share Napisano Wrzesień 5, 2018 6 godzin temu, Barrfind V. napisał: Shadow Tactics: Blades of the Shogun Z chęcią przygarnę o ile jeszcze jest do przygarnięcia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 12, 2018 Share Napisano Wrzesień 12, 2018 Kopia Wiedźmina: Edycji Rozszerzonej i paczka kart do Gwinta za darmo na GOG-u! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 12, 2018 Share Napisano Wrzesień 12, 2018 2 godziny temu, Lucas napisał: Kopia Wiedźmina: Edycji Rozszerzonej i paczka kart do Gwinta za darmo na GOG-u! A gdzie bo nie widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 No właśnie, gdzie, bo ja tam wiedźmina za 29,99 widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 13, 2018 Share Napisano Wrzesień 13, 2018 35 minut temu, ATIMKOS napisał: No właśnie, gdzie, bo ja tam wiedźmina za 29,99 widzę Znalazłam sama TUTAj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 14, 2018 Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Dnia 12.09.2018 o 22:59, Uszatka napisał: A gdzie bo nie widzę? 21 godzin temu, ATIMKOS napisał: No właśnie, gdzie, bo ja tam wiedźmina za 29,99 widzę Wchodzisz na GOG-a, następnie na strona sklepu dla Gwinta i masz tam obok OFERTĘ darmowej beczki z kopią Wiedźmina: Edycji Rozszerzonej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 Do oddania: Street Fighter x Tekken Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 @Triste Cordis - CD-Action się kupiło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2018 1 minutę temu, Youkai20 napisał: @Triste Cordis - CD-Action się kupiło? Nie. Byłem Januszem i zakosiłem zdrapkę gdy nikt nie patrzył. Mam rozumieć, że chcesz tę/tą grę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 @Triste Cordis Nie, nie, ja też kupiłem Ale ja "w razie w" mogę spokojnie podjumać zdrapkę, bo Janusz to ja się faktycznie nazywam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 @Youkai20Temat istnieje do oddawania albo brania kodów, nie chwalenia się czy kupiło się CD-Action czy zajumało zdrapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Wrzesień 25, 2018 Share Napisano Wrzesień 25, 2018 @PervKapitan Spokojnie, napisałem że kupiłem, więc nie chcę kodu od kolegi Triste. Tyle (nie ma co robić off-topu). 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 A ten SFxT ma jakieś DLC czy "łysy"? Bo w sumie samą grę to mam, ale jeśli ma jakieś DLC, a nikt inny nie chce to bym wziął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 (edytowany) 20 godzin temu, Triste Cordis napisał: Street Fighter x Tekken To jak nikt nie chce i nie ma żadnego DLC dla @ATIMKOS to mogę wziąć Przy okazji mogę komuś oddać kod steam do Warhammer 40,000: Space Marine. Edytowano Wrzesień 26, 2018 przez Vezzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2018 4 godziny temu, Vezzie napisał: To jak nikt nie chce i nie ma żadnego DLC dla @ATIMKOS to mogę wziąć Przy okazji mogę komuś oddać kod steam do Warhammer 40,000: Space Marine. To tylko podstawka. Gdyby było z DLC, to CDA by się tym pochwaliło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 3 minuty temu, Triste Cordis napisał: To tylko podstawka. Gdyby było z DLC, to CDA by się tym pochwaliło Bo pisali coś o 50 postaciach, a tyle jest z postaciami dlc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2018 11 minut temu, ATIMKOS napisał: Bo pisali coś o 50 postaciach, a tyle jest z postaciami dlc Aha, nie czytałem. To co, podesłać ci ten kod? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 26, 2018 Share Napisano Wrzesień 26, 2018 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Aha, nie czytałem. To co, podesłać ci ten kod? A poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2018 (edytowany) Uwaga, kod na Street Fighter x Tekken jest nadal do oddania. Nie wiem jednak czy zadziała. Edytowano Wrzesień 30, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 15 godzin temu, Triste Cordis napisał: Uwaga, kod na Street Fighter x Tekken jest nadal do oddania. Nie wiem jednak czy zadziała. No to jak mówiłem mogę go wziąć jeśli można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 Poproszę o Zanzarah: The Hidden Portal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 30, 2018 Share Napisano Wrzesień 30, 2018 1 godzinę temu, Sonic Song napisał: Do oddania mam Street Fighter X Tekken Zanzarah: The Hidden Portal Zniżka na Logitech G403 Prodigy Wriless Street Fighter X Tekken poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się