Jump to content

Przypowieść o Kicku Paskowanz [Oneshot][Random][Comedy][Crossover]

Recommended Posts

TAK! To jest random jak nie wiem co. Miałem okazję czytać przedpremierowo i mocno polecam poczytanie. Fic jest krótki, jednak zdecydowanie warto poświęcić mu te góra 5 minut xD Bo jest rozbrajający. Tak po prostu.

• Upvote 1

Nie, no cholera jasna! Na zacny plot Molestii, Dolarze! To było najdziwniejszy a zarazem najśmieszniejszy tekst zdołałem odnaleźć! Cud, miód i malina! Idealne! Jak kolega Bester rzecze, końcówka gromi wszelkie zasady normalności... 

Doskonałe - Vercio aprobuje! 

I tak trzymać ;3

Guest Iluzja Pie

Gratulacje, treść krótka i poprawna, humor na swój sposób taki, jaki lubię. Piękna narracja kojarząca mi się z ,,Kali jeść, Kali pić" i powtarzam poprzedników, końcówka rozwalająca. 

Miałem przyjemność czytać przed zamieszczeniem, oraz słyszeć wersję orginalną na meecie Zgorzeleckim w wykonaniu Dolara i w obu przypadkach bardzo mi się podobało.

Zdecydowanie polecam :fluttershy5: .

A tym którym nie podoba się... cóż pozostaje uciąć część ze wstydliwa choroba

(Może jestem inny, ale nie mogę z komputera w pracy sprawić by ten post nie byłcytatem. Oh well....)

Edited by Fisk Adored
  • Upvote 1

• 4 weeks later...

W życiu nie czytałem czegoś podobnego. Zaiste, mocnoś mi humor poprawił. Aż mi się przypomniało, jak kolega z lektoratu po hebrajsku śpiewał. Potem na polski przekładał a ja wciąż nie wiedziałem o co chodzi. Przyjemnie było zapoznać się z tym literackim eksperymentem i specyficznych żartów tamtych lat próbkę mieć na piśmie. W sumie rep sprawiedliwie się należy.

Miskof nagrał coś z moich wytworów.... O ................[Tu wstaw dowolne wyrażające dziką radość inwektywy]. Teraz to ego poszło w górę i mogę się oficjalnie puszyć :yay:.

DZIĘKI!!!!

• 3 years later...

Wykopalisk ciąg dalszy.

:spike::spike:

Będzie to jedynie powtórzenie za pozostałymi: Końcówka wymiata.

Tylko tyle i aż tyle. Czemu trzeba się tak głęboko grzebać, żeby znaleźć coś tak pięknego? Jestem ciekaw, czy gdzieś głębiej są inne ponifikacje kawałów.