Artiem Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Ale w pozytywnym znaczeniu? Pamiętaj że to plastik Mi się strasznie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Chodziło mi jedynie o figurki kucyków. Sam jestem kolekcjonerem, więc nie potrzebuję tłumaczenia. Jesteś kolekcjonerem i nie rozumiesz, jak mozna kolekcjonować? oO *mindf..k* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Efekty wymiany figurkami na tym forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Ktoś chce buty z kolekcji Chrysalis? ;D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Gwiazdkowe prezenty Edytowano Grudzień 27, 2013 przez OttonandPooky 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Gwiazdkowe prezenty Zazdrość bardzo :< Też chcę pościel...ale wszystkie, które mi się podobają są za małe T^T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Maksymalny wymiar tych pościeli to 160x200 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Toż to ci fajne prezenty Ja posiadam tylko figurkę Applejack z Mc Donald's i jeden plakat formatu A3, który obramowany jest w antyramę i wisi na ścianie (co za duża kolekcja, no comment...) Ale w lutym, bądź marcu, chcę kupić figurkę Pinkie Pie do czesania i inne rzeczy, typu koszulki, przypinki itd. :> Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 U mnie póki co też nie ma szału z kolekcją Jeden zestaw figurek w skład w który wchodzą: Nightmare moon, Rarity, Fluttershy oraz Manticora i węża morskiego ( temu co Rarity dała część swojego ogona, jako brakującego wąsa ). Zamówiłem też oficjalny przewodnik MLP, który wygląda jak księga Twilight o elementach harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Zamówiłem też oficjalny przewodnik MLP, który wygląda jak księga Twilight o elementach harmonii. Co? Jak? Gdzie? Gdzie go znalazłes? Jak go dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Na polskich stronach raczej nie ma szans tego dostać. Kupiłem na ebay-u, wersja angielska (na szczęście to nie problem) bo tylko taka jest, ale bardzo ładnie wygląda. Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Herudin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Na polskich stronach raczej nie szans tego dostać. Kupiłem na ebay-u, wersja angielska (na szczęście to nie problem) bo tylko taka jest, ale bardzo ładnie wygląda. Jak to się nazywa, bo nie wiem jak to znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 The Elements of Harmony Guidebook Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Moja kolekcja wczoraj osiągnęła przyjemną wielkość 210 kucyków ^______^ Byłoby 212, ale Zły Królik jest czasem dobry i dwa dał w prezencie :3 No i nie liczę 2, z których robię customy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Meh, uroki panoramicznych zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingaga Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Jak się już poznaliśmy to pokażę Wam jakie kucyki posiadam:http://fotoo.pl//out.php?i=683112_image.jpg Mam jeszcze Rarity Shine Bright, ale stoi na innej półce ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Gwiazdkowe prezenty Ta pluszowa Pinkie jest świetna! The Elements of Harmony Guidebook Dzięki ci, dobry człowieku *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Dzięki ci, dobry człowieku *.* Ależ proszę Jak dla mnie ten przewodnik jest najciekawszą pozycją wśród przedmiotów z MLP. Szkoda, że nie w Polsce tego nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 A co w tym przewodniku się znajduje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Wszystkoooo... A tak na serio, to wklep nazwę z google images i wyświetli ci się parę stron zeskanowanych czy coś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Informacje o postaciach, teksty piosenek, listy do Celestii i więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Książka o której mowa jest dostępna na polskiej stronie, i nie trzeba się bawić z ebayami etc. Osobiście zamawiałam z tej właśnie strony. Musiałam trochę poczekać, bo sprowadzali specjalnie dla mnie egzemplarz, ale było warto Podrzucam linka dla zainteresowanych: http://www.bookcity.pl/A20492255/My_Little_Pony_The_Elements_of_Harmony_Friendship_Is_Magic_The_Official_Guidebook/Brandon_T_Snider Mam nadzieję, że pomogłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Mieć taką książkę to prawdziwa gratka dla prawdziwego fana Ale ta cena jest zaporowa ;C 30-40zł byłbym w stanie przełknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Książka o której mowa jest dostępna na polskiej stronie, i nie trzeba się bawić z ebayami etc. Osobiście zamawiałam z tej właśnie strony. Musiałam trochę poczekać, bo sprowadzali specjalnie dla mnie egzemplarz, ale było warto Podrzucam linka dla zainteresowanych: http://www.bookcity.pl/A20492255/My_Little_Pony_The_Elements_of_Harmony_Friendship_Is_Magic_The_Official_Guidebook/Brandon_T_Snider Mam nadzieję, że pomogłam Dla mnie zamawianie na ebayu jest jak zamawianie na kazdej innej stronie Wiec nie wiem o co chodzi z bawieniem sie. Po za tym z tego co widze to z ebaya krotcej sie czeka na ta ksiazke niz z tej strony. Sorki za brak polskich znakow, cos mi sie porobilo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Dla mnie zamawianie na ebayu jest jak zamawianie na kazdej innej stronie Wiec nie wiem o co chodzi z bawieniem sie. Po za tym z tego co widze to z ebaya krotcej sie czeka na ta ksiazke niz z tej strony. Sorki za brak polskich znakow, cos mi sie porobilo Spoko, broń Boże nie mam nic do Ebaya tylko powiem szczerze, że ja osobiście pewniej się czuję zamawiając przez inne strony. No jakoś tak mam i właśnie z myślą o "takich co tak mają jak ja" podrzuciłam tego linka. P.s. najlepszego z Nowym Rokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts