ZłyKrólik Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) W mojej biedronce też nie ma... ale przed nią stoi wielki namiot to może tam mają... jutro jadę na poszukiwania @^@ Edit: w żadnej pobliskiej (czyt. do 10 km od mojego domu) biedronce nie było śladu po kucykach... :( Ale za to z nudów powstało zdjęcie wszystkich (tak mi się wydaje choć nie mam 100% pewności) moich Pinkie: Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Dobra koniec urodzin. Łupy to blind Pinkie Pie i Pinkie Pie w masce do czesania (Oto dla chłopaków. Byli tak odważni że poszli do małego zabawkowego sklepu i nie wstydzili się kupić kucyka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Jako, że urodziny blisko to trzeba to jakoś uczcić! Oto prezent dla mnie, ode mnie - Wielka Pinkie Pie (dla porównania wielkości razem z Twilight 30cm) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Jako, że urodziny blisko to trzeba to jakoś uczcić! Oto prezent dla mnie, ode mnie - Wielka Pinkie Pie (dla porównania wielkości razem z Twilight 30cm) Na co jak na co, ale na te mopy to by mi szkoda kasy było... Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Na co jak na co, ale na te mopy to by mi szkoda kasy było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Na co jak na co, ale na te mopy to by mi szkoda kasy było... *wzrusza ramionami* mnie się akurat podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 *wzrusza ramionami* mnie się akurat podobają Cóż, kwestia gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Cóż, kwestia gustu. Jasne Nigdy nie znajdzie się taka rzecz, która się wszystkim podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja to mam ciągle pecha. Jak coś znajdę z mlp to albo są rodzice albo jak jestem sam to ludu są tłumy :( (Za cho*erę przy ludziach nie kupię - chyba przez to że za krótko w fandomie siedze :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ja to mam ciągle pecha. Jak coś znajdę z mlp to albo są rodzice albo jak jestem sam to ludu są tłumy :( (Za cho*erę przy ludziach nie kupię - chyba przez to że za krótko w fandomie siedze :( Co z tego że ludzie ? Niech się gapią co Ci zrobią ? Albo kasjerka Ci nie sprzeda ? Ja raz kupiłam przy mamie blinda. Serio raczej powiedz rodzicom. Powiedz im że to oglądasz kucyki i nie jesteś gejem. Za to z domu Cię nie wywalą, a jeśli naprawdę Cię kochają toto uszanują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -> Z domu cię nie wywalą Ja bym nie była tego wcale taka pewna. Niektórzy ludzie są dość specyficzni. ->Zrozumieją Moi nie zrozumieli tylko wyciągają mi kuce przy każdej okazji, niczym jakąś wielką zbrodnię. I wyśmiewają się ze mnie z tego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Do tego jest osobny temat - a nawet trzy: http://mlppolska.pl/watek/914-akceptacja-codziennego-otoczenia/ http://mlppolska.pl/watek/6969-czy-wstydzisz-się-kucyków/ http://mlppolska.pl/watek/7855-czy-wstydzisz-sie-kupowac-gadzety-kucykowe-w-sklepie/ Cahan - toś pocieszyła i dodała odwagi koledze... Żeby nie było offtopu - do mojej kolekcji ostatnio dołączyła CV Twilight ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ta Twilight mnie przeraża. Wygląda jak taki zły króliczek wielkanocny. A co do kolegi- nie mam dodawać mu odwagi. Sama żałuję, że się bardziej w domu z kucami nie kryłam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Wooow, ZłyKrólik, gdzie ją kupiłaś? CHCĘ JĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Ta Twilight mnie przeraża. Wygląda jak taki zły króliczek wielkanocny. A co do kolegi- nie mam dodawać mu odwagi. Sama żałuję, że się bardziej w domu z kucami nie kryłam. Prawdę mówiąc mnie też. I te dredy... Przednie "nogi(?)" przypominają trochę tego jegomościa: Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Wooow, ZłyKrólik, gdzie ją kupiłaś? CHCĘ JĄ! Na allegro Wyślę Ci linka na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 U mnie skromnie, ale... ...NARESZCIE ją mam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Obrazki nie działają. ^ | Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Ja teraz czekam na tyyyyyle (koło 95) kucyków różnych generacji Jeszcze tylko tyle czekać aż dotrą T^T Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Wczoraj zamówiłem trzy przypinki 56mm i mam nadzieję, że się nie zawiodę jeśli chodzi o jakość wykonania. Oto wzory: A teraz coś z kucykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 W sumie to i ja podrzucę skromną kolekcję Koszulka "trochę", prań już przeżyła Zdjęcia się nie wyświetlają. Polecam vlep.pl bądź tinypic.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 W sumie to i ja podrzucę skromną kolekcję Koszulka "trochę", prań już przeżyła -Edit: Teraz powinny działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 W sumie to i ja podrzucę skromną kolekcję Spoiler Koszulka "trochę", prań już przeżyła -Edit: Teraz powinny działać. Odbijasz się w gitarce :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Odbijasz się w gitarce :3 Damn, nie widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 W sumie to i ja podrzucę skromną kolekcję Koszulka "trochę", prań już przeżyła -Edit: Teraz powinny działać. Ale fajna pluszowa Daring. Skąd masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts