Servant Saber Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Zwykłe mainstreamowe vectory, nic wielkiego.Jakbyś zamówił sobie z WeLoveFine lub Redbubble 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Podobają wam się? Mam w planach kupić jeszcze kilka takich. Pewnie że mi się podobają. Takie koszulki to coś pięknego. Ja mam 2 z Rainbow Dash i 1 ze Spitfire. Chodzę w nich wszędzie(tylko nie do kościoła) Planuje kupić jeszcze kilka z Fluttershy, Pinkie i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zwykłe mainstreamowe vectory, nic wielkiego. Jakbyś zamówił sobie z WeLoveFine lub Redbubble Zgadzam się ..jakbym miała kupować koszulkę to już z jakimś ciekawszym, fajniejszym nadrukiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ja też się "pochwalę" moimi pierdołami. Bajzel jest, malutko mam dosyć, ale najważniejsze, że mam figurkę Sunset Shimmer z EG no i dzisiaj też wzbogaciłam się o dwie nowe figurki z BlindBag, tylko po 8zł w Eleclercu. Zawsze na mnie wypadają albo żółte, albo zielone kucyki o.x Taka tam gazetka "Mój kucyk pony" (UGH), wiem, że dziecinna, ale mamuśka mi ją wczoraj kupiła gazeta ta jest dla małych dzieci, nie dla Bronych, ale co tam, ważne że kucyki xd Ale nie równa się z Broohoof. I taki "Śłit" plakacik z tego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Biblia dla dzieci xD Kuce masz fajne :3 zazdroszę ci SS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Biblia dla dzieci xD Kuce masz fajne :3 zazdroszę ci SS No nic, książka stara xD Dziękujęę :3 ja samej sobie zazdroszczę, myślałam, że tylko w Ameryce sprzedają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Aktualizacja : do kolekcji dołączył BlindBagowe Trixie, Twillight i Pinkie. Nie opłaca się dawać zdjęcia dla 3 kucyków, dam wtedy, gdy się powiększy. Ale mam już dwie Trixie ( 1 duża ) i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Ja mam tylko jednego kucyka. Niedługo postaram się nauczyć szycia, więc możę będę niektórym robiła tuli-prezenty.... Ma ktoś do sprzedania przypinkę, kucyka do czesania albo takiego z Maka? Moim zdaniem kuce do czesania, mają za mało sierści. Wie ktoś ile kosztują te najmniejsze? Poniacze z McDonalda są ładniejsze niż BB. (szkoda, że żadnego nie mam) (VileRaven skąd masz taką ładną Lunę z BB? Sama przemalowałaś?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 przypinkęYatta.pl/drukarnie/AllegroNa forum było jedno wielkie przypinkowe zamówienie, po 1,50zł za jedną przypinkę, ale spóźniłaś się o trzy miesiące kucyka do czesaniaAllegro/zabawkowe/hipermarketytakiego z MakaAllegrosierściWłosów* do cholery... Wie ktoś ile kosztują te najmniejsze?20-29zł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Wczoraj kupiłem BB Applejack, w moim regonie jest mało Bronych więc sporo tego jest w sklepach. Najlepsza była chyba mina ochroniarza, który cięgle mnie obserwował. Aktualnie obsadza ona KM-a na wierzy mojego modelu T-72A PS. Dorobiłem Piegi i czapkę Edytowano Sierpień 15, 2013 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Aktualnie obsadza ona KM-a na wierzy mojego modelu T-72A Ehhh to dlaczego nie dałeś fotki z T-72A i Applejack ? Fajna ta czapka. Edit. Dodane Zdjęcie miałem ale nie chciałem przeładowywać posta jpg-ami Fajny . Bawisz się w modelarstwo ? Jak tak to podeślij kilka zdjęć na pw, chętnie obejrzę. Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Ehhh to dlaczego nie dałeś fotki z T-72A i Applejack ? Fajna ta czapka. Dodane Zdjęcie miałem ale nie chciałem przeładowywać posta jpg-ami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Aktualizacja mojej kolekcji.. 54 sztuki ;> Ile na to wszystko wydałaś pieniędzy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Ile na to wszystko wydałaś pieniędzy ? Kolekcjonowałam to dwa lata .. ...Z tego co obliczyłam to wyszło mi ....1204zł Zdjęcie nie jest aktualne... mam Cadance + nowy BB i ubyło mi czesaną Rarity Edytowano Sierpień 16, 2013 przez OttonandPooky 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Mój pony chłamReszty niefigurkowych śmieciuff nie chce mi się uploadować ;x 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Mi coś przybyło także wrzucam (sorry że widać pół szafki ale nie miałem jak tego zrobić z bliższa P.s Aglecia, ładna kolekcja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 mój status kolekcji to 2 planaty formatu A3 9 przypinek (7 Kucykowych, w tym 1 Clop) 12 BB i pinkie z burger kinga (Doklkadnie to 2 twilight, AJ, berry punch, RD, Rarity, mój OC, lyra, Kinkie pie, zecora, rose luck, pinkie pie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Takie tam na różoffej ścianie ;x Miałam jeszcze jednego BB z designem Twilight ale się gdzieś zapodziała. O,widać mój bajzel pod biurkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Mam tylko 5 BB - Trixie ( ), Flitter Heart, Forsythia, Magnet Bolt, Shoeshine. Wolę wydawać kasę na nieco większe rzeczy. Zarzucę tylko jedno zdjęcie ze swojej recenzji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Takie pytanko. Są jakieś małe naklejki do kupienia? Już tłumaczę o co chodzi.Mniej więcej za 2 tygodnie będę musiał zmajstrować jakąś fajną pocztówkę dla chrześniaka z USA, który 18 września kończy rok. Wiadomo, sam najlepiej by ją porwał, ale pewnego dnia sam przeczyta życzenia, które wysłał mu wujek.Problem w tym, że mendy z poczty polskiej czując grubszą kopertę rozrywają je. Kto wie? Może w środku siedzą dolary. Serio. Brat wiele razy dostał naderwane koperty. Nalepienie trzech sprawi, że nie będą mogły pchać chciwych łap tam gdzie nie powinny. Sprawdzona metoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Problem w tym, że mendy z poczty polskiej czując grubszą kopertę rozrywają je. Kto wie? Może w środku siedzą dolary. Serio. Brat wiele razy dostał naderwane koperty. Nalepienie trzech sprawi, że nie będą mogły pchać chciwych łap tam gdzie nie powinny. Sprawdzona metoda. Jeżeli dobrze zabezpieczysz .... przesyłka nie będzie uszkodzona i jest mała szansa na wyczucie czegoś wartościowego gołymi rękoma....w tym przypadku polecam niezastąpioną kopertę z folią bąbelkową. Jedyne naklejki do kupienia jakie mi są znane ..to z Biedronki za 2.50 ..niestety są one w zestawie z papierem kolorowym do szkoły. Hidoi ma zdjęcie w swoim ostatnim poście opakowania tych kartek do wycinanek. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Kto chce? Jest nawet z 10 Derpy, niestety nie ma tych GŁÓWNYCH antagonistów, jest nawet Whooves, wszyscy chyba są. Widzę, że jednak kupiła/eś tą gazetkę Arktez |D Wyciąłeś kucyki z gazetki, jak mogłeś xD Z Derpy? Ja mam dokładnie taką samą, i nie znalazłam jej. Za to potwierdzam jest Whooves, Trixie, Big Mac, Bracia Flim Flam i Dj-PON3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z Derpy? Ja mam dokładnie taką samą, i nie znalazłam jej. Za to potwierdzam jest Whooves, Trixie, Big Mac, Bracia Flim Flam i Dj-PON3. W sumie to w jakiejś gazetce widziałam Derpy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Co do książeczki "500 naklejek" ...przyznaje szczerze ,że nazwa kusi ..jednak ja jestem z tych wybrednych osób i mnie nie satysfakcjonowałyby naklejki "screeny" z serialu. Sama byłam ciekawa tego.. jednak zawartość mnie bardzo zawiodła...Tak jak już napisałam naklejki to w większości screeny ...ni to ładne...ni to praktyczne (prostokątne)..nie nadają się moim zdaniem na ozdabianie jakiś kartek urodzinowych czy listów. Zapalony kolekcjoner byłby zadowolony ,ale dla mnie nic urokliwego .. Za 16 zł wole sobie już kupić BB i jakieś dobre ciastko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Co do książeczki "500 naklejek" ...przyznaje szczerze ,że nazwa kusi ..jednak ja jestem z tych wybrednych osób i mnie nie satysfakcjonowałyby naklejki "screeny" z serialu. Sama byłam ciekawa tego.. jednak zawartość mnie bardzo zawiodła...Tak jak już napisałam naklejki to w większości screeny ...ni to ładne...ni to praktyczne (prostokątne)..nie nadają się moim zdaniem na ozdabianie jakiś kartek urodzinowych czy listów. Zapalony kolekcjoner byłby zadowolony ,ale dla mnie nic urokliwego .. Za 16 zł wole sobie już kupić BB i jakieś dobre ciastko. Ja te Screeny nawet dasłam na plus, zresztą tam są tweż ozdobne, normalne. U mnie kosztowało 19.90 Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts