Arashel Jajir Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witam, Po długim pasywnego obserwowania fandomu postanowiłem założyć konto na tym forum. Sam nie wiem, co mnie do tego nakłoniło, szatan, truskawka czy inny pieron. Fakt niezmienny, konto założyłem i postanowiłem się wam przedstawić. Jestem Mateusz,o internetowym imieniu Arashel bin Jajir ihm Omad Ahad. Kolejny trudny nick do zapamiętania. Mam piętnaście lat. Same kuce oglądam już około trzech lat. Wiąże się z tym historia, o której nie opowiem. Interesuję się muzyką, sam trochę tworzę. Rock, Metal, lata 80' i 90'. Lubię też pisać, raczej smutne opowieści. Byłem na ostatnim meecie, taki niski chłopak w niebieskiej koszulce z szóstką i księżniczkami, czarnej bluzie z obrazkiem z różnymi kapelami rockowymi, to jest T.Rex, David Bowie, Led Zeppelin,Queen... Ulubiony kuc ? Fluttershy i Rarity. Ale bardziej Fluttershy. Tak więc witam i mam nadzieję, że razem będziemy się dobrze bawić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! ~Korniszon Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ohai. Czemu jakiś arabski nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj Można podejrzewać truskawkę,truskawki to inna postać szatana,uwierz w to Lubisz zimne klimaty? Co sądzisz o Islandii i innych krajach Nordyckich? Lubisz Anime? Odwiedź też czasem off-top~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Hellou. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Like a diamond in the sky. Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj i baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 *Zajada się odgrzweanym w mikrofalówce mięsem węża* Witaj, baw się dobrze... Mmmm... Smaczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja Ci dam szatana! †! Szczęść Boże :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witamy serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, Zamierzasz może opublikować swoje prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Witaj na forum!Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Haj! Masz gwarancję dobrej zabawy! *o ile nie będę głodna * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Witaj na forum, przybyszu ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Zdrawstwuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Czy mam zamiar opublikować swoje prace ? Muzyczne, nie wiem. Opowiadania i dłuższe formy, tu też nie wiem, bo cóż, nieśmiały jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 W Assasin's Creed grałem, ale fanem nie jestem. A czemu pytasz ? A propos zimnych klimatów, lubię, owszem. Lubię zimę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Witaj Poniżej masz hug z mojego ulubionego anime Można podejrzewać truskawkę,truskawki to inna postać szatana,uwierz w to Nie obrażaj moich przyjaciółek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Nie obrażaj moich przyjaciółek Oh, ale ja też lubię truskawki ale prawda jest bolesna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Oh, ale ja też lubię truskawki ale prawda jest bolesna... Aha...idę powiedzieć "staruszce",że jest szatanem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się