pozaj Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Wrocław Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Katowice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZombiekillerPL Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 ZombiekillerPL - Bytom C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Brony - Częstochowa PS Jestem nowy, witam wszystkich forumowiczów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Toruń , województwo kujawsko pomorskie . Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Colorful Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Rzeszów (Podkarpacie) ;-; Edytowano Sierpień 6, 2013 przez Miloszu_xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Zgierz (Łódzkie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cordian Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Chełm, Lubelskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Drugi raz piszę: Malbork, pomorskie. Możesz dopisać do Gdańska, choć bliżej mam do Starogardu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trollejbus Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Gdynia, Pomorskie Wiem, że jestem którąś osobą z kolei, która na to narzeka, ale ponarzekać zawszę można: Szkoda, że nikt tej listy nie aktualizuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMoon18 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 mazowieckie-Grodzisk Mazowiecki Brony | MLPFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Jest ktoś w stanie edytować ten post? Jak rozumiem autor zniknął? Dopisanie do listy kilku bronies/pegasis żeby było dodatkowo alfabetycznie to nie problem, do końca tygodnia pewnie dałbym radę to zrobić z nudów . Tylko czy jest możliwość podczepienia tego pod stronę główną, bo ja się namacham a okaże się że bez sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 W razie czego jeżeli nie ma już aktualizacji w tym Wątku to można zawsze nowy założyć. Tylko niech ktoś ogarnięty to zrobi. A w temacie: Mazowieckie Raszyn - FlutterFan Albo możesz mnie podwarszawe dopisać... A może i tu i tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Sosnowiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Bielsko-Biała, śląskie. Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Rozzy3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Nie wiem czy pierwszy raz czy drugi pisze ale Lubartów Lubelskie. Możesz dodac do Lublina. Acz kolwiek nie wiem czemu Lubartów iest dopisywany do Lublina gdyż miasto liczy 460 lat i ma ponad 25 tyś mieszkańców i gdybyśmy mieli troche więcej mieszkańców i powieszchni to Lubartów byłby stolicą województwa. Sorry za off-topa ale musiałem jakos zareagowac Edytowano Sierpień 16, 2013 przez mr_dragoon97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Turek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 mnie można do Legionowa dopisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Łódź Jeżeli uda mi się zrealizować plany to odnowię wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Możesz mnie dopisać do Skierniewic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Nowy, aktualizowany temat: http://mlppolska.pl/watek/7625-gdzie-mieszkamy-reaktywacja/ Edytowano Październik 8, 2013 przez Darek112 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Czy mieszka ktoś bliko Skierniewic lub Tomaszowa Mazowieckiego??? Ja mieszkam w Skierniewicach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Wielkopolskie, Kalisz. okolica co prawda ale oj tam oj tam Ktoś też jest może z Kalisza albo okolic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 DolnoŚląskie, Jelenia Góra najblisze miasto to Wrocław Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się