Atlis Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Brony , Oświęcim , Małopolskie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draderix Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Brony, Góra, Dolnośląskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKoosiarz Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Czas się wpisać Lubuskie-Gorzów Wielkopolski wita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanXor2k12 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Bytom (Śląsk) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Podlaskie-Dąbrowa Białostocka.Czekam na zapisanie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Brony, Poznań (dokładniej to pod, ale to szczegół ), Wielkopolskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 darkangelPL a mógłbym wiedzieć gdzie dokładniej, bo też mieszkam pod Poznaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Rosnówko, kierunek na Wrocław drogą krajową nr 5 (chyba, nie znam się na nazwach dróg), trzecia wieś od Poznania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sienny Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Witam witam, brony, Śląskie, Zabrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Lunań wita ....................... i Poznań też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multiszymen Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 aaa, spoks, ja mieszkam w stronę Gniezna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Pegasis, Kraków, małopolskie O, jak widzę jednak ktoś tu jest z Krakowa,a już myślałam że tylko ja w całym mieście lubie kucyki XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 warszawa-Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Niech ktoś zaktualizuje listę w pierwszym tamacie... Prawie 2 miesiące temu napisałem, że jestem z Brzegu, a dalej mnie tam nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Legnica(Dolny Śląsk) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Niech ktoś zaktualizuje listę w pierwszym tamacie... Prawie 2 miesiące temu napisałem, że jestem z Brzegu, a dalej mnie tam nie ma... ps mnie także nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Niech ktoś zaktualizuje listę w pierwszym tamacie... Prawie 2 miesiące temu napisałem, że jestem z Brzegu, a dalej mnie tam nie ma... ps mnie także nie ma Po prostu Ziomisz nie ma czasu na to, aby uzupełnić wątek... A po za tym już trochę dużo się tego zebrało i wątpię czy by mu się chciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EQUS Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Ja z Jerzmanek koło Zgorzelca (jakby kto nie wiedział to na dolnośląskim) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Mydlak - Puławy Lubelskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Zgorzelec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 A jo żech był z Lubania (Dolny Śląsk), a tyraz żyjem w Racocie (wiocha w Wielkopolsce)... A teraz bardziej przystępnie... Mieszkałem w Lubaniu, a po przeprowadzce jestem tu gdzie jestem, czyli na odludzi (bez zasięgu i z lipnym internetem! ), a dokładniej w Racocie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Żywiec (tak tak, tutaj produkujemy browar ) czyli takie małe, 30 tysięczne miasto na śląsku, 20 km na południe od Bielska - Białej ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Mapa zaktualizowana: http://goo.gl/maps/8U5qG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadance Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Księżniczka Mi Amore Cadenza -> Nadchodzi z Warszawy ! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Uaktualniłem także listę z pierwszego posta wątku. Teraz wybaczcie, idę łyknąć pigułki bo po przejrzeniu ponad 20 stron tematu mi się we łbie rypie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się