Sue Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Bieruń ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Grudusk, ale można mnie podpiąć pod Ciechanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamerK Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Szczecin :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Częstochowa c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Chrzanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Chciałam dodać że jestem pegasis, ale nie umiem zmienić z brony na pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 dajesz panel użytkownika -> edytuj profil i zamieniasz płeć z mężczyzna na kobieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soonrise Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Prosiłbym o dopisanie mnie jako dumnego mieszkańca miasta, którego nie ma na żadnej mapie pogodowej. Pozdrowienia z Łodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CodyNighthaven Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Pewno słyszeliście o mafijnym mieście zwanym Wołomin... a jak nie, to już usłyszeliście A zatem mieszkam w Wołominie, takie miasteczko niedaleko Warszawy. Oby ktoś był stamtąd... Ach, rozmarzyłem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Poznań, Pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Międzyrzecz i tak mało kto wie gdzie jest na mapie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Rybnik na śląsku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Warszawa. Ale pochodzę z Olsztyna. Od kiedy zacząłem studia, jeżdżę ciągle od jednego do drugiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Hmm zapomniałem tutaj sie zameldować. Szczecin od urodzenia^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 O, nowi z Zachodniopomorskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 O, nowi z Zachodniopomorskiego. a Puławy i okolice jakoś tak pusto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nokachiki Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Katowice/Nokachiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nifel Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Mieszkam i studiuję we Wrocławiu, a pochodzę z Żywca (koło Bielska-Białej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Piechcin? Wioska koło Torunia i Inowrocławia ;] I Jestem Pegasis ale nie wiem co zrobić żeby pisało "Pegasis" pod nickiem ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunrise Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Wellingborough, Northamptonshire, UK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki.ceausescu Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Niki/Brony Łódź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Skórzewo, tuż koło Poznania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Więc dinokuba, mieszkasz koło mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alanthorn Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Również Łowicz województwo łódzkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Czemu mnie nie dopisano pod Ciechanów? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się