Mati9319 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 A ja mieszkam w województwie mazowieckim w miastowsi (xD) pod nazwą Kobyłka Pewnie nic Wam to nie mówi, to dodam jeszcze, że Kobyłka sąsiaduje z Wołominem. Kojarzycie? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 A ja mieszkam w województwie mazowieckim w miastowsi (xD) pod nazwą Kobyłka Pewnie nic Wam to nie mówi, to dodam jeszcze, że Kobyłka sąsiaduje z Wołominem. Kojarzycie? xD Haha, a myślisz, że ktoś Osięciny kojarzy? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Dopisz mnie do Radomia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Ej, Ziomisz czy ktoś tam - poukładajcie to może alfabetycznie? Wygodniej chyba by było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Wspaniały Matjas zapisuję się jako Brony z Bytomia miasta Srebra i Stali ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Najlepiej by było jakby się poszeregowało alfabetycznie wg województw. Właściwie... mogę to sam zrobić. A najwygodniej by było nanieść znaczniki na mapę Google'a ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Śląskie- Katowice Brony | Zniszczyciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Dziś zamierzam zrobić woj. alfabetycznie i potem miasta alfabetycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 jeszcze rainbow.man pegasis z Zielonej Góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nox Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Nox - Warminsko-mazurskie Braniewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Vanadiss - Skawina, Małopolskie. Skoro już mowa o innych znajomych Bronies i Pegasis - jeden BYĆ MOŻE się tu zarejestruje, a me szczęście jest z tegoż miasta. Drugi (O ile nie jest fałszywym Bronym, co jak na razie mało co na to wskazuje, gdyż ciągle nuci "Winter Wrap Up" ze złym akcentem D:) zaś jest z Krakowa, ale też nie wiadomo, czy odkryję ową jasną stronę internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Tak jak napisał Czarek. Suchedniów!!! W naszej metropolii znajdzie się jeszcze trochę bronies i pegasis, aczkolwiek raczej nie przesiadują na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Przecież ty już jesteś na liście xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Dopisajta - Szuwaks, Lamożerca, Wojxar, Warmen - Puławy, Lubelskie. (akurat jestem z Żyrzyna, ale mam 20 min drogi do Puław.) I myślałem, że sami jesteśmy, a tu proszę... EDIT: Dopisz jeszcze RWnajki. Też Puławy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 unkindangel, Pegasis, Gdańsk! Swoją drogą, nie wiedziałam, że FreeFraQ mieszka niedaleko (no, powiedzmy) mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Kto pozwolił mnie umieścić? Ale niech zostanie. I dodajce Geledrina do podlaskiego, Białystok. I Lukiego. On tam chyb się uczy i/lub mieszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 K0zioł ja pozwoliłem sobie cie umieścić. Skoro ujawniasz swoje położenie to się dziwisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Ziomisz trochę się pomyliłeś Rawa Mazowiecka jest w woj.łudzkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Tisosek, brony, śląskie, Mysłowice!! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 RedBalance12 to nie ja tylko Wikipedia Zmienione ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 ok sorry trochę mnie poniosło ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Warszawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Olsztyn...to już nas chyba z czterech będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Salmonella > Bytom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 Siewca YI - Dąbrowa Górnicza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się