Xyz Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Jadenkaiba wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Zarówno, jak post Xyzia mnie zachwycił, tak ten niżej zdemotywował do podziemi. Nigdy nie lubiłem Atomówek, a to... To... To jest przegięcie pały. A fuj, able, a purge the unclean! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Ale nie są takie złe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Dashie jako atomówka jest jeszcze jako taka. Rarcia i Flutti wyglądają okropnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Wow powyższy art jest super no ale to też może sie spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Damn, ten wymiata! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 Te atomówki mi się nie podobają. :( Xyz - Ta RD jest Epicka To teraz coś z Fluttershy. Niektóre może były ale co tam: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Nie przepadam za humanizacjami, ale całkiem fajnie wyglądają te Fluttershy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 A ja znalazłem taką małą paczkę z mane6 i paroma innymi Autorem wszystkich jest saphire1010 chyba nie było ale nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Zwłaszcza ten z lekarzem jest ciekawy - jeszcze nie widziałem takiego ujęcia odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Są świetne . Moim skromnym zdaniem najlepszy jest spike i RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 6, 2012 Autor Share Napisano Maj 6, 2012 Ta, ciekawa scena z RD i doktorkiem. A co sądzicie o tym: źródło Zobaczcie większy obrazek TU źródło Zresztą to jest jakiś gość z Polski i teraz przypominam sobie że o nim pisaliście wcześniej. Tak czy siak fajne prace. Ciekawe czy jest zarejestrowany na tym forum, jeśli nie to dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Ta RD jest super taki mały skate . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Zgadzam się, RD świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruou Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Ja tam lubię humanizację, ale nie wszystkie. Najbardziej mi się styl Anime podoba, czasem zdarza mi się coś rysować. Najgorzej jak np.Twi albo Rarcia mają swoje rogi mimo humanizacji, tego nie cierpię! A tu taką Pinkie znalazłem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 A co myślicie o tym szkicu? źródło Mi osobiście się podoba. Znalazłem jeszcze art o Chrysalis, tylko że z nią jest taki problem że ma podziurawione nogi. Ktoś kto chce zrobić z nią humanizacje staje przed wyborem - podziurkować ręce i nogi czy suknię - osobiście wolę podziurawioną suknię niż kończyny. link do autorki A wy co sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ta pierwsza Chrysalis jest cool. ta druga mi się nie podoba, wydaje się być taka delikatna i zupełnie nie wygląda na czarny charakter, nawet mimo wężowych oczu, tym bardziej, że spojrzenie ma zagubionej księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Mam takie same zdanie jak pegasis wyżej, pierwszy rysunek znacznie lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Osobiście lubię niektóre humanizacje. Ale nie pasuje mi np. przedstawianie Twilight/Rarity z rogiem lub Rainbow/Flutter ze skrzydłami. Humanizacja to humanizacja Co do rysunków to zdecydowanie lepszy jest pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Humanizacja powiadacie? Nie mam nic przeciwko, aczkolwiek podobnie jak Amolek nie uznaję żadnych opcji pośrednich. Kuc to kuc. Ludź to ludź. Przepraszam, jeśli zniszyczyłem czyjś światopogląd. A dobrą humanizacją nie pogardzę. Myślę, że to całkiem ciekawa forma wyrazu artystycznego związana z naszym serialem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Zhumanizowaną Chrysalis bym nie pogardził, nawet jeśli byłaby równie "zua". I przyznaję rację, pierwsza Chrysalis jest perfect.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Humanizacja fajna rzecz... oczywiście, jak autorzy to robią porządnie ;P I chociaż to nic nowego, to ogólnie można sobie pooglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ja raczej za humanizacjami nie przepadam ale jeśli trafią się jakieś naprawdę dobre to miło jest zawiesić na tym oko. Co do Chrysalis to również twierdzę, że pierwszy rysunek jest o wiele lepszy niż drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts