Fragin Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 - Dziewczyny... znaczy... chłopaki... znaczy... eh... - skołowana tokiem swoich myśli Apple Bloom aż przysiadła.- Jakiś kolejny genialny pomysł? - wciąż naburmuszona Sweetie spojrzała spod byka na swoją koleżankę.- Oj, daj jej spokój, przecież nie chciała - powiedziała Scootaloo próbując latać.- No dobra, dobra, ale co to za pomysł?- Powinniśmy się jakoś nazwać! Przecież nie jesteśmy już takie same jak byliśmy, więc zasługujemy na nowe imiona!- Takie... ksywki? - zapytała z ciekawością w głosie Scootaloo, na co Apple Bloom pokiwała głową.- Brzmi jak dobry pomysł! - uradowała się Babs Seed.- Ale tylko na czas tej naszej.... przygody?- Zgoda! - uśmiechnęła się Apple Bloom, po czym wyciągnęła swoje kopytko, na którym po chwili znalazły się kolejne trzy - jedno od Scootaloo, jedno od Babs Seed oraz jedno od Sweetie Belle która zrobiła to jednak dosyć niechętnie:- ZNACZKOWA LIGA Z NOWYMI IMIONAMI, YAY! A więc tak, Znaczkowa Liga poszukuje imion dla siebie, które będą odzwierciedlały ich cechy charakteru oraz to, że są... źrebiątkami. Poszukiwania imion zaczniemy od Apple Bloom. Jakie są wasze propozycje? Czekamy na nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Apple BuckPonieważ wierzganie wydaje mi się bardziej męskie (choć trzeba przyznać, AJ jest w tym świetna), niż kwitnące kwiatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Apple Groom ? Tak jakoś pan młody, to nie wiem czy pasuje do końca. Ale imię samo w sobie się rymuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Apple Cydr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Jędrzej. ~Fragin No co ? ~Daffy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Apple Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Apple Core. Wcześniej była kwiatkiem, to teraz może być ogryzkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielona Herbata Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Jako, że moja głowa nie jest dobra do wymyślania, dam taką propozycję - Apple Bow. Dlaczego takie? Pomyślałam o kokardce, jaką ma na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 ~Fragin Pozwoliłem sobie poprawić pewne nieścisłości... (chociaż fryzury już mi się nie chciało, za co przepraszam i mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone... Hahahaha, świetne, gratuluje ~Fragin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Apple leaf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Apple Kid albo Apple Billy Kid ,Yeah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Apple Boom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A może Redkroft - od rodzaju jabłoni? Również ciekawa propozycja ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Może Apple Jam ? Wydaje się dla niego idealne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Apple Stallion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Po dosyć długim zastanawianiu się podjęliśmy decyzję, że najlepszą propozycję na imię dla źrebięcej Apple Bloom podała... GoldenLeaf! Gratulujemy, tak więc... przez ten czas Apple Bloom będzie się zwała... zwał... ym... whatever... Apple Core. Następnie rozpoczynamy poszukiwania imienia dla Sweetie Belle. Jak brzmią Wasze propozycje? Czekamy na nie i chętnie zobaczymy co Wam przyjdzie do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Sweetie Voice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Sugar Chime Też słodki instrument Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Ten obrazek... Voice. Jak X-Pony z mojego fanfica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Bardzo dziękuję moja ulubiona klaczka, ulubiony ogierek, whatever... Ogryzeczek A dla Sweetie... Może Sweeter Bill (bo William) Edit: Lepiej Stevie Bell! Tak. Bo Steve. Chyba dobrze napisałam... A e na końcu nie ma, bo tak. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez GoldenLeaf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Sweepy Bell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Creepy Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Witamy, postanowiliśmy, że najlepszą opcją będzie Sweetie Voice, a był to TRUDNY wybór, między tyloma fajnymi propozycjami Cóż GRATULACJE Daffy A zatem nadeszła kolej na tego ogiera, czekamy na Wasze propozycje imion dla niego POWODZENIA xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Scooteroll Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Guntherloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts