Ohmowe Ciastko Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Dlaczego bez włochatych myśli? Przecież one są najlepsze A tak swoją drogą - ilokrotne Sonic Rainboom umie ona wytworzyć? Ej, ja nie siedzę na forum Actionum(chociaż kiedyś przez krótki okres to robiłem) i nie sądzę o sobie jak o sztywniaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 A tak swoją drogą - ilokrotne Sonic Rainboom umie ona wytworzyć? Słyszałem o bodajże sześcio-krotnej sile zwykłego ale ponoć odbiło się to w kilku innych wymiarach, np takim grzybkiem w Japonii w latach 40-tych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Ziew.http://www.wikihow.com/Be-Funny Masz, ucz się robić rzeczy z których da się śmiać, może coś ci to da O ty szczwana bestio Ja już myślałem, że coś jest na serio nie tak jak nagle dałeś/łaś mi do zrozumienia, że nawet nie chce Ci się zapoznać z moimi poprzednimi ocekami = ergo, ta dokładność Ciebie w ogóle nie interesuje Tym samym - piękna eliminacja własnych argumentów, koncertowo pozytywnie - a już myślałem, że piszesz serio a to tylko okazał się taki kiepski troll Zazdrość Zazdrość przez Ciebie przemawia Polać cydru prawie się nabrałem Co do stronki - ależ dziękuję, na pewno się przyda kiedy będę musiał się w przyszłości użerać z podobnymi próbami wyprowadzenia mnie z równowagi i przy kiepskich trollach. Swoją drogą ciekawa sprawa, że podsyłasz mi takie poradniki. Czyżby był to dowód na to, że sam/a potrzebujesz takiego tutoriala aby Twoje argumenty były z polotem? Neeee.... raczej nie. Jesteś osobą nie zdradzającą płci i ukrywającą się pod postacią 7 latka, który wie jak cisnąć riposty i nie śpi o godzinie 1 w nocy - swoją drogą fakt, czas spać Ogólnie dziękuję Uśmiałem się a i Goose też się uśmiał Zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=Z_dZw1iBWL0 Tak by the Way między nami wszystkimi Zobaczcie jaki fajny eksperyment. Mało jaki dobry ocek ma więcej komentarzy niż na 1 stronę a starczy, że się taką falę wywoła i temat się kręci Edytowano Lipiec 7, 2013 przez Ruhisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Dość... ciekawy ocek. Cenię sobie "kreatywnych" ludzi. Jak dla mnie całkiem ciekawe i śmieszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jestem na nie. toto mi wygląda zbyt jaskrawie, no i alicorn. Gdzie OC dla hejtu, tam i konieczny bullshit. Hejtujemy! E tam... i tak lepsze niż większość tutejszych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Mi się nie podoba. Już takie normalne OP gdzie autorzy nie wiedzą jak bardzo OP jest ich Oc są lepsze. To jest robione na taki dziwny odwal. Mogłeś zrobić to z takim sercem. Żeby brzmiało to jak takie nieświadome OP. Ps pewnie nikt nie wie o czym mówię, ale takie me zdanie ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Over Poweria na prezydenta! Czegoś tak zrytego dawno nie czytałam. Zwykle to bym zhejciła ale to jest tak debilne ze az śmieszne. Jeszcze niech strzela laserami z oczu i tęcza wylatuje z jej tyłka. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Beznadzieja. Nie mieszka w Ponyville. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Beznadzieja. Nie mieszka w Ponyville. Ona mieszka wszędzie naraz. ^^ Ale w tej postaci brakuje mi czegoś... Wiem! Czy ta postać potrafi zmieniać się w lazurowe krzesło zbudowane z ciał martwych szopów poległych w Bitwie o Yavin? Jeśli tak, to moja ocena będzie na poziomie over 9000 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Wiem! Czy ta postać potrafi zmieniać się w lazurowe krzesło zbudowane z ciał martwych szopów poległych w Bitwie o Yavin? Jeśli tak, to moja ocena będzie na poziomie over 9000 Ermmm... Specjalny talent: Ona potrafi wszystko :C A co do samego OCeka, powiem tyle: 100% Damikkos Approved Edytowano Sierpień 6, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 W ogóle odkryłem ostatnio tajemnicę tych upałów. To nie słońce. To my opalamy się w blasku awesomowości Over Powerii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Mogłeś dać jedno skrzydło anioła a drugie demona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Też tak potem pomyślałem Może pojawi się w części drugiej: "Over Poweria Stikes Back" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 ten Ocek że tak powiem "Jak z Mrożka" - czysty absurd i nedorzeczność, brakuje jeszcze tylko "Mrożkowskiego" czarnego humoru, alee i tak Można z nią isć w "Tango" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Przydałoby się zrobić jej złą wersję najgorszą, najgroźniejszą, mrożącą krew w żyłach, wysysającą kucykowe dusze, demoniczną, potężną, strzelającą kolcami i siekierami *tutaj wstaw imię, którego nie chce mi się wymyślać*! OC naprawdę interesujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 *tutaj wstaw imię, którego nie chce mi się wymyślać*! Może... Hmm... Ultra Epickie Niepokonane Wcielenie Najpotężniejszej Na Świecie Demonicznej Energii Przepełnionej Rządzą Kucykowej Krwi, Której Boi Się Sam Discord. W skrócie - Sam wiesz Kto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Może... Hmm... Ultra Epickie Niepokonane Wcielenie Najpotężniejszej Na Świecie Demonicznej Energii Przepełnionej Rządzą Kucykowej Krwi, Której Boi Się Sam Discord. W skrócie - Sam wiesz Kto. Dobre, dobre ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nazistowskie imiona zawsze są trendy. Kiedyś w D&D wymyślając złego-do-szpiku-kości maga wpadłem na "Hohenstaufen von Totenkopf" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Meh. Faktycznie, Over Poweria mogła by być trochę lepsza. Ostatnio chodziło mi po głowie zrobienie takiegoż OP OCka, a ta siksa trochę ostudziła mój zapał (nie martw się i tak się pojawi). Problem z nią jest taki, że nawet bez napisu, na kilometr widać, że jest to specjalnie przekminiona postać, to odbiera jej dużo uroku. Powinno to być dużo subtelniejsze (a przynajmniej ja bym tak zrobił), a tu wrzucone tak niestarannie wszystko. Niektórzy, co robią na poważnie takie kuce, podchodzą do tego lepiej niż Ty, a w Tobie silny potencjał jest młody padawanie! (Widziałem Brave Winga, więc wiem co mówię) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Brave Wingi to są teraz trzy, tak właściwie Ta postać zyskała już dwa kolejne alter ego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 No Taa Brave Wing - http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2013/217/9/e/brohoof_by_ruhisu-d6gq9xg.png Brave Wing "Sonny" - http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/200/4/a/mareami_vice__brave__sonny__wing_by_ruhisu-d6e2qci.png Porócznik Brave Wing "Corsair" - http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2013/124/3/1/mlp__brave_wing___iron_moon_by_ruhisu-d642nqr.png Hehe tak to wygląda jakby oryginał był aktorem i grał w 2 filmach Eeeejjj this seems logic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Owej cudnej Merysójce przydałby się jeszcze Mhroczny i Bucowaty Gary Stu w roli trulowera piękne, cudne, mjut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Umie spać bez zamykania oczu i nigdy nie mruga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 :crazytwi:Ona szybciej mruga, niż Ty patrzysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr_Lajcikuś Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Na 100% nie potrafi ugniatać ogórków;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts