Arashel Jajir Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Koniec pierwszego pojedynku. Osobiście sam nie wiem, na kogo zagłosuję. Pojedynek był na prawdę ładny. A ten pocałunek na końcu Link do komentarza
Hoffner Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ciekawie było (nawet bardzo). Ja bym to pociągną jeszcze dalej najchętniej, ale no cóż nie można. Daffy my (Ja, ragnar i Unbridle) mamy prośbę do ciebie. Chcielibyśmy żeby można było robić sparingi ze sobą. Za porozumieniem i na zasadach stron walczących. Zorganizował byś coś takiego? Kto się dopisuje do wniosku? Link do komentarza
eragon Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Pytanie w kwestii dyskwalifikacji. Mój przeciwnik od ponad tygodnia nie dał znaku życią, czy to oznacza,że wygrałem automatycznie? A jeżeli tak to czym mam jakoś epicko to skończyć? Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Pytanie w kwestii dyskwalifikacji. Mój przeciwnik od ponad tygodnia nie dał znaku życią, czy to oznacza,że wygrałem automatycznie? A jeżeli tak to czym mam jakoś epicko to skończyć? Jeżeli jest pełne siedem dni, to skończ z nim. Ciekawie było (nawet bardzo). Ja bym to pociągną jeszcze dalej najchętniej, ale no cóż nie można. Daffy my (Ja, ragnar i Unbridle) mamy prośbę do ciebie. Chcielibyśmy żeby można było robić sparingi ze sobą. Za porozumieniem i na zasadach stron walczących. Zorganizował byś coś takiego? Kto się dopisuje do wniosku? Zapewne będą potem walki wolne z kim się chce, jednak na razie skupmy się na turnieju. Link do komentarza
Hoffner Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Ile ma trwać głosowanie? Edytowano Lipiec 22, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czy ruchy typu kusza są dozwolone? Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Kusza chyba nie będzie dobrym pomysłem. Przeciwnik bez tarczy będzie miał zerowe szanse na obronę (chyba, że będzie bawił się w Jedi, co jest idiotyczne i nienaturalne). Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Właśnie o to mi chodzi, gdyż w jednej walce JEDNOROŻCÓW pojawiła się kusza. To trochę mija się z celem, czyż nie? Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Zaraz ogarnę. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 W tej samej walce pojawiły się też jakieś czary, o ile się nie mylę. Takie bardzo ciekawe czary. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 God damn it, what is wrong with them? Regulaminu nie czytali? Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Podejrzewam że nie czytali. Link do komentarza
Hoffner Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Przegrałem. Siedzę i myślę. Czy do walki czysto teoretycznie można było by wystawić hybrydę (by nie użyć słowa mutant) Jednorożca z alienem (film obcy). Mnie interesuje połączenie Koszmaru (koniowaty Z D&D Księga potworów str 89) lub Asperina (koniowaty D&D Księga potworów II str 24) I tu nasuwa się pytanie czy wojownicy muszą być czystej krwi? Bo jeżeli można walczyć elfem, który nie jest człowiekiem tylko humanoidem. To tym też można by było? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Wszelkie mutacje: Over pover: Nie Byleby miało to to róg: Tak. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Chcę się upewnić, czy nie popełniłem błędu/nie złamałem regulaminu. Można używać nakopytnych sztyletów? Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 Większość broni białej mile widziana ! Więc owszem. Link do komentarza
Hoffner Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Większość to znaczy jakiej nie można używać? Proszę o zabronione typy. Bo znam wiele rodzajów broni białej np.: miecz kombinowany ( dwa miecze z możliwością łączenia rękojeści). Wschód oferuje wiele niecodziennych rozwiązań technicznych. Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Hoffner Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 W jednym z pojedynków ludzkich doszło do użycia magii( Tak wiem nie magia tylko psionika, ale wali mnie to), a mianowicie teleportacji. Skoro w innym pojedynku jet-pack jest zabroniony, a w innym z takiego czegoś można korzystać to czy mam rozumieć, że magia jest zakazana tylko u jednorożców. Bo takie wybryki typu pojawienie się za przeciwnikiem to już jednak trochę OP. I co jeśli się to w następnej walce powtórzy? Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Czekam na następne walki, na kolejną porcję emocji. Kiedy przewidujesz rozpocząć nowe pojedynki? Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Jeżeli kaprawy los nie sprawi że meteoryt uderzy w mój dom i pozbawi mnie życia, to jutro przewiduję następne walki. Shiiit, zbyt dużo pracy w domu, mam pewien problem, mianowicie ojciec pozbawiony możliwości wykonywania obowiązków codziennych, mam sporo roboty, see ya soon, jak zbiorę myśli i znajdę godzinkę to porobię te walki, liczę na wyrozumiałość. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jeżeli kaprawy los nie sprawi że meteoryt uderzy w mój dom i pozbawi mnie życia, to jutro przewiduję następne walki. Shiiit, zbyt dużo pracy w domu, mam pewien problem, mianowicie ojciec pozbawiony możliwości wykonywania obowiązków codziennych, mam sporo roboty, see ya soon, jak zbiorę myśli i znajdę godzinkę to porobię te walki, liczę na wyrozumiałość. Czyli zostaje nam czekać. Cóż, troszkę tydzień minął, ale nic. Powodzenia. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Spoko spoko, ledwo starcza mi czas na eventy z Hoffmanem, zacznie się rok szkolny to nadrobię zaległości na forum, pozostaje czekać. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Spoko spoko, ledwo starcza mi czas na eventy z Hoffmanem, zacznie się rok szkolny to nadrobię zaległości na forum, pozostaje czekać. Rozumiem oczywiście, ostatnio godziny zagadkowo znikają z moich dni... . Fajny J.B na avatarze. Link do komentarza
Serox Vonxatian Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Ciekawe czy nowy Avatar będzie kontynuował nasze krwawe dzieło. Link do komentarza
Recommended Posts