Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jestem nieśmiertelny,very big sorry sis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jestem nieśmiertelny' date='very big sorry sis [/quote'] TRIXIE:Oj niech będzie wybaczam Ci. TRIXIE: Żartowałam It doesn't take any effect. TRIXIE: Kurka wodna, mam nadzieje że to zadziała It's super effective. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 TRIXIE:Oj niech będzie wybaczam Ci. TRIXIE: Żartowałam Ty se nie rób takich jaj bo zawału dostanę z nadmiaru emocji Jeszcze 2 godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Hmm...ta postać obok to raczej nie jest Spitfire. Ma inne umaszczenie. A tam z tyłu oprócz Cloudchaser jeszcze zdaje się Raindrops jest Magic Duel będzie epickie, ja wam to mówię. Jeszcze 1 h 30 min...a Trixie ładnie z tym błyskiem czerwieni w oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ty se nie rób takich jaj bo zawału dostanę z nadmiaru emocji Jeszcze 2 godziny Poprawiłem dramatyzm bo tak żeby od razu widzieć co się stanie . Dla Bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 To będzie epic battle w Magic Duel. Nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Dobry efekt wizualny. Jakoś tak ostatnio polubiłam Trixie i mam kilka własnych teorii odnośnie tej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Będzie przedwczesny wyciek odcinka na YT ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Raczej nie, inaczej już by był xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Przy odrobinie szczęścia do północy Phosiq zdąży zrobić napisy i wrzucić odcinek na yt Trzeba będzie mu kiedyś postawić piwo(o ile jest dorosły ) Edit:Trochę słaby wybór czaru - tarcza nigdy nie zabija :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jest, więc możecie mu stawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Na 100% trzeba mu postawić piwo. A jeśli chodzi o to czy jest dorosły.... http://mlppolska.pl/Uzytkownik-PhosiQ--388 Potrzeba więcej informacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ooo.Nie wiedziałem,że on ma gg i konto tutaj...trzeba dodać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Widzę że Trixie zyskuje coraz więcej fanów' date=' super[/quote'] Ja na pewno nie jestem już Antyfanem Trixie,,ale do tego ,żebym ją lubił jeszcze daleko niech pokaże więcej swojej dobrej strony to wtedy może zdobędzie moje serce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Trixie to zuo.Ciekawe,jakby wyglądała opętana Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Trixie to zuo.Ciekawe' date='jakby wyglądała opętana Twilight?[/quote'] Nawet o tym nie myśl , ja bym tego nie zniósł, wolę Twilight taką jaka jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Też najbardziej lubię Twilight xD a najmniej Trixie.Natomiast ze Znaczkowej Ligi uwielbiam Sweetie Belle <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Kolejny fan Twili ^^ Ja tak samo Mietku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Oglądać odcinek! Wielka i Skruszona Trixie hahaha może jest szansa,że zostanie nową przyjaciółką głównej szóstki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 glądać odcinek! Wielka i Skruszona Trixie hahaha może jest szansa,że zostanie nową przyjaciółką głównej szóstki Jest na to wielka szansa, trochę ją zrehabilitowali (przeprosiła). Mam nadzieję na więcej odcinków z Wspaniała i Potężna Trixie . Twixon "hejterze" wiesz co Tirxie by z tobą zrobiła Trixie to zuo. http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9BbRffBCeYw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Twixon Wiesz jak ja Cię lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 I tak bym z tobą wygrał w pojedynku na rogi Przepotężnego i Niezniszczalnego Twixona nikt nie pokona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Twixon Anti-hate-shield is working properly. I tak bym z tobą wygrał w pojedynku na rogi Btw co do nowego odcinka: Sleepless in Ponyville Przy ognisku, Rainbow Dash postanawia podzielić się fantazyjnymi i strasznymi opowieściami, sprawiając że Scootaloo zaczynają dręczyć straszne i wyraziste koszmary. Scootaloo chce pozbyć się koszmarów, ale nie chce, aby inni uznali ją tchórza (fajna ekipa) Na razie tyle mamy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Po obiedzie usunę twoją tarczę :> A co do następnego odcinka - może będzie śnić o tym,że Znaczkowa Liga się rozpadła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Po tym drugim zdjęciu wnioskuje że wyśle wszystkich na Alaskę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się