Lukiner Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 WARNING! WARNING! WARNING! SPOILERY NIE CZYTAĆ JEŚLI NIE CHCECIE PSUĆ SOBIE ZABAWY!! jak w poprzednim temacie który dotyczył sezonu II tak i tutaj uznałem że wszystkie urywki, zdjęcia, wycinki z gazet etc które pojawią się w necie będą tutaj się pojawiać ;p Dyskusja na temat waszych przypuszczeń/spekulacji/marzeń/wizji o tym co by mogło pojawić się w 3 sezonie odbywa się w tym temacie: http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=1358 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 ciekawe co będzie w 3 sezonie a na przykład jakaś nowa mistyczna bron coś w stylu elementy Harmonii na które zdobycie poświęcone będzie z kilka odc i potem okaże się ze to jakiś kucyk lub coś w tym rodzaju i było nie mane6 tylko mane7 ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 wątpię by dodali nowego, można zobaczyć, że wśród mane6 mamy: 2 pegazy, 2 jednorożce i 2 zwykłe czyli dodanie nowego zachwieje tą równowagą. Jeśli już dodać to po jednym z każdej kategorii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 ^ & ^^ takie domysły to dawajcie tutaj: http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=1358 to jest aktualnie miejsce tylko dla przyszłych spoilerów ;p next time poleca % za złe miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 No to ze spoili wiem póki co tyle, że gdzieś w trzecim się przewinie głos Discorda... Aktorowi podkładającemu głos Discorda coś kiedyś się podobno wympsło (czy jakoś tak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/05/season-3-cute-confirmed.html Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Ale spojler! Tego się nie spodziewałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/05/season-3-cute-confirmed.html Yay! Tara Strong element of trolling. Żartuje z/wspólnie z bronies, wrzuca arty z Twilight na twitterze a teraz droczy się z nami i daje nam takie "info" xD Kobieto nie pisz nam o 3 sezonie gdy jeszcze 4 miesiące czekania przed nami ^^ No to ze spoili wiem póki co tyle, że gdzieś w trzecim się przewinie głos Discorda... Aktorowi podkładającemu głos Discorda coś kiedyś się podobno wympsło (czy jakoś tak) John de Lancie na jednym albo nawet na kilku konwentach wspominał o tym że użyczy/ł głosu dla kolejnej postaci w MLP. Może nowy czarny charakter albo jakaś inna ważna męska postać.... ojciec kogoś z mane6 albo dun dun dun Celesti&Luny (to by było twarde ale mało realne tym bardziej ;p). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 W 3 sezonie w 4 odcinku Derpy będzie miała swój własny odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 W 3 sezonie w 4 odcinku Derpy będzie miała swój własny odcinek. Stara plotka wymyślona przez jakiegoś fana, który rozpisał wg. własnych wizji/idei/pomysłów wszystkie odcinki 3 sezonu na wikipedii... i ofc cały ten spis znikną jakiś czas później gdy ludzie zobaczyli to. No chyba że masz jakieś źródło tego info ;p bo odcinkiem z Derpy nie pogardzę. Na ten moment = FAKE ///tia skasowałem posty na temat odcinka o Derpy, bo bez źródła tej informacji nie było sensu rozpisywać się/// Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 No cóż. Zobaczymy, pożyjemy. Mówił mi to kolega o tym odcinku, więc może go jeszcze dopytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 ale fajnie by było bo trochę jej mało czasu poświęcają a w wielu odcinakach się pojawiała i troszkę więcej powinni poświęcić czasu znaczkowej lidze wkońcu jakiś kucyk z nich powinien dostać jakiś znaczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Czasem ten nasz fandom mnie przeraża... W każdym bądź razie http://www.equestriadaily.com/2012/07/eqd-exclusive-partial-season-three.html Specjalnie sprawdziłem czy z tym negatywem jest prawda, a nie ktoś specjalnie edytował i doszedłem do podobnego wniosku. Czyli wiemy, że Twilight powie: "No I Don't". No i w tekście pojawi się Cadence (niekoniecznie jako postać, ale może). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosti Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Wow, to nam bardzo dużo tłumaczy, Twilight powie jedno zdanie! No, ale zawsze cuś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurtos Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 I'll just leave it here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosti Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Ooo, Flutterka będzie fajniejsza w 3 sezonie? No chyba bardziej czaderska nie może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 piosenka z 3ciego sezonu oczywiście robione ziemniakiem, ALE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/07/breaking-season-three-song-debut-other.html To cały news, z tego co piszą to bedzie powrót trixie, fluttershy smokiem i duet octavia/rarity. Narobili mi tym smaka jak cholera, jak tu teraz wyczekać do 3 sezonu. Btw. Spike baletnica rozłożył mnie na łopatki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 O tak, Spike baletnica świetne to, ale co do newsa: Powrót Trixie? Może na rozkaz księżniczki Celestii będzie miała się zaprzyjaźnić z mane6 , ciekawe co z Fluttershy wymyśla? Może Dovashy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Czyli mogą wprowadzić rozszerzone intro intro :/, a piosenka czyli będzie znów odcinek w Canterlot ( piosenka to duży spojler w sumie ) Ale ten duet Rarity i... OCTAVIA?! Jakoś nie mogę w to uwierzyć, ale jeśli to będzie prawda to będzie jeden z moich ulubionych odcinków 3 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Eh, i weź tu jeszcze czekaj prawie 2 miesiące na 3 sezon. Piosenka jest fajna, Twilight i Spike mogliby wygrać na spokojne Taniec z Gwiazdami., Powrót Trixie ? No ciekawe... pewnie będzie bitwa na czary. Flutterdragon... so epic. Bardzo jestem ciekawe przyszłego desingu. Rarcia i Octavia - no ok, choć dla mnie to nie jest specjalna rewelacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/07/season-3-spike-and-twilight-song-from.html Mały update. Octavia może przemówić, więcej luny, ale derpy raczej bedzie tylko w tle niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Czyli mogą wprowadzić rozszerzone intro intro :/ Imo nie wprowadzą. Najwyżej przerobią go ale nie będzie on długo trwał (kreskówki mają zwykle koło 30 sekund intra). Informacje o S3 - są ciekawe. Na razie zapowiada się good aczkolwiek ten z Rarcią/Octavią - nie jestem do tego całkiem przekonany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanCRX Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Ja już nie mogę się doczekać teraz przydała by się opcja z simsów przewijania czasu XD Piosenka jest ekstra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Ale jajca będą, jak się okaże, że Twilight nie jest przygotowana na to, by zostać ciocią. Newsy bardzo ciekawe, z niecierpliwością czekam na jeszcze jakieś. Tym bardziej, że te są tymi najważniejszymi, ale padło wiele pytań podczas paneli i wśród nich na pewno znajda się jeszcze jakieś spojlery. :3 Więcej Luny +1 Canterlot +1 Balet Spike'a +5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się