Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Witam serdecznie:) Postanowiłam wcisnąć kilka swoich prac. Być może komuś się one spodobają- jak tak, to dorzucę więcej. Na wstępie zaznaczam, że nie zajmuję się digital artem, lojalnie uprzedzam, że prace wykonane w zwykłym sposobem, z dziada pradziada, czyli w ołówku. Mam na swoim magicznym komputerku dużo prac Rarity, więc jej fani będą zadowoleni Enjoy! ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Ładne. Bardzo ładne. Kocham prace wykonane ołówkiem (czy kredkami). A ten styl... Proszę o więcej, zwłaszcza Rarity! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Dear Gentlecolt, więcej prac umieszczę o rozsądniejszej dla mnie godzinie (dziś w godzinach popołudniowych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Rozumiem, madam, życzę dobrej nocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Wzajemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Jaka gracja! Jaki szyk! Istna Rarcia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Ołówek <3 "Być może komuś się one spodobają" ach ta skromność... Wątpię, by komukolwiek się one nie spodobały . Masz niesamowitą kreskę, świetnie rysujesz, fajnie cieniujesz. Mogę powiedzieć tylko jedno: Czekam na więcej! Wszystkie rysunki świetne, ale ta Twilight moim zdaniem niszczy system, epic! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Cudowne! Tylko Twilight ma za krótką, tą zgiętą łapkę i ta kropka na prawym oku, powinna dochodzi do samej górnej krawędzi tęczówki. A po za tym jest cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Istne cuda! Masz genialną kreskę i świetnie cieniujesz. Chcę więcej Twi <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 OK, wedle danego słowa, wrzucam więcej rysunków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 A tu już się trochę powygłupiałam z Gimpem ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Hug Pinkie i Twi - przeładowanie słodkości :3 Te arty są wspaniałe! Vinyl po pokolorowaniu nie wyszła źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Super rysunki. Podobają mi się : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 dziękuje za miłe słowa ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Princess Platinum, Photo Finish i AppleLie spodobały mi się najbardziej, a reszta... Cóż, klasa sama w sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Coraz bardziej podoba mi się ten temat . I want MOAR! Żadnych zastrzeżeń, a jestem typem całkiem czepialskim xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Ślicznie rysujesz ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 WOW! Świetne rysunki *o* Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Rysunki są świetne! Takie... delikatne, płynne, wyraźne, czyste i piękne Wspaniale rysujesz i masz wyjątkowo miłą dla oka kreskę. Czekam na więcej! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 squee! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 A "to" zrobiliśmy razem z Mr.Freeze'm na FlockDraw (za pomocą myszki) ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 xD a jednak to wrzuciłaś Wyszło ... tak sobie Choć biorąc pod uwagę możliwości programu i zważywszy na to , że tworzyliśmy to myszka ... jest Okey (moim skromnym zdaniem xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Niezłe, nie trzeba się wstydzić. Widziałem gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 Oto Lyra, którą miałam wstawić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 /)*o*(\ IT'S MINE!! *łamie ołówek* Nigdy nie będę tak pięknie rysował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts