Arjen Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Miło, że wróciłaś 1. Widzę, że włosy Pinkie opanowałaś do perfekcji. Ale może pyszczek trochę zaokrąglić? Lubię tą scenę 2. Wygląda jak profesjonalny szkic od Hasbro, a te dziwne zgiecię na bliższej przedniej kończynie? 3. Te włosy są extra. Znów się uczepie. Może moglabys dodać jakas malutka kropkę z drugiej strony głowy, żeby było wiadomo że z drugiej strony też jest oko 4. Extra, poza pasuje do postaci. Celowy brak kapelusza? 5. Chyba technicznie najlepszy rysunek 6. Powrót do bajkowej stylistyki, bardzo dobra twarz Słonecznej Tyrank Księżniczki Ahhh, jakże miło Cię widzieć, Arjen ;3 Dobrze, że podzieliłam te rysunki na oddzielne grupy, bo podpunktów byłoby znacznie więcej ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Magenta rysuje hoersy, what ever shall we do? Nothing, just enjoy ^^ O poziomie prac nic nie mówię, bo nie ma sensu. Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ale Ty mi się przymilasz, Magento! Zaraz "przymilasz";p Celly jest fajna, znajduje się w mojej pierwszej trójce ulubienic ^^ Tyle Celestii~ I to jak świetnie wykonanych! Mi by się nie chciało bawić w te odcienie Jak długo Ci to zajmuje? Hmm, to zależy od rysunku: jeżeli mówimy o latającej Celestii,to pracę rozłożyłam sobie na dwa dni, rysując po 2-3 godziny dziennie. Szkic udało się zrobić w miarę krótkim czasie, ale cieniowanie jej włosów trwało i trwało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Tyle do opisania! Jeszcze trochę i zaczniesz ołówkiem robić lepiej niż inni wektory Wątpie, ale wystarczy mi, by ludzkość w XXI wieku miała na uwadze, że ołówek też ma "coś do powiedzenia" (sooo hipster) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 O, znalazłam jeszcze dwa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Udzielasz lekcji ? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 To... to... To jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe. To... To jest śliczne omg jakie to jest ładne.. Padam na kolana błagając o lekcje czy coś. Jesteś niesamowita. Pełen podziw. Coś pięknego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Przykro mi Trum, ale już mnie zatrudniła moja sześcioletnia kuzynka. She's my faithful student ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Oh god, świetne arty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Przykro mi Trum, ale już mnie zatrudniła moja sześcioletnia kuzynka. She's my faithful student ;3 To ja po proszę o miejsce po niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Jak tylko uda mi się ją odpowiednio wyszkolić, to rozważę Twoją kandydaturę ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 Drodzy Moi Mili!... że tak rozpocznę swoją krótką notatkę. Ostatnio jestem bardzo zajęta, dlatego moja galeria nieco podupadła. Na chwilę obecną zajmuje się tworzeniem rysunków do fanfic-ów, stąd moje pytanie: czy ktoś jeszcze pragnąłby obrazka wykonanego na zlecenie do swojego opowiadania? Przykładowe prace: http://desmond.imageshack.us/Himg89/scaled.php?server=89&filename=skanowanie0032b.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg20/scaled.php?server=20&filename=skanowanie0031i.jpg&res=landing ...Oczywiście może obejść się bez efektów GIMP-owskich. Wszelkich chętnych proszę o kontakt za pomocą PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 A więc żyjesz nadal? To dobrze. Rysunki dość proste, ale niezłe. Choć te powyżej jednak bardziej mi się podobały;p Więcej szczegółów chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 tak patrzę na pracę z kucami w aucie i pierwsza myśl "prawie jak what is love z Carrey'em" xD prace ogólnie super, aż człowiek/kucyk wpada w kompleksy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Verard wersja gangsta Kurcze, jak na rysunki kredkami, to to jest wyśmienite, serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 A przyjęłabyś prośbę do narysowania czegoś związanego z NLR/Luną? :3 Prace jak zwykle extra, ładnie odwzorowałaś detale aparatu, takie jak przyciski i poszczególne elementy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie jestem w stanie wyrazic jak mi się podobają te rysunki. Masz DUUUUUUUUUUUŻY TAAAAAAAALENT! Moja szczęka aktualnie dotyka podłogi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Mam nadzieję, że niedługo znajdziesz czas na choćby jeden skromny rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Świetne arty <3 I te hoersy... :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Piękne, jak zawsze ^^ I nie rysuj NLR! Ani SE! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Piękne, jak zawsze ^^ I nie rysuj NLR! Ani SE! D: Torroth pls Niech to, uprzedził mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 A, przypomniały mi się dzikie pomysły, których nie chce mi się realizować, to może ty się ich podejmiesz? - Tom x Tom r 63 - Tom r 63 hoers Czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Tyle świetnych rzeczy I ja tego wcześniej nie widziałem... A mnie zawsze tak wgniatają w fotel utrzymane w odcieniach szarości prace... This is THE. BEST. POSSIBLE. THING! A, przypomniały mi się dzikie pomysły, których nie chce mi się realizować, to może ty się ich podejmiesz? - Tom x Tom r 63 - Tom r 63 hoers A ta już znowu swoje! To bezczelność i marnowanie talentu! Tom kradnie zasłużoną sławę Bloombergowi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts