Tigresss Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 To najpiękniejszy art jaki w życiu widziałam! Wątpię, ale dzięki za miłe słowa ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 TYLE MIŁOŚCI ♥ Co ja mogę powiedzieć... Cudowne, jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Snails, mój przyjacielu, a może Ty byś zawitał do pracowni Magenty i złożył jakieś zamówienie? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 A ja mógłbym prosić o rysuneczek? https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR62FI3q6l8ipZUYhlKOof-EwD5Qx2Qi9oMrWTG9pPdmgTeQonw Co Ci chodzi po głowie? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Maczi znów rysuje i znów w formie, zaczynam myśleć, że nasz mały gorzki (słodki?) zakład wcale nie był takim nierozsądnym ruchem z mojej strony. Cóż, długie czekanie zwiększy satysfakcję. Czekam na następne rysunki, bo akurat za Trixie średnio przepadam, a Daring Do pachnie mi Larą Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Jestem Damą- jak coś obiecuję, to dotrzymuję słowa, Arjenie. Lunę z pewnością "dostaniesz", mam to cały czas na uwadzę. Kolejna praca, którą tu zamieszczę prawdopodobnie wzbudzi śmiech w każdym forumowiczu, bo poznacie pewnego znanego Wielkiego Avatara after hours... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Łoah, Bartis, ciężki kaliber ;3 Da się załatwić, ale cierpliwości, bo mam już tyle zleceń, że aż czasu mi brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Zastanawialiście się czasem, co robią niektórzy forumowicze, gdy już wyłączą komputer i na powrót stają się zwykłymi duszyczkami z imionami i nazwiskami? Ja i owszem. Podczas moich kontemplacji przybiegła do mnie Wyobraźnia, a wraz z nią Wena. Tak prawdopodobnie może wyglądać galeria niejakiego Tarretha na FaceBronym: Mam nadzieję, że nie pożegnam się dziś z tytułem regentki przez swą niesubordynację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Świetne xDD Może do pary Lukinera z Luną ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jak słodko ♥ Fabulous, jak zawsze Już mi epitetów wspaniałości brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Słłłłłłłłitaśne <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Maguś, jak ja dawno do Twojego tematu nie zaglądałem... I ile straciłem! Co tu dużo gadać, moją opinię chyba znasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 narysuj mnie i Syskola jako kuce oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resing Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 WoW każdy rysunek mnie zadziwia proszę odaj mi talent albo naucz mnie rysować mistrzyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Świetne xDD Może do pary Lukinera z Luną ? :3 Będe zazdrosny... Wiem wiem, to nie moja fucha Ale rysunek ze słit focią dobry, wciąż masz regenta więc chyba się spodobało tam u góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Chyba nie będę oryginalny, mówiąc że rysunki są bardzo dobre. Niestety lubię się czepiać i przyczepię się głowy Trixie... Wyszła trochę... jakby to nazywać... Tarczowato... Głównie prawa część, jednak całokształ zacny :3 Tarreth z Celestią bez zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Tarreth... Nie znałem go z tej strony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Dlaczego dopiero teraz na angielskim zobaczyłem tego arta z Hayate i Mną... wróć Daring i Trixie? To jest śliczne! Jesteś taka zdolna, a ja jestem dla ciebie taki niemiły. Gdybym miał sumienie i serce to pewnie poczułbym się źle, ale i tak cie lubie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jak zwykle kopara opada od profesjonalizmu, ale moje czepialstwo nie da mi spokoju jak się nie spytam... Kto trzyma telefon magią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Madżi, jak ja cię uwielbiam no... Przesłitaśne <3 Normalnie słitaśniejsze niż normalne słit focie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja też chcę tak rysować (tak, wiem, że to niemożliwe). Mag, narysowałabyś mi Pinkamenę? Oczywiście jak poradzisz sobie z poprzednimi zamówieniami. Z góry dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Słowem wstępu: Luna w mundurze... nie wiem, czy dobrze wyszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Luna w glanach? Cudo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Dobra, moja droga. Wygrałaś wycieczkę po mój mózg xD Po tym, co niedawno zobaczyłem, usłyszałem w głowie grzmiące "DAFUQ?!", rozbolała mnie głowa i mózgu nie ma. ;x @up To nie glany, a buty wojskowe. Które glanami nie są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Siedzę, patrzę i czuję, jak szczęka turla mi się po podłodze. Eris jest jednym z najlepszych artów jakie kiedykolwiek widziałem, a przez słit focię o mało co nie oplułem monitoru herbatą. No po prosto AWESOME Aż chce się złożyć zamówienie, ale biorąc pod uwagę liczbę osób jak się tu dobija, poczekam cierpliwie w kolejce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts